ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ




ΚΩΩΤΣΗ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ Ή ΑΚΟΜΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ;


Τέτοιος που είναι ο Κώωτσης, αυτά παθαίνει… Τα απωθημένα του, τον οδήγησαν να φτιάξει αυλή, με κόλακες και Φιλιππινέζες, με ανθρώπους που στερούνται νοημοσύνης, προσωπικότητας κι αξιοπρέπειας, με συνέπεια πέραν του δικού τους διασυρμού να διασύρουν και τον ίδιο.
Ο Κώωτσης γνωρίζοντας την αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα και ανεπάρκειά του, έχει επιλέξει να τον περιστοιχίζουν άνθρωποι κατώτεροί του πνευματικά, θεωρώντας ότι έτσι θα μπορεί να τους ελέγχει και να τον υπακούνε, ενώ όσοι τον έχουν αντιληφθεί τον απαξιώνουν επιδεικτικά…
Ο Κώωτσης, πριν ακόμη αναλάβει καθήκοντα, αυτό που ενδιέφερε πρωτίστως τον ίδιο, ενώ πέρασε το ίδιο μήνυμα και στα εξαπτέρυγά του, ήταν η δημιουργία πλασματικής εικόνας μέσω τηλεοράσεων και τα θετικά κείμενα σε εφημερίδες και ιστολόγια, που να εξυμνούν τον αυτοκράτορα και την ακολουθία του.
Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώντας ότι πονηρά ποιών ο «αυτοκράτορας», έχοντας στη διάθεσή του τρία ιστολόγια με διαχειριστές ανθρώπους του για να κάνουνε όλη τη βρώμικη δουλειά, με τη ρίψη λάσπης, αυτός θα παραμένει ανέγγιχτος.
Επειδή και οι τρεις που διαθέτουν τα ιστολόγια έχουν το μειονέκτημα να μην αντιλαμβάνονται τι σημαίνει πολιτική και πως λειτουργεί, αυτόν που εκθέτουν να είναι ο Κώωτσης!

Να διευκρινισθεί ότι ο εις εξ’ αυτών το κάνει επώνυμα και οι άλλοι δύο, λόγω έλλειψης ανδρισμού, νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία!
Έτσι, έχει στηθεί ένα άνευ προηγουμένου διαδικτυακό τσίρκο ιστολογίων, στο οποίο εμπλέκεται εις εκ των αυλοκολάκων του, διαχειριστής.
Ο Κώωτσης όταν το πληροφορήθηκε, εκνευρίσθηκε, λέγοντας στους διαδρόμους της Ιάσωνος να τον ειδοποιήσουν και να τον καλέσουν σε απολογία.
Αλήθεια σε ποιόν θα απολογηθεί; Στον Κώωτση ή στο δήμαρχο «μαϊμού»;

(080911)
Return top