ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ




Είπαν…

«Τον Κώωτση είχε γνωρίσει ο Δημήτρης Ψαθάς κι είχε γράψει το θεατρικό έργο Ζητείται ψεύτης;»
(011011)




ΚΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΛΗΣ


Την κάλπικη δέσμευση του Κώωτση προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλη Νανόπουλο, επεσήμανε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης.
Ο Γιώργος Πετρίτσης υποστήριξε ότι λόγω της απουσίας του δήμου με δικό του περίπτερο από την έκθεση «Κορινθία», χάθηκε μια καλή ευκαιρία να προβληθεί ο δήμος και παράλληλα να διαφημισθεί και το Thermal Spa Λουτρακίου, δεδομένου ότι πέρασαν από την έκθεση χιλιάδες επισκέπτες.
Ειλικρινά πλέον δεν μπορώ να καταλάβω πως δημιουργείται μια εικόνα αποξένωσης του δήμου μας τόσο σε σχέσεις με τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής μας όσο και από όλες τις πηγές που θα μπορούσαν να προβάλουν το δήμο μας.
Η προβολή για το ΣΠΑ, το νερό, το Ράλι Ακρόπολις, αλλά ακόμα και τη νέα σημαντική προσπάθεια για την απευθείας αναμετάδοση μέσω της τηλεόρασης του Αntenna της Metropolitan Opera της Νέαας Υόρκης, είναι θέματα που τραβούν και προσελκύουν τον κόσμο να σταματήσει σ’ ένα περίπτερο.
Και όμως για άλλη μια φορά κυρίες και κύριοι παραμείναμε ξένοι από αυτή την διαδικασία…
Καταλήγοντας ο Γιώργος Πετρίτσης του επεσήμανε ότι: «Σας είχα πει και παλαιότερα ότι οδηγείτε το δήμο μας σε απομόνωση που μόνο καλό δεν μπορεί να κάνει και με τη συνεχιζόμενη συμπεριφορά σας, δυστυχώς, επαληθεύομαι για μια ακόμα φορά.»
Ο Γιώργος Πετρίτσης άγγιξε και το καυτό θέμα του κολυμβητηρίου το οποίο ως γνωστόν καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, καθ’ όσον είναι γνωστό ότι εκτός του κολυμβητικού τμήματος του Ποσειδώνα Λουτρακίου έχει συσταθεί και ο νέος αθλητικός σύλλογος ΝΟΛΑΘ (Ναυταθλητικός όμιλος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων) και στον οποίο προπονούνται, στην κολύμβηση, πάνω από 70 παιδιά.
Επειδή γνωρίζουμε να έχει συμφωνηθεί ότι οι δύο σύλλογοι θα εξυπηρετούνται μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της Sport Cump κι έπειτα θα συνεχίσουν να προπονούνται στο κολυμβητήριο, θέλω να με ενημερώσετε:
Ποια είναι η πορεία όσον αφορά την τελική άδεια λειτουργίας του κολυμβητήριου και τι μέλλει γενέσθαι με τα παιδία αυτά, εφ’ όσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μέχρι τέλος Οκτωβρίου;
Υπάρχει μεγάλη αγωνία τόσο από τα παιδιά, αλλά και από τους γονείς για το θέμα αυτό και πρέπει να γνωρίζουν τι θα κάνουν σε ένα μήνα.»
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία, ζήτησε ενημέρωση όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Λουτράκι Α.Ε. καθ’ όσον τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και μπορεί να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας της επιχείρησης.
Άλλη μια υπόσχεση άνευ αντικρίσματος του Κώωτση, αποτελεί η αναγκαιότητα κατασκευής του νέου λυκείου Λουτρακίου, η οποία δεν παίρνει αναβολή για το μέλλον, όπως ισχυρίσθηκε ο Γιώργος Πετρίτσης, αλλά απάντηση δεν πήρε όχι μόνο σ’ αυτό το θέμα, αλλά και σ’ όλα τα προηγούμενα…
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία αναφερόμενος στο θέατρο του παραλόγου που παίζεται με τη Soussaki Logistics Α.Ε. έψεξε τους «μπροστάρηδες» ότι έχουν βάλει τους μαθητές στη διαδικασία της επαναστατικής γυμναστικής.

Τα ψέματα του Κώωτση για το ασθενοφόρο
Από την πλευρά του ο έτερος σύμβουλος του συνδυασμού Παναγιώτης Φίλης απεκάλυψε τα ψέματα του Κώωτση με το ασθενοφόρο, υποστηρίζοντας ότι τα ψέματά του είναι καθημερινά και συνεχόμενα.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι η πόλη είναι εγκαταλελειμμένη γεμάτη λακκούβες και σε μία εξ’ αυτών υπήρξε θύμα τραυματισμού το παιδί του, με σπάσιμο στο χέρι, ενώ τόνισε ότι η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτε για το επιχειρησιακό πρόγραμμα, για το οποίο ο χρόνος τρέχει και οι προθεσμίες εκπνέουν και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε…
Διερωτήθηκε αν η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, είναι εικόνα λουτρόπολης, ενώ αναφερόμενος στο πλέον σύγχρονο πληροφοριακό και οικονομικό τρόπο προβολής του δήμου, το δικό του διαδικτυακό κόμβο, ο Παναγιώτης Φίλης τους άδειασε υπενθυμίζοντας τη δέσμευσή τους ότι θα είναι έτοιμο σε δέκα ημέρες και τελικά έχουν περάσει εκατό και παραμένει όπως ήταν.
Αναφερόμενος στην ταχύτητα χελώνας της δημοτικής αρχής, ο Παναγιώτης Φίλης επεσήμανε ότι από την ολιγωρία τους χάθηκαν για λογαριασμό του δήμου Λουτρακίου από τη δωρεάν διάθεση από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας δύο αυτοκίνητα καθαριότητας, τα οποία τα πήρε άλλος δήμος, ενώ επεσήμανε ότι και τα δύο που παρελήφθησαν δεν έχουν ακόμη αξιοποιηθεί. Επίσης, ανέδειξε το πρόβλημα που υπάρχει με τα σκουπίδια στους Αγ. Θεοδώρους, τα οποία έχουν πνίξει τους κατοίκους.

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Γκιώνης για τον «Προμηθέα»
Σκληρό σφυροκόπημα σε βάρος του προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος «Προμηθέας» εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργος Γκιώνης, στη διαδικασία συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2011.
Ο Γιώργος Γκιώνης τον χαρακτήρισε ανεφάρμοστο και ψεύτικο, δεδομένου ότι πέραν όλων των άλλων δεν επαρκεί ο χρόνος για να εκτελεσθεί. Ωστόσο, τα αίματα «άναψαν», όταν από το πουθενά πετάχθηκε ι Κώωτσης να ψέξει το Πνευματικό για τη δική του θητεία. Στην ουσία ι Κώωτσης μάλλον ήθελε να ψέξει το μέντορά του Μιχάλη Δρίτσα, τον οποίο αν και δήμαρχος δεν έχει καταφέρει ακόμη να συγκριθεί μαζί του καθ’ ότι υπολείπεται κατά πολύ!
Οι υψηλοί τόνοι που επικράτησαν από εκείνη τη στιγμή και μετά, σε συνδυασμό και με τις αντεγκλήσεις που επικρατούσαν και η συζήτηση πλέον είχε αρχίσει να ξεφεύγει, ανάγκασαν τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης Σωτήρη Πέρρα να διακόψει τη συνεδρίαση, αξιοποιώντας παράλληλα και την απουσία της γραμματέως.
Η συνεδρίαση της Δευτέρας σε συνέχεια της Πέμπτης, ξεκινάει από αυτό θέμα και με καθαρό πλέον μυαλό όλοι τους, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσει νέος κύκλος αντιπαράθεσης.

(011011)
Return top