ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, πώς θα πας στο διαχειριστικό συμβούλιο της CHCL, χωρίς ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος να σου έχει γράψει και να σου κάνει μάθημα; Κάτι γέλια που έχει να ρίξει ο μπάρμπα Νίκος; Θα σε παίζει σαν η γάτα με το ποντίκι… Τι έμελε να πάθει ο δήμος Λουτρακίου με σένα Κώωτση;
(220512)




Είπαν…

«Εργαζόμενοι στη Λουτράκι Α.Ε. έχουν βγει στην πιάτσα και ψάχνουν για δουλειά δεδομένου ότι γνωρίζουν τα διαθέσιμα χρήματα να επαρκούν μέχρι τέλος Ιουλίου κι ευελπιστούν χωρίς να είναι σίγουρο, λόγω θερινής περιόδου, να μπορέσουν να πληρωθεί και ο Αύγουστος. Μετά τέλος. Η εταιρεία κλείνει, γιατί δεν θα υπάρχει ένα ευρώ για πετρέλαιο για το Thermal Spa
(220512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Δυστυχώς, στο δήμο Λουτρακίου ιστορικά δεν μπορεί να υπάρχει πιο επικίνδυνος άνθρωπος από τον Κώωτση.
Η χθεσινή παραίτηση του «φανατικού εξαδέλφου» αντιπροέδρου της Λουτράκι Α.Ε. έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές! Γιατί, ναι μεν, οι υπάλληλοι της Λουτράκι Α.Ε. μπορούν να του καταμαρτυρούν τα χίλια μύρια όσα για γκάφες και λάθη, ωστόσο, ο λόγος της παραίτησης του αντιπροέδρου Δημήτρη Λογοθέτη κινείτο προς την ορθή κατεύθυνση κι αυτό πρέπει να του πιστωθεί.
Η άρνηση δογματικά του Κώωτση, να προχωρήσει στη μοναδική ενέργεια διάσωσης της Λουτράκι Α.Ε., παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι ι Κώωτσης για κάποιο λόγο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει μαζί με τους ανεγκέφαλους κι αστείους μέχρι ηλιθιότητας αφανείς συμβούλους του, είναι ότι θέλει να προκαλέσει την καταστροφή της εταιρείας για να χαθεί η άδεια του καζίνο, να κατασχεθεί το Thermal Spa, να κατασχεθεί το «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο.
Όπως προκύπτει οι αφανείς σύμβουλοί του είναι τόσο ηλίθιοι που δεν αντιλαμβάνονται απολύτως τίποτε και το μόνο προφανώς που μπορεί να συμβαίνει είναι ότι έχουν πείσει τον Κώωτση, εκτελούν ένα σχέδιο καταστροφής της εταιρείας και του τόπου, προς όφελος κάποιων επιχειρηματικών συμφερόντων με προφανή στόχο το αυτονόητο...
Δεν εξηγείται αλλιώς που ι Κώωτσης δεν ενεργοποίησε τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, που μπορεί με τους τόκους η διεκδίκηση να έφθανε κάτι πάνω κάτι κάτω από τα € 10.000.000, έτσι ώστε να έχει εισπράξει σημαντικό μέρος από αυτά τα χρήματα μετά τόσους μήνες, καθώς επίσης και ότι άλλαξαν την αγωγή για να ζημιωθεί η Λουτράκι Α.Ε. κατ’ αρχή τους τόκους που ανέρχονταν στις € 650.000 περίπου, καθώς επίσης και το κεφάλαιο της αγωγής. Γιατί αν ι Κώωτσης μοχθούσε για το καλό του τόπου, κατά πάσα πιθανότητα σήμερα θα είχε εκδοθεί η πρωτόδικη απόφαση και η εταιρεία θα μπορούσε να μιλάει σε διαφορετική φάση έχοντας το προβάδισμα για το δεύτερο βαθμό της Δικαιοσύνης.
Η παραίτηση του Δημήτρη Λογοθέτη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τους πολιτικούς ταγούς του τόπου οι οποίοι επιβάλλεται να ενεργοποιηθούν άμεσα και με τη συνδρομή του πρώην δημάρχου Γιάννη Γιωτάκη, οι Παύλος Παύλου, Γιώργος Γκιώνης, Γιώργος Πετρίτσης να αναζητήσουν τη νομική φόρμουλα που θα μεταβούν στο γραμματέα της αποκεντρωμένης περιφερειακής αυτοδιοίκησης Πελοποννήσου και να του ζητήσουν την παύση του Κώωτση, καθ’ ότι πλέον έχει προβεί σε σωρεία κακουργηματικών πράξεων με ζημία του δημοσίου συμφέροντος τόσο για το δήμο Λουτρακίου, όσο και για τη Λουτράκι Α.Ε.
Ο γράφων, απευθύνεται και προς τους τέσσερις, γιατί η κατάσταση δεν είναι καθόλου αστεία, δεν υπάρχουν περιθώρια και σε τούτη τη χρονική στιγμή πρέπει ν’ αντιδράσουν. Δεν υπάρχει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Πρέπει να κινητοποιηθούν προς κάθε κατεύθυνση, να μπουν στο δήμο και στη Λουτράκι Α.Ε. εποπτικές αρχές και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να σωθεί η εταιρεία, δεδομένου ότι υπάρχουν οι δυνατότητες, ενώ παράλληλα η εταιρεία τα ποσά που οφείλει μπορεί να τα διεκδικήσει και να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Αυτός που δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και κινείται εγκληματικά σε βάρος των συμφερόντων του τόπου είναι ι Κώωτσης.
Θυμηθείτε τι έγινε στο ΠΑΣΟΚ με τον μέντορα του Κώωτση, αυτόν τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη;
Όπως προκύπτει, ι Κώωτσης έχει αδυναμία να αντιληφθεί κι όποιος συνομιλεί μαζί του ισχυρίζονται ότι πλέον βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου κι έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον και την τρέχουσα πραγματικότητα.
Δεν εξηγείται αλλιώς, οι επιχειρηματίες πιστωτές της Λουτράκι Α.Ε. να βρίσκονται με τις διαταγές πληρωμής στα χέρια έτοιμοι να προβούν σε κατασχέσεις, επίσης και η Εθνική Τράπεζα με το παραμικρό να είναι σε θέση να προβεί σε κατάσχεση της εταιρείας και του Κώωτση να μην ιδρώνει τ’ αυτί;
(220512)
Return top