ΚΟΥΙΖ

Γιατί το i-pad καθηλώθηκε στο γραφείο και δεν περιφέρεται μέσα στο δημαρχείο;

(220911)




Είπαν…

«Στο έσχατο σημείο εξευτελισμού έχουν περιέλθει οι οφειλέτες του δήμου και των υπηρεσιών του, δεδομένου ότι δημοτικός σύμβουλος έμπιστος του Κώωτση, σύμφωνα ,ε τις πληροφορίες του loutraki-press περιφέρεται με τις λίστες στα χέρια και τους ξεφωνίζει!»

(220911)




ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΩΩΤΣΗ ΚΑΤΑ REAL NEWS, ΒΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΤΑ
«ΦΛΟΙΣΒΟΥ» ΚΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Ηρεμία! Η δημοτική αρχή κι ι Κώωτσης ξύπνησαν! Επιτέλους, αντέδρασαν, στέλνοντας εξώδικο στην εβδομαδιαία εφημερίδα Real news, με το οποίο ζητά να προβεί άμεσα σε αποκατάσταση της αλήθειας, όπως οφείλει κι όπως επιβάλλει ο κώδικας δημοσιογραφικής δεοντολογίας, άλλως και σε κάθε άλλη περίπτωση το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, για την επί δύο συνεχείς εβδομάδες 11 και 18/9/2011 δυσφήμιση του μεταλλικού νερού Λουτρακίου και κατ’ επέκταση ολόκληρης της πόλης.
Ωστόσο, τον Κώωτση και τους επικεφαλής των άλλων δημοτικών συνδυασμών με τα δούναι και λαβείν, υποσκέλισε ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου Γιώργος Μαρίνης, δεδομένου ότι δίνει το πρέπον ράπισμα στον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Φλοίσβος» Κώστα Μεταξά, ο οποίος με κεκαλυμμένο τρόπο τροφοδότησε τον δημοσιογράφο Γιάννη Μύττη της εφημερίδας Real news, με δημοσιεύματα της 11/09/11 και 18/09/11, με στοιχεία που εξυπηρετούν αποκλειστικά τον οικισμό τους και ουδεμία σχέση έχουν με το νερό του Λουτρακίου.
Υπενθυμίζεται ότι η εβδομαδιαία πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα, με δημοσιεύματα της στις 11 και 18/09/2011, συστηματικά, επαναλαμβανόμενα και απολύτως ψευδώς, επικαλούμενη ανυπόστατους ισχυρισμούς, χωρίς να λάβει υπόψη της τις υποδείξεις της αρμόδιας Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου Περαχώρας (ΔΕΥΑΛ-Π), προσέβαλε την ποιότητα του νερού Λουτρακίου.
Επισημαίνεται ότι, από τη ΔΕΥΑΛ-Π έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες εκ του νόμου μετρήσεις, προκειμένου το νερό να φθάνει απολύτως καθαρό σε όλους τους δημότες μέχρι το ρολόι του καταναλωτή.
Η Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, παρακολουθώντας με τεράστια έκπληξη τουλάχιστον, την έως τώρα χλιαρή διαχείριση εκ μέρους της δημοτικής αρχής, της οργανωμένης κατά τα φαινόμενα κατασυκοφάντησης του μεταλλικού νερού της πόλης μας, αλλά και τις προσπάθειες εκμετάλλευσης των αδιόρθωτων πολιτικών αρχηγών, που με συντεταγμένες ενέργειες στο παρελθόν, υποδαύλισαν και ακύρωσαν σημαντικά αναπτυξιακά έργα, εκφράζει την πλήρη αγανάκτησή της στα σχέδια των οικιστών του Φλοίσβου και του προέδρου τους Κώστα Μεταξά, εις βάρος του Θείου δώρου μας, του μεταλλικού μας νερού. Σχέδια τα οποία απώτερο σκοπό έχουν να υποχρεώσει τη δημοτική αρχή να αντικαταστήσει με δημοτικά έξοδα τον ιδιωτικό αγωγό παροχής νερού.
Δεχόμενοι μηνύματα από μέλη μας, για εμπλοκή και αιρετών δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι στο παρελθόν και στο όνομα της ψηφοθηρίας συναγελάζονταν με τον σύλλογο Φλοίσβος, οφείλουμε να διερευνήσουμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε το πολυτιμότερο αγαθό του τόπου μας και να καταγγείλουμε κάθε τέτοια προσπάθεια μικροπολιτικής σκοπιμότητας.
Για εμάς το μεταλλικό νερό της πόλης μας είναι η ιστορία της το παρόν της και το μέλλον της, γι' αυτό δεν επιτρέπουμε μικροπολιτικά παιγνίδια σε κανένα.
Στο εξώδικό του ο δήμος Λουτρακίου ξεκαθαρίζει ότι το νερό Λουτρακίου, ήταν, είναι και θα είναι μείζον συγκριτικό πλεονέκτημα του δήμου μας, τελεί υπό την απόλυτη προστασία του και δεν προσφέρεται για την καλλιέργεια ψευδών εντυπώσεων.

(220911)




Ο ΚΩΩΤΣΗΣ ΠΗΓΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
«ΚΟΡΙΝΘΙΑ»… ΣΝΟΜΠΑΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΗΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


Τις πύλες της άνοιξε χθες το απόγευμα για τρίτη συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Σωληνουργεία και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία» που διοργανώνει η Αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος...
Στα εγκαίνια παρέστησαν η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κορίνθιος Σταύρος Δήμας, οι βουλευτές Κατερίνα Φαρμάκη, Κώστας Κόλλιας, Γιώργος Βλάχος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας - Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος, όλοι οι αντιπεριφερειάρχες, καθώς επίσης κι όλοι οι δήμαρχοι του νομού Κορινθίας.
Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για την Κορινθία, που «ζωντανεύει» κυριολεκτικά όλη την ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, καθώς υπάρχουν σεμινάρια και παροχή βοήθειας για νυν και νέους επιχειρηματίες, ενώ κλείνονται και συμφωνίες μεταξύ επιχειρήσεων.
Η φετινή έκθεση, φιλοξενεί 168 εκθέτες από 12 νομούς της χώρας, ενώ οι τιμές είναι μειωμένες για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις.
Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και ο δήμαρχος Λουτρακίου, ο οποίος αφενός έφθασε καθυστερημένος, ώρα Κώωτση, αφετέρου για άλλη μια φορά δεν παρουσιάστηκε με την ανάλογη περιβολή, όπως άλλωστε απαιτούσε η περίσταση. Επίσης, μετά την τελετή των εγκαινίων, αντί να παραμείνει, έφυγε γι’ άλλες πολιτείες…
Το loutraki-press θα το επαναλάβει ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ….., γιατί αλλιώς γλιστράς και πέφτεις συνέχεια στο πάτωμα.
Κώωτση, θα πρέπει αν είναι δυνατόν να αντιληφθείς, ότι στο θώκο που σε βοηθήσαν να καταλάβεις συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος, ο θεσμικός σου ρόλος έχει υποχρεώσεις που αποτελούν προτεραιότητα κι επιβάλλουν την αναβολή των οιονδήποτε άλλων συναντήσεων.
Κώωτση, επειδή δείχνεις ότι όλα αυτά αδυνατείς να τα παρακολουθήσεις, μήπως θα ήταν καλύτερα για να μην ταλαιπωρείσαι να εγκαταλείψεις το σπορ και να μην ταλαιπωρείται μαζί σου κι ο τόπος;
Αφού έκανες αγγαρεία, γιατί δεν έστελνες το «δήμαρχο μαϊμού» ή τον πρόθυμο για όλα «Φιλιππινέζα» σου;

(220911)
Return top