ΚΟΥΙΖ

Ποιόν δημοτικό σύμβουλο κατηγορούσε σήμερα το πρωί ι Κώωτσης ότι ανέδειξε την έλλειψη αδείας από το «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο;
(300911)




Είπαν…

«Πάλι καλά που δεν λιποθύμησε ι Κώωτσης, όταν αναγκάσθηκε από την ασφυκτική πίεση του Γιώργου Γκιώνη, να εκστομίσει την αλήθεια!»

(300911)




«ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΑΜΠΕΛΑ» ΣΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ
ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

«Μαύρη Πέμπτη» θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, για τον Κώωτση, που ως κάκιστος ηθοποιός απογοήτευσε για την παράσταση που έπαιξε, αφού αναγκάσθηκε από το ασφυκτικό μαρκάρισμα του Γιώργου Γκιώνη στην αρχή της συνεδρίασης, να ομολογήσει μέχρι και την αλήθεια για την υπόθεση της Soussaki Logistics Α.Ε.
Φυσικά, στη χθεσινή συνεδρίαση αναδείχθηκε και κατοχυρώθηκε δημόσια ότι ι Κώωτσης λέει ψέματα, δεδομένου ότι τρία διαφορετικά πρόσωπα ανέδειξαν με παραδείγματα τα ψέματά του, επικαλούμενα ακόμη και πρακτικά συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.
Αποκορύφωμα η τοποθέτηση του στελέχους της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Εβίτας Κούτμου που τον ράπισε: «Λυπάμαι που η τύχη του νερού είναι στα χέρια σας». Από την πλευρά του ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Στάμου, αποκάλυψε και ανέδειξε την ανεπάρκεια κι ανικανότητα του Κώωτση, κάνοντας σκόνη και θρύψαλα τους συμβούλους του από το επικοινωνιακό επιτελείο με τις χιλιάδες ευρώ που κοστίζει στους πολίτες.
Ο Δημήτρης Στάμου τους υπέδειξε το αυτονόητο, που αδυνατούν να αντιληφθούν οι κατώτεροι των περιστάσεων ι Κώωτσης και οι σύμβουλοί του στα θέματα επικοινωνίας. Ν’ έρθουν από την πρώτη κιόλας στιγμή χωρίς εξώδικα κ.λπ., σ’ επαφή με τον εκδότη της Real news. Χθες το βράδυ, ο Δημήτρης Στάμου μεσολάβησε κι έκλεισε συνάντηση, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματικότητα για το νερό Λουτρακίου με τη δημοσίευση των στοιχείων της ΔΕΥΑΛ-Π!
Σύσσωμη η αντιπολίτευση εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του προέδρου του σώματος Γιώργου Κακαβά που λειτουργεί ως το απόλυτο πέπλο προστασίας για τον προϊστάμενό του -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο προεδρεύων Σωτήρης Πέρρας δεν διηύθυνε πολύ καλά τη διεξαγωγή της συνεδρίασης, μέχρι που προστάτεψε ως όφειλε και τον Κώωτση- κι επιδόθηκε… σ’ ένα μπαράζ «πατητών» για το μεταλλικό νερό.
Η χθεσινή συνεδρίαση ιστορικά ήταν η χειρότερη δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, καθ’ ότι ο εκλεκτός του Κώωτση, αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, μετέτρεψε σε τσίρκο την αίθουσα έφθασε στο σημείο με το έτσι θέλω να αφαιρέσει το λόγο από τον Κώωτση, υποβαθμίζοντας το επίπεδο σε τέτοιο σημείο, που μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν μπορούσε να φαντασθεί. Στο πρόσωπό του προσβάλλονται σύσσωμοι οι Αγ. Θεόδωροι, ενώ ο Σωτήρης Πέρρας τα πήγε πολύ καλά στη διαχείριση αυτής της υπόθεσης.

Ομολογία για το ναυάγιο με τη Soussaki Logistics
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργος Γκιώνης παίρνοντας πρώτος το λόγο, αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υπόθεσης για τη Soussaki Logistics Α.Ε. που απεκάλυψε το loutraki-press, με τον Κώωτση να προσπαθεί να τον διαψεύσει, ότι δεν έχει δίκιο και η υπόθεση θα έχει διαφορετική τύχη. Ο Γιώργος Γκιώνης δεν ολιγώρησε, πέρασε στην επίθεση και στρίμωξε στα σχοινιά τον Κώωτση, με αποτέλεσμα στο τέλος να υποκύψει και να ομολογήσει τη δυσμενή εξέλιξη που έρχεται σε βάρος του τόπου.

Άδειασμα Παύλου για τη διαχείριση της γνωμοδότησης Τσοβόλα
Παίρνοντας το λόγο ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου, αναφέρθηκε στην ανακολουθία και τους ψευδείς ισχυρισμούς του Κώωτση στη διαχείριση της γνωμοδότησης Τσοβόλα. Δεν έκανε τίποτε λιγότερο ή περισσότερο από το να δημοσιοποιήσει τη διαδικασία που επιβάλλεται να ακολουθηθεί, επισημαίνοντας κάθε ημέρα που περνάει ότι ο τόπος χάνει χρήματα και παραγράφονται απαιτήσεις, λόγω ανικανότητας να αποφασίσει ι Κώωτσης, εγκλωβισμένος και από τις τραγικές εισηγήσεις των συμβούλων του στο χειρισμό της υπόθεσης.
Ο Παύλος Παύλου τον ρωτούσε, χωρίς φυσικά να περιμένει κανείς να πάρει απάντηση, γιατί ι Κώωτσης δεν αντιλαμβάνεται πως πρέπει να διαχειρισθεί την υπόθεση- γιατί έδωσε η Λουτράκι Α.Ε. τα € 15.000 στο γραφείο Τσοβόλα, όταν δεν ακολουθεί τις υποδείξεις,
Τελικά, είπε ο Παύλος Παύλου ότι το έκανες πιστεύοντας ότι θα εγκλωβίσεις και θα έχεις όμηρους εμένα και τον Γιώργο Γκιώνη.
Στη συγκεκριμένη υπόθεση παρενέβη και η Εβίτα Κούτμου, υποσχόμενη ότι αν δεν ακολουθηθούν οι υποδεικνυόμενες διαδικασίες θα καταθέσει μηνύσεις σε βάρος όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. για παράβαση καθήκοντος. Εκεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!..
Ο Παύλος Παύλου ξεφτιλίζοντας την τακτική που θέλει να ακολουθήσει ι Κώωτσης καταθέτοντας τη γνωμοδότηση ως έχει στον εισαγγελέα, τον ρώτησε πώς από τη μία πας και καταγγέλλεις τα στελέχη της εταιρείας και από την άλλη θέλεις να συμβιβασθείς μαζί τους; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα επεσήμανε ο Παύλος Παύλου.
Ι Κώωτσης σαν να θέλει να υποτιμήσει τους δύο πρώην δημάρχους ισχυρίσθηκε ότι η υπόθεση είναι τεχνοκρατική και δεν αφορά τον ίδιο και για το λόγο αυτό θα στείλει τους αρμόδιους επιστήμονες της Λουτράκι Α.Ε., εννοώντας προφανώς τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Λογοθέτη - τον οποίο είχε υποτιμήσει βάναυσα, τον οικονομικό διευθυντή Χρήστο Παύλου, ενώ πρέπει να είναι μαζί κι ένας νομικός, που προφανώς εννοείται ότι θα είναι ο «συγγενής» του Δημήτρης Κονομόδης, τον οποίο επίσης απαξίωνε για τις νομικές ικανότητές του, όταν προσπαθούσε να επιβάλλει τους πέντε δικηγόρους.
Με ποιά ιδιότητα και πώς νομιμοποιείται να παρίσταται ο κουμπάρος Κώωτση χωρίς να διαθέτει η εταιρεία κανονισμό λειτουργίας που τρεις μήνες τώρα τον κλώθετε;
Ο Παύλος Παύλου του ξεκαθάρισε ότι σ’ αυτές τις συναντήσεις θα παρίσταται και ο ίδιος, εννοώντας προφανώς ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην τακτική που ακολουθεί ι Κώωτσης.
Ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης ξεκαθάρισε ότι θα δημοσιοποιεί τις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων της εταιρείας, για να μην έχουμε μόνιμα το ερώτημα ποιος είναι αυτός που κάνει τις διαρροές, δεδομένου ότι ι Κώωτσης έχει κατηγορήσει πολλούς ανθρώπους!
Ι Κώωτσης του αντέτεινε με κακή ηθοποιία ότι ο Παύλος Παύλου έχει την ικανότητα να αξιολογήσει τι μπορεί να δημοσιοποιηθεί.

Ζητούμενο Κώωτση είναι ότι εσύ έχεις την αδυναμία και ανικανότητα να αξιολογήσεις.
Ο Παύλος Παύλου του επεσήμανε ότι μπορεί ο καθένας να παρίσταται στις συνεδριάσεις και κατ’ ουσία άνοιξε την πόρτα για πολίτες και Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης να παρακολουθούν τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, καθ’ ότι σ’ όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας τα θέματα που δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν, μετρούνται στα δάκτυλα ενός χεριού.

Υ.Γ: Περισσότερες λεπτομέρειες κι άλλες τοποθετήσεις θα αναρτηθούν το απόγευμα.

(300911)
Return top