ΚΟΥΙΖ

Ξέρει ι Κώωτσης τι βρωμάει στο Λουτράκι;
(210512)




Είπαν…

«Ποιός είναι ο λόγος που τελικά ι Κώωτσης θέλει να ρίξει στα βράχια για να καταστραφεί οριστικά η Λουτράκι Α.Ε.; Ποίων τα συμφέροντα πασχίζει να εξυπηρετηθούν μέσα από την καταστροφή που θα έλθει στον τόπο;»
(210512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ YIGAL ZILKHA ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΘΕΙ
Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI

Την αναγκαιότητα να εξευρεθεί άμεσα μακρόπνοη κι ουσιαστική λύση την οποία θα συνδιαμορφώσουν όλες οι άμεσα εμπλεκόμενες πλευρές, τονίζει με κάθε ευκαιρία ο εις εκ των μεγαλομετόχων της Club Hotel Loutraki S.A. Yigal Zilkha.
Την άποψη αυτή, που διατύπωσε ο μεγαλομέτοχος την Παρασκευή, μετέφερε στο loutraki-press συνεργάτης του, υπογραμμίζοντας ότι σ’ αυτή τη συνάντηση επιβάλλεται και πρέπει να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι, δεδομένου ότι σε μεγάλο βαθμό απ’ αυτούς εξαρτάται ή όχι αν θα πάει καλά η CHCL.
Υπό αυτό το πρίσμα τόνιζε ο ισραηλινός μεγαλομέτοχος θα πρέπει να κάτσουμε όλοι οι μέτοχοι, ο δήμος Λουτρακίου και οι εργαζόμενοι, λαμβάνοντας υπόψη την παγκόσμια οικονομική κρίση θα πρέπει να χαράξουμε μια πορεία με πενταετή προοπτική συνδιαμορφώνοντας ασφαλές κι υγιές περιβάλλον για τους εργαζομένους. Κι αν κάποιοι από τους μετόχους φέρουν αντιρρήσεις η προοπτική του σχεδιασμού αυτού δεν μπορεί να είναι μικρότερη των τριών ετών.
Σύμφωνα πάντοτε με το κορυφαίο στέλεχος του Yigal Zilkha αυτή η σκέψη θα μετουσιωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα σε επιστολή πρόσκλησης συνάντησης όλων των προαναφερόμενων μερών, δεδομένου ότι ο μεγαλομέτοχος έχει την πεποίθηση ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση όχι μόνον μπορεί να σωθεί, αλλά να ξαναμπεί σ’ αναπτυξιακή τροχιά.
Ο Yigal Zilkha, επισημαίνει ο συνομιλητής του loutraki-press, έχει υπόψη του και τους το είπε ευθαρσώς ότι για την CHCL απαιτούνται άμεσα περισσότερα από € 22 εκατ. για την αντιμετώπιση κι αποπληρωμή αδικαιολογήτως συσωρρευθέντων ποσών. Για το λόγο αυτό τόνισε, όλοι οι μέτοχοι -εννοείτε της CHL S.A.- θα πρέπει να συγκεντρώσουμε ένα ποσό της τάξης των € 25 εκατ. και παράλληλα να εξευρεθεί ένας κοινά αποδεκτός επαγγελματίας manager κι ακόμη καλύτερα θα είναι να διαθέτει κι εμπειρία στο συγκεκριμένο φάσμα δραστηριοτήτων και να δώσουμε ώθηση στην εταιρεία να αναπτυχθεί.
Επεσήμανε πολλές φορές ότι έχει γνώση και τη λαμβάνει υπόψη του όχι μόνο τη σοβαρότατη παγκόσμια οικονομική ύφεση, αλλά και την ελληνική η οποία είναι πολύ βαθύτερη και πιο επικίνδυνη. Όπως επεσήμανε το κορυφαίο στέλεχός του αυτό υπονοεί ότι είναι έτοιμος αν χρειασθεί να κάτσουν όλοι πάλι μαζί γύρω από ένα τραπέζι, να επαναπροσδιορίσουν τις προοπτικές κι αν χρειασθεί εκ νέου χωρίς δισταγμό να βάλουν το χέρι στην τσέπη και με σχέδιο να αντιμετωπίσουν μια πολύ πιο μεγαλύτερη κρίση από τη σημερινή.
Η παρέμβαση αυτή εκθέτει το σημερινό διαχειριστή της CHCL Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά, που αν κι έχει αναλάβει τη διαχείριση για διάστημα ίσο ή ελάχιστα μεγαλύτερο των δύο μηνών, δεν έχει αναλάβει πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.
Πρέπει να τονισθεί, παρατηρώντας τις εξελίξεις ότι ο Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς αυτό που έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι να εκνευρίζει τους εργαζομένους, όπως μεταφέρεται στο loutraki-press, γεγονός που μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την επιχείρηση, δεδομένου ότι η αντιπαράθεση από τη μία στην άλλη στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε τυφλή.
(210512)




«ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ…
ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!»

Άρχισε το καλαμπούρι στο δήμο Λουτρακίου με τον Κώωτση, λόγω του ότι θέλει να μετατρέψει τον τόπο σε βοθρατζίδικο, με συνέπεια από εδώ και στο εξής αφενός να πέφτει πολύ γέλιο από τη διακωμώδηση που θα γίνεται, αφετέρου μπορεί να δούμε σκηνές να πλησιάζει άνθρωπο μέλος του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω και ο άλλος να απομακρύνεται λέγοντάς του κάτι μυρίζει…
Στο πνεύμα αυτό ευρηματική και καταπληκτική είναι η χθεσινή ανακοίνωση της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών με τα σχόλια που κάνει για το έργο ζωής του Κώωτση να φέρει όλες τις αφοδεύσεις του Κορινθιακού κόλπου στο Λουτράκι.
Επειδή πρόκειται για επένδυση, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη, όπως και το πάρτι που θα γίνει για το Λουτράκι που θα πνιγεί στη μπόχα και κάποιοι άλλοι θα μετράνε ευρώ, η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών κάνει λόγο για βοθρολυματική ανάπτυξη για την οποία οι τουρίστες θα συρρέουν στον Ισθμό για να δουν και να μυρίζουν τα λύματα που μας έρχονται από άλλους δήμους.
Φυσικά, η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών κάνει λόγο και για το σκάνδαλο των σκανδάλων του αγωγού των 29 χιλιομέτρων όταν το Κιάτο είναι δίπλα στο μεγαλύτερο δήμο της Βόχας κι απαιτείται δαπάνη μόλις στο 1/3 για την κατασκευή του.

Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών
Βοθρολυματική ανάπτυξη επιφυλάσσει η δημοτική αρχή Λογοθέτη στο δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, τον πιο τουριστικό δήμο της Κορινθίας! Το πρώτο «αναπτυξιακό» έργο που θα υπογράψει ο Κώστας Λογοθέτης είναι η μεταφορά των λυμάτων του Βέλου και της Βόχας στο Λουτράκι!
Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών θεωρεί ότι οι δήμοι της Κορινθίας οφείλουν να συνεργάζονται και να αναπτύσσουν κοινές δράσεις και υποδομές για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών. Αυτό, όμως, πρέπει να γίνεται με γνώμονα την αναπτυξιακή προοπτική κάθε δήμου.
Το Λουτράκι είναι η κατ’ εξοχήν τουριστική πόλη της Κορινθίας. Όλοι έχουμε επενδύσει στον τουρισμό για το μέλλον του τόπου μας. Όλοι εκτός από τη δημοτική αρχή Λογοθέτη, η οποία θεωρεί ότι οι τουρίστες θα συρρεύσουν στον Ισθμό για να δουν και να μυρίζουν τα λύματα που μας έρχονται από άλλους δήμους.
Το ότι τα μέλη της δημοτικής παράταξης Λογοθέτη ανέχονται τώρα να «εμπλουτίζονται» με… οσμές οι αρχαιολογικοί θησαυροί που κόπτονται για να προστατεύσουν, ας το εξηγήσουν οι ίδιοι. Συνυπεύθυνοι είναι.
Όπως, ας εξηγήσουν γιατί η Κυρά Βρύση «απαγορεύεται» να ενταχθεί στο πρόγραμμα μεταφοράς λυμάτων. Είναι κακό οι πολίτες του τόπου μας να ωφεληθούν έστω και από αυτό το καταστροφικό έργο, που υποβαθμίζει το Λουτράκι; Έκαναν κάτι στις εκλογές οι πολίτες της Κυρά Βρύσης και πρέπει να τιμωρηθούν;
Προφανώς, θα μείνει αναπάντητο μυστήριο, γιατί ορισμένοι επέλεξαν τα λύματα της Βόχας και του Βέλου να έρχονται 29 χλμ. μακριά στο Λουτράκι και να μην πηγαίνουν στο Κιάτο που είναι μόλις 10 χλμ.;
Όσο για τις «μισές» κουβέντες που λέγονται, ότι με κάποιο μαγικό τρόπο ο βιολογικός καθαρισμός θα αποκτήσει τριτοβάθμια επεξεργασία, αλλά χωρίς να υπάρχουν οι μελέτες και οι άδειες, τι να πούμε; Υποτιμούν την ποιότητα ζωής μας, ας μην υποτιμούν και την νοημοσύνη μας.
Επειδή δεν είμαστε λαός λωτοφάγων, ούτε δεν ξεχνάμε, να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Λογοθέτης είχε επιχειρήσει να περάσει το θέμα «νύχτα» από το δημοτικό συμβούλιο στις 30 Μαρτίου 2011. Ισχυριζόταν τότε ότι είναι επείγον και ότι θα χαθούν τα χρήματα για τον δήμο. Μετά από 15 μήνες αποδείχθηκε πως ούτε επείγον ήταν (για το Λουτράκι, γιατί για άλλους…), ούτε τα χρήματα χάθηκαν. Δυστυχώς, όμως, για τον τόπο δεν χάθηκε η διάθεση του δημάρχου να ταυτίσει την θητεία του με την μπόχα και την δυσωδία (των λυμάτων).
(210512)
Return top