ΚΟΥΙΖ

Κώωτση για το πανεπιστήμιο του Παλέρμο δεν πιστεύω να φαντάζεσαι ν’ ανοίξει ο μπεζαχτάς όπως είχε συμβεί και στην Κόρινθο; Κώωτση, θυμάσαι μ’ αυτή τη μελέτη είχε γίνει σάλος;
(080512)




Είπαν…

«Κώωτση, είδες πως αλλάζουν όλα γύρω. Έφυγαν όλοι οι πολιτικοί σου φίλοι. Τώρα, ήλθε και η σειρά σου.»
(080512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΠΡΩΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο καλός Θεούλης έδωσε σοφία στους συμπατριώτες μας και την επάρατη κυβέρνηση του μνημονίου που κατέστρεψε την Ελλάδα κι εξαθλίωσε τους Έλληνες τη σπρώχνουν στον πολιτικό καιάδα για να ξεβρωμίσει πολιτικά το τοπίο.
Αυτή η εξέλιξη είχε οφέλη και για το δήμο Λουτρακίου γιατί θα εξαφανισθούν από το προσκήνιο, πολιτικές ουρές, ενώ πλέον θα υπάρξει η δυνατότητα να ανορθωθούν τείχη, έτσι ώστε να μην μετατραπεί το Λουτράκι σε βοθρατζίδικο και σκαταποθήκη του Κορινθιακού κόλπου, έργο ζωής για τον Κώωτση.
Είναι ώρα κι αν δεν το αντιλαμβάνεται ι Κώωτσης, να προωθηθεί από την ίδια τη ΔΕΥΑΛ-Π ή τουλάχιστον να παρέμβει και να προωθήσει η αντιπολίτευση, το έργο της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος βιολογικού καθαρισμού, καθ’ ότι είναι σχεδόν ολοκληρωμένες οι μελέτες -σύμφωνα με τον τέως δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη- επιβάλλεται να προωθηθούν προς ένταξη χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ.
Ο υπάρχων βιολογικός καθαρισμός φέτος ολοκληρώνει τον κύκλο λειτουργίας του και ή θα πρέπει να κλείσει ή να εκσυγχρονισθεί και να αναβαθμισθεί. Αυτή είναι η αδήριτη πραγματικότητα και καλώς ή κακώς δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για χρονοτριβές ούτε για αναβολές.
Ι Κώωτσης θα πρέπει να ξεχάσει την προσφιλή του τακτική να τα παρουσιάζει όλα την ενάτη ώρα και να προσπαθεί να εκβιάσει με το πιστόλι στον κρόταφο την απόφαση της αρεσκείας του από το δημοτικό συμβούλιο, που εν προκειμένω δεν είναι άλλη από την υποβάθμιση του τόπου με την υλοποίηση του προαναφερόμενου έργου - έργου ζωής κατά την άποψή του.
Αν δεν ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες, γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο τις σκοπιμότητες και τα συμφέροντα που έχουν στηθεί από την πλευρά της Βόχας, κυρίαρχα το Λουτράκι θα απειληθεί με καταστροφή.
Επειδή είναι υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι ι Κώωτσης είναι ανίκανος όχι μόνον να προωθήσει την αναβάθμιση κι εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος βιολογικού καθαρισμού που θεωρητικά είναι πολύ πιο απλή υπόθεση, να βάλει μπρος να μελετηθεί και να ξεκινήσει το αποχετευτικό για τη δημοτική κοινότητα Ίσθμιας και τη διασύνδεσή του με το βιολογικό καθαρισμό Αγ. Θεοδώρων.
Πρόκειται για ενέργειες και πρωτοβουλίες που έπρεπε κανονικότατα να έχουν αναληφθεί από τον προηγούμενο χρόνο, σήμερα να έχει αναβαθμισθεί κι εκσυγχρονισθεί ο υπάρχων βιολογικός καθαρισμός του Λουτρακίου και να μην πνιγεί φέτος το καλοκαίρι ο τόπος από τη βρώμα με τους κατοίκους στο Λιβαδάκι πολλές φορές να μην μπορούν να σταθούν στα σπίτια τους.
Ι Κώωτσης λοιπόν, αντί να παράξει έργο και να δώσει λύσεις σ’ αυτό το μέτωπο, είχε προσδεθεί στο άρμα των κομματικά ομοϊδεατών του, αδιαφορώντας για την τύχη του τόπου που του έκανε την τιμή μα τον ανακηρύξει πρώτο πολίτη του, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και τις σκοπιμότητες τους κι όχι του τόπου του.
Έτσι, ι Κώωτσης, δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία και ο υπάρχων βιολογικός καθαρισμός θα αρχίσει να μετατρέπεται σε πυροδοτημένη ωρολογιακή βόμβα για τον τόπο.
(080512)
Return top