ΚΟΥΙΖ

Γιατί το Σωματείο Εργαζομένων Καζίνο Λουτρακίου δεν έχει δημοσιοποιήσει την προκήρυξη της πρώτης 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης από σήμερα το βράδυ στις 21:00 μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ; Δεν είναι κάτι που μπορεί να μείνει κρυφό…
(280512)




Είπαν…

«Είναι απορίας άξιο πώς οι συνδικαλιστές εμπιστεύθηκαν τον Κώωτση και μετατράπηκαν ως άβουλα όντα υποχείρια αλλότριων, σε βάρος των δικών τους συμφερόντων, εργασιακού μέλλοντος και προοπτικής. Πρόκειται για άλλο ένα τομέα που ανακατεύθηκε ι Κώωτσης και θα δούμε πλέον μπροστά μας το θεάρεστο και μόνο έργο του, την αποθέωση του μπάχαλου.»
(280512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Γ. ΚΑΚΑΒΑΣ ΚΑΙ Γ. ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΩΩΤΣΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Δεν μπορεί και δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει, να μην κρύβεται κάτι από πίσω, όταν ι Κώωτσης κρατάει και τηρεί την ίδια ακριβώς στάση της καταστροφής για δύο συνδεδεμένες εταιρείες, χωρίς ν’ αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις που επιφέρουν οι πράξεις του, δεδομένου ότι ούτε στρατηγική μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς, ότι κάποιο πρόγραμμα βάσει σχεδιασμού;
Με το μπάχαλο που θα επικρατήσει και θα επακολουθήσει όλο το επόμενο διάστημα στο δήμο Λουτρακίου, λόγω του ευκαιριακού «εργατοπατέρα» Κώωτση με τους εργαζομένους στη συνέχεια να μένουν ξεκρέμαστοι και να ψάχνουν να τον βρουν και να μην σηκώνει τα τηλέφωνα κατά την προσφιλή και πάγια τακτική του, ευθύνη έχουν κι όλοι αυτοί που εκκολάπτουν τη διαπιστωμένη εκ μέρους τους ανικανότητα του Κώωτση.
Κυρίως πρόκειται για δύο πρόσωπα που καθημερινά κατοικοεδρεύουν στην Ιάσωνος, είναι μάρτυρες, σχεδόν αυτόπτες, των τεκταινομένων και δεν αντιδρούν ή λέγοντας σ’ όλα «ναι» τονώνοντας το μεγαλοϊδεατισμό ή κάνουν ότι δεν βλέπουν για να μην δυσαρεστηθεί ο «αυτοκράτορας». Θεωρητικά χαρακτηρίζονταν τα «βαριά χαρτιά» του Κώωτση λόγω της πρότερης εμπειρίας τους σε διοικητικές θέσεις ενός σώματος, στην πράξη όμως, λόγω της «ένοχης» σιωπής προσφοράς κάλυψης του Κώωτση, τους χαρακτήρισαν «δίδυμο της συμφοράς».
Ο λόγος για τον στρατηγό ε.α. πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακαβά και τον ταξίαρχο ε.α. αναπληρωτή του Κώωτση Γιώργο Γλυκοφρύδη, οι οποίοι φέρουν τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάντια της Λουτράκι Α.Ε., δεδομένου ότι αφενός έφεραν προσκόμματα στην λελογισμένη προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρείας, αφετέρου στη συνέχεια κατά πώς λέει κι ο λαός την έκαναν μ’ ελαφρά πηδηματάκια.
Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης ήταν αυτός που πρόβαλε -για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει και δεν εξήγησε σε κανέναν- σθεναρή αντίδραση στην προοπτική αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από το δήμο Λουτρακίου, έτσι ώστε να μπορέσει η εταιρεία ν’ αντιμετωπίσει τις αυξημένες υποχρεώσεις της, να μην κλυδωνίζεται σήμερα, να σωθεί από τον Παύλο Παύλου πριν την ελευθέρα πτώση στο γκρεμό και πάλι λόγω αδράνειας ο ορίζοντας της να φθάνει maximum μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Στην κατεύθυνση αυτή ενθάρρυνε δια της στάσεώς του ο ρίψασπις Γιώργος Κακαβάς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του για να διευκολύνει τα άνομα σχέδια του Κώωτση, των οποίων τ’ αποτελέσματα όλοι τα βλέπουμε, αλλά οι δύο κύριοι, μάλλον περί άλλων τυρβάζουν.
Δεδομένης της εμπειρίας τους από την άσκηση διοίκησης και κατέχοντας γνώση τι σημαίνει ποινικές ευθύνες, θα έπρεπε να έχουν τραβήξει όχι μόνο το ένα, αλλά και τα δύο αυτιά του άνοος προϊσταμένου τους κι αν δεν συμμορφούτο κι ανακαλείτο στην τάξη, θα ήταν αυτοί που θα τον εξέθεταν, σεβόμενοι τον όρκο τους με την ανάληψη των καθηκόντων τους, την πόλη που τους έκανε την υψηλότερη τιμή, καθώς επίσης και τους συμπολίτες τους που τους εμπιστεύθηκαν τις τύχες τους.
(280512)
Return top