ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, θα βγεις να ομολογήσεις ποιος σου ασκούσε ασφυκτικές πιέσεις για να προωθηθεί η κατασκευή του λυκείου Λουτρακίου ή να το αποκαλύψει το loutraki-press, γιατί κι εδώ το έργο το πλασάρισες ως δικό σου;
(260512)




Είπαν…

«Κώωτση, γνωρίζεις ότι νέος βιολογικός με την προσθήκη των προϊόντων της Βόχας θα απαιτήσει και γευσιγνώστη, προκειμένου να εξευρεθεί ο κατάλληλος πληθυσμός βακτηρίων που θα καταστρέφει ότι εισέρχεται στις δεξαμενές; Ακόμη, τα βακτήρια αυτά θα δημιουργήσουν μια νέα αποικία. Αυτή θα ενταχθεί στην "αυτοκρατορία" σου;»
(260512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ
ΣΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Η ανίκανη και κατώτερη των περιστάσεων επικίνδυνη δημοτική αρχή του Κώωτση για το δήμο Λουτρακίου, τρέχει και δεν φθάνει την ενάτη ώρα και πάλι -κατά την προσφιλή της τακτική- λόγω αδράνειας να λάβει απόφαση για ένα από τα πιο καυτά θέματα στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα που δεν είναι άλλο από την εξεύρεση θέσεων εργασίας.
Θέσεις εργασίας που υπάρχουν από ευρωπαϊκά προγράμματα, ο δήμος Λουτρακίου έχει ειδοποιηθεί από τις 2/4/2012 αριθ. πρωτ. 1003 με την υπ’ αριθ. 38 πρόσκληση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής περιφέρειας Πελοποννήσου για τη συμμετοχή του σε πρόγραμμα του οποίου η προθεσμία για την υποβολή του σχετικού φακέλου λήγει στις 30/5/2012 και το δημοτικό συμβούλιο συγκαλείται εκτάκτως την προσεχή Δευτέρα 28/5/2012.
Αυτό αναδεικνύει το μπάχαλο που έχει επιβάλλει και καθιερώσει ι Κώωτσης να επικρατεί σ’ ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων του δήμου Λουτρακίου με συνέπεια τίποτε να μη δουλεύει σωστά και στην ώρα του.
Η συγκεκριμένη πρόσκληση αφορά τη συμμετοχή του δήμου Λουτρακίου στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη μ’ αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση στην Κορινθία» με στόχο την υλοποίηση της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας παρέμβασης 1 που αφορούν ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ για την προγραμματική περίοδο 2007 - 2013.
(260512)




ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΣΤΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ;

Χωρίς κάποιο πολύ σοβαρό θέμα, αλλά με διαδικαστικά κυρίως ζητήματα και τη συνέχιση κάποιων άλλων έργων θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 30/05/2012 στις 16:30 συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.
Ωστόσο, πάλι, το ζωηρό ενδιαφέρον και οι υψηλοί τόνοι θα καταγραφούν στα θέματα προ ημερήσιας διάταξης, όπου εκεί η αντιπολίτευση περιμένει τον Κώωτση μ’ ανοιχτές αγκάλες για τις σκανδαλώδεις ενέργειες της δημοτικής αρχής. Θ’ έχει ενδιαφέρον να ομολογήσουν τα σκάνδαλά τους όπως ομολόγησαν ότι ενέπαιζαν την κοινωνία με τις κινητοποιήσεις για τη δήθεν αποτροπή δημιουργίας αποθηκευτικών εγκαταστάσεων από τη «Soussaki Logistics A.E
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα’ ακόλουθα:
1 Λήψη απόφασης για μίσθωση ιδιωτικών γεωτρήσεων προς κάλυψη υδρευτικών αναγκών της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων.
2 Έγκριση ή μη καταβολής επιδόματος σε υπαλλήλους του δήμου που απασχολήθηκαν με τη χορήγηση και ανανέωση αδειών διαμονής αλλοδαπών, κατά το έτος 2011.
3 Αντικατάσταση ή μη του Δημητρίου Δέδε από τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του δήμου «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων, "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"», λόγω παραίτησής του.
4 Ανασυγκρότηση διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ δήμου μας «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων».
5 Έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής», Άξονας Προτεραιότητας 1 «Υποστήριξη επιτελικών δομών, λειτουργιών και δικαιούχων φορέων».
6 Ορισμός εκπροσώπου δήμου στην Επιτροπή Παρακολούθησης Προγράμματος Διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς δήμου μας.
7 Γνωμοδότηση περί εκμίσθωσης δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου στην πλατεία 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι.
8 Εξέταση αιτήματος Μαρίας Διαμαντή για χορήγηση άδειας άρδευσης κτήματός της στην περιοχή «Σέλκι» Περαχώρας.
9 Εξέταση αιτήματος Παρασκευά Καλλονιάτη για χορήγηση άδειας άρδευσης κτήματός του στην περιοχή «Σέλκι» Περαχώρας.
10 Συνέχιση ή μη εργασιών του έργου: «Ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου Λουτρακίου επί των οδών Οικονόμου και Τομπάζη (δημιουργία βιβλιοθήκης)» (αρ. μελ. 93/2009).
11 Συνέχιση ή μη εργασιών του έργου: «Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας» (αρ. μελ. 3/2009).
12 Συνέχιση ή μη εργασιών του έργου: «Επέκταση αλιευτικού καταφυγίου Λουτρακίου» (αρ. μελ. 46/2006).
13 Συνέχιση ή μη εργασιών του έργου: «Ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου Λουτρακίου» (αρ. μελ. 1/2009).
14 Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) μη Ηλεκτροδοτούμενων Ακινήτων στη δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων.
15 Απαλλαγή ή μη προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επ’ ονόματι Δημητρίου Κοντοβά, στη δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων.
16 Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: «Ανάπλαση Κ.Χ. στο Λουτράκι» (αρ. μελ. 60/2010).
17 Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: «Ηλεκτροφωτισμός σε δρόμο στο Καλαμάκι» (αρ. μελ. 106/2005).
18 Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: «Ηλεκτροφωτισμός σε οδούς της Περαχώρας» (αρ. μελ. 106/2004).
19 Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: «Ηλεκτροφωτισμός πλατείας Δημοδιδασκάλων στην Περαχώρα» (αρ. μελ. 16/2004).
20 Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: «Ηλεκτροφωτισμός πλατείας Παυσανία στο Σχοίνο» (αρ. μελ. 29/2004).
21 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) έργου: «Δημοτική οδοποιία Τ.Κ. Πισίων» (αρ. μελ. 41/2011).
22 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) έργου: «Αγροτική οδοποιία (Αγ. Θεοδώρων)» (αρ. μελ. 10/2011).
23 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) έργου: «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Λουτρακίου - Περαχώρας» (αρ. μελ. 15/2011).
24 Έγκριση μετακινήσεων δημάρχου εκτός έδρας (Ιούνιος 2012).
(260512)
Return top