Είπαν…

«Όταν ο Κωστάαακης στη εθιμοτυπία εμφανίζεται με περιβολή που δεν υπαγορεύει το πρωτόκολλο - υποκάμισο με γυρισμένα μανίκια, φυσικό κι επόμενο δεν είναι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας να περιφέρονται εντός του δημαρχείου με βερμούδες, σορτσάκια και σαγιονάρες;»
Κωστάαακη, εσύ το διέλυσες το μαγαζί.
Οι άλλοι, μ’ όποιον δάσκαλο καθίσουν τέτοια γράμματα θα μάθουν…
(050911)




Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ

Μετά το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης και το έλλειμμα που άφησαν τα μασημένα λόγια του Κωστάαακη, χωρίς να δώσει για δείγμα μία ευθεία απάντηση, στην ομοβροντία των καταγγελιών από τους τρεις επικεφαλής των συνδυασμών Γιώργου Γκιώνη, Παύλου Παύλου και Γιώργου Πετρίτση, σε συνδυασμό και με τις καταγγελίες εργαζομένων για το καθεστώς αποσύνθεσης που επικρατεί στη λειτουργία του δήμου Λουτρακίου, επιβάλλουν σύσσωμη η αντιπολίτευση να παίξει ενεργά το ρόλο της και να παρέμβει ουσιαστικά.
Έχει περάσει όχι μόνο η περίοδος χάριτος κι ανοχής, αλλά στην προκείμενη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με το αυτονόητο κάθε εξουσίας. Δηλαδή, μια αρχή που αφομοιώνει το νέο περιβάλλον που βρίσκεται, προσπαθεί να προσαρμοσθεί και να αποδείξει ότι δικαίως επελέγη, για να παράσχει στον τόπο καλύτερες ημέρες διαβίωσης για τους πολίτες του. Απεναντίας, στο τιμόνι του τόπου, βρίσκεται μια αρχή η οποία στη χωρίς μαγνήτη πυξίδα του ταξιδιού της, ως φάρο για τη ρότα της έχει τα ψέματα.
Η σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ανάδειξη των παθογενειών και αποκάλυψη των πραγματικών φιλοδοξιών με μετατροπή σε συνδυασμό «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω», έχει διαμορφώσει μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα, με συνέπεια ο κίνδυνος να είναι απειλητικός και να δείχνει τα δόντια του για ολόκληρο το φάσμα τόπου.
Δυστυχώς, μια δημοτική αρχή, κατώτερη των περιστάσεων που αδυνατεί να αντιληφθεί προεξάρχοντος του επικεφαλής της το ναυάγιο που υπέστησαν -πρωτοφανές στα χρονικά- σε τόσο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναγκάζει εκ των πραγμάτων την αντιπολίτευση να ενεργοποιηθεί όχι για να δικαιολογήσει την παρουσία της ή να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά για να λειτουργήσει ως προωθητικός μηχανισμός που θα εξαναγκάσει τη δημοτική αρχή, να κινηθεί τουλάχιστον… πάνω σε ράγες.
Με το υφιστάμενο δραματικό καθεστώς που έχει διαμορφωθεί πλέον για το δήμο, δεν προέχει να αναδειχθούν τα ελλείμματα της διοίκησης στην άσκηση της εξουσίας, όπως θα γινόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες προκειμένου να κερδηθούν οι εντυπώσεις από την αντιπολίτευση, αλλά να υποδειχθούν ποιες είναι οι ενέργειες και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει ο ανύπαρκτος Κωστάαακης για να αποφύγει ο τόπος την επερχόμενη και με μαθηματική βεβαιότητα τραγωδία, όπως εκτιμά με σαφή κατηγορηματικότητα στο loutraki-press, πρώην δήμαρχος.
Ο πρώην πρώτος πολίτης προβαίνει και σε μία υπόμνηση προς τους δύο πρώην δημάρχους, επικαλούμενος τη γνωμοδότηση Τσοβόλα και την πολιτική ομηρεία που φαντάζεται ότι μπορεί να τους εγκλωβίσει η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη.
«Οι δύο πρώην δήμαρχοι Γιώργος Γκιώνης και Παύλος Παύλου, αν δεν προβούν σε πραγματική και ουσιαστική αντιπολίτευση, κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ότι τα έχουν βρει και τ’ έχουν κάνει… πλακάκια με τον Κώστα Λογοθέτη, προκειμένου η υπόθεση να μπορέσει σε κάποια καμπή της να αποσιωπηθεί. Έτσι, Γιώργος Γκιώνης και Παύλος Παύλου έχουν πλέον κάθε λόγο να κάνουν αντιπολίτευση και μαζί ο Γιώργος Πετρίτσης, προκειμένου ο καθένας να επιδείξει τις δυνατότητές του και ειδικότερα ο τρίτος που δεν διαθέτει πρότερη θητεία, αλλά δεν έχει δώσει και δείγματα γραφής στα δημοτικά πράγματα.»
Ο τόπος έχει μπροστά του να βιώσει τριάντα πέντε μήνες με την πλάτη στον τοίχο, αφού δεν το αντιλαμβάνεται να παραιτηθεί σύσσωμος ο συνδυασμός «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω», έτσι ώστε να δρομολογηθούν πρόωρες εκλογές και ο τόπος να προχωρήσει στην ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα αναλάβει για το υπολειπόμενο διάστημα την τύχη του δήμου Λουτρακίου, με μόνο γνώμονα, τουλάχιστον να τον οδηγήσει σε υπήνεμα νερά.
Ένα πλήθος θεμάτων, άκρως σοβαρών, που είναι δυνατόν να βάλουν τον τόπο σε πάρα πολύ μεγάλες περιπέτειες, ο Κωστάαακης δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να ασχοληθεί και να δώσει λύσεις, με συνέπεια να μην τα αγγίζει και στο αμέσως επόμενο διάστημα, το πιο πιθανό είναι η μία συμφορά να διαδέχεται την άλλη.
(050911)




ΠΡΟΣΦΟΡΑ € 300 ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Το ποσόν των 300 ευρώ πρόσφερε ο Εξωραϊστικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος του Φλοίσβου-Λουτρακίου στο Σύλλογο Δασοπροστασίας.
Η συμβολική αυτή ενέργεια είναι πράξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς των ανθρώπων αυτών στην προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Σύλλογος του Φλοίσβου εμπράκτως αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι στηρίζει ενεργά όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για το περιβάλλον.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή , με τις μικρές μας δυνάμεις ευελπιστώντας ότι ο αγώνας αυτός που ξεκίνησε από την περιοχή μας , να σπάσει τα σύνορα του οικισμού μας και να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

(050911)
Return top