ΝΕΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΔΟΣΣΑΡΑ

Η απρέπεια, η αχαριστία και η έλλειψη σεβασμού του Κώωτση προς τον άνθρωπο που συνέβαλε σε πολύ μεγάλο βαθμό να είναι σήμερα δήμαρχος δεν έχει προηγούμενο.
Ο λόγος για την απαξιωτική συμπεριφορά και την προσπάθεια υποτίμησης του προέδρου της ΔΕΥΑΛΠ Χαράλαμπου Δοσσαρά, προκειμένου να επιδείξει στην αυλή του ότι δεν τον υπολογίζει.
Χθες, μετά το δυσφημιστικό δημοσίευμα της Real news για το μεταλλικό νερό Λουτρακίου και το Λουτράκι κατ’ επέκταση, ο Κώωτσης κάλεσε στο γραφείο του για την αντιμετώπιση του θέματος και της διενέργειας των κατάλληλων χειρισμών, το διευθυντή της ΔΕΥΑΛΠ Τάσο Μαστραντωνάκη, αγνοώντας επιδεικτικά τον πρόεδρο της εταιρείας Χαράλαμπο Δοσσαρά.
Όσο ο Κώωτσης και να θέλει να υποτιμήσει τον Χαράλαμπο Δοσσαρά στα μάτια της αυλής και των υπηκόων του, στην ουσία γελοιοποιείται ο ίδιος στα μάτια της κοινωνίας γενικότερα, δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν τι χρωστάει στο συγκεκριμένο άνθρωπο.
Παράλληλα, ο Χαράλαμπος Δοσσαράς, δεν έχει διακοσμητικό ρόλο, αλλά έχει προωθήσει επείγοντα θέματα της εταιρείας τα οποία δυστυχώς, όπως και πολλά άλλα, βραχυκυκλώνουν στο γραφείο του κατώτερου των περιστάσεων κι ανίκανου να προβεί στους ενδεδειγμένους χειρισμούς, λόγω της αναποφασιστικότητας και αναβλητικότητάς του Κώωτση.
Ο Κώωτσης επειδή έχει και παρουσιάζει έλλειμμα στο φέρεσθαί του, θα πρέπει να μάθει ότι κάποιος που θέλει να είναι επικεφαλής, διαθέτει την αρετή και τόλμη να κάνει υπερβάσεις, αναγνωρίζει την προσφορά του ευεργέτη του, αλλά κυρίως όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν τον τόπο, τον πλούτο του και τους πολίτες του παραμερίζει τις προσωπικές του υποθέσεις και διαφορές και φροντίζει για το κοινό καλό.
Δυστυχώς, ο Κώωτσης, όλα αυτά τα στοιχεία δεν τα διαθέτει.
Επομένως, δεν μπορούμε να προσδοκούμε προσωπικές υπερβάσεις και σκληρές αποφάσεις που επιτάσσει κι επιβάλλει ο δημαρχιακός θώκος, από ένα πρόσωπο που αδυνατεί να ανταποκριθεί στα στοιχειώδη.

(130911)




ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ
ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΩΩΤΣH

Την πρόθεσή της να μην παραστεί σ’ άλλη συγκέντρωση, διεμήνυσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του τότε συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά -που στη συνέχεια μετάλλαξε ο Κώωτσης Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω- Έλενα Δέλγα, όταν εκλήθη να παραστεί στη συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής.
Είναι προφανές ότι και η Έλενα Δέλγα, όπως ακριβώς έχει συμβεί με τα περισσότερα μέλη του συνδυασμού είναι δυσαρεστημένα είτε από την απαξίωση που εισέπραξαν από τον αυτοκράτορα, είτε γιατί είναι άκρως δυσαρεστημένοι από τα καμώματα και τα τερτίπια της δημοτικής αρχής.
Ο «αυτοκράτορας», που ενημερώθηκε για την πρόθεση της Έλενας Δέλγα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, αντέδρασε προσκαλώντας τη στο γραφείο του, προφανώς για να τις δώσει νέες, χωρίς αντίκρισμα, υποσχέσεις και να αναλάβει νέες δεσμεύσεις οι οποίες ως συνήθως για την κακή την τύχη δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν!

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό τι συζητήθηκε και ποια στάση θα κρατήσει η Έλενα Δέλγα.
(130911)
Return top