ΚΟΥΙΖ

Για ποιόν έλεγε προχθές το μεσημέρι ο «αυτοκράτορας» στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος; «Τι θα κάνω με τον .....…; Έχει μυαλό μικρού παιδιού...»

(170911)




Είπαν…

«Τι διαπίστωση διατύπωσε ι Κώωτσης σε ομήγυρη και παραλίγο οι μισοί που δεν ήταν και κλακαδόροι να πέσουν ανάσκελα. "Πώς μου κόβει εμένα;.. "»
(170911)




ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑΝ
ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΟΚΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ


Ο Παπανίκος, αν και περιμένει ακόμη τα ποσοστά 20% των μισθών των αιρετών για το φιλόπτωχο ταμείο υπέρ της ενίσχυσης των απόρων, ωστόσο θα πρέπει να μπει τιμωρία και να χτυπάει την καμπάνα ολόκληρη την ημέρα.
Ι Κώωτσης ξύπνησε, έστω και με πέντε ημέρες καθυστέρηση κι εξέδωσε το γραφείο των σούπερ επικοινωνιολόγων, ανακοίνωση για το νερό. Δηλαδή, τι είναι αυτό το τόσο ιδιαίτερο σε μια λιτή κι ομολογουμένως ορθή και μεστή ανακοίνωση, που χρειάσθηκαν πέντε ολόκληρες ημέρες για να συνταχθεί;
Ανακοίνωση επιβαλλόταν να εκδοθεί την ίδια ακριβώς ημέρα, επιπρωτίστως να σταλεί στον Real FM, στο site realnews.gr και την εβδομαδιαία εφημερίδα Real news, καθ’ ότι τα στοιχεία ποιοτικών χαρακτηριστικών του νερού υπήρχαν κι ήταν διαθέσιμα από την ΔΕΥΑΛ-Π.
Να φροντίσετε να προμηθευτείτε την εφημερίδα Real news από σήμερα το απόγευμα που κυκλοφορεί η εφημερίδα στην Ομόνοια και το Σύνταγμα κι αν παρ’ ελπίδα συνεχισθεί η δυσφήμιση, να εκδοθεί σήμερα νέα και σε αυστηρότερους τόνους ανακοίνωση και να αποσταλεί στα προαναφερόμενα μέσα.
Ειρήσθω εν παρόδω, για να μάθετε να γράφετε ανακοινώσεις για να συμμαζευτεί και λίγο ο Κώωτσης, η πρώτη παράγραφος είναι εκ του περισσού και δεν υπήρχε ο λόγος να προηγηθεί του υπόλοιπου κειμένου. Επιδιώκετε την αυτοπροβολή σας κι να ακουσθεί το όνομά σας και το μόνο που κάνετε είναι να υποτιμάτε τον εαυτό σας!
Αυτό που ενδιέφερε να ακουσθεί και να προβληθεί δεν ήταν το ονοματεπώνυμο του δημάρχου, αλλά τα στοιχεία για την αποκατάσταση της αλήθειας για το νερό.
Ούτε συνεννοημένοι να ήταν(;) τη δική του ανακοίνωση μεταμέλειας εξέδωσε χθες και ο πρόεδρος του οικισμοί «Φλοίσβος», από τον οποίο υπέστη αυτή τη δυσφήμιση ο τόπος.
Από οποιονδήποτε κι αν υπάρχουν παράπονα, η ενδεχομένως να προκύψουν νέα στο μέλλον, στην αρμόδια υπηρεσία και πουθενά αλλού!

Τα δύο νερά τα προστατεύουμε ως «κόρη οφθαλμού»
Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου και μηδεμιάς εξαιρουμένης, ότι και να γίνει στο νερό, ότι συμβεί με το νερό, είτε το πόσιμο μεταλλικό, είτε το ιαματικό δεν το δημοσιοποιούμε, το πρόβλημα δημοσιοποιείται στους αρμοδίους, αν πρέπει ενημερώνεται και ο εκάστοτε δήμαρχος και με απόλυτη σιωπή όλη συμβάλλουν να αντιμετωπισθεί και να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Τα δύο νερά, μεταλλικό πόσιμο και τι ιαματικό, είναι η προίκα του τόπου και φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού.
Πάντως, επιβάλλεται όλοι να είναι προετοιμασμένοι, δεδομένου ότι θα δεχτούμε πολλές επιθέσεις σε βάρος του νερού, γιατί από πίσω κρύβονται μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και η κυβέρνηση θέλει να ιδιωτικοποιήσει αυτό το πολύτιμο αγαθό. Απ’ όλους πρέπει να γίνει αντιληπτό, όταν αναφερόμαστε στα δύο νερά του Λουτρακίου, δεν πρόκειται για τα οποιαδήποτε νερά. Και τα δύο έχουν το πλεονέκτημα το καθένα να είναι μοναδικό στην κατηγορία του, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ανακοίνωση του δήμου Λουτρακίου
Με αφορμή άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Real News», την Κυριακή 11/09/2011, σχετικά με την ποιότητα του νερού Λουτρακίου, ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, απαντά με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο:
Ο δήμος Λουτρακίου, πραγματοποιεί όλες τις προβλεπόμενες εκ του νόμου μετρήσεις, προκειμένου το νερό να φθάνει απολύτως καθαρό σε όλους τους δημότες.
Όλοι ανεξαιρέτως οι σχετικοί έλεγχοι που έχουν πραγματοποιηθεί από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου-Περαχώρας (ΔΕΥΑΛ-Π) πιστοποιούν απολύτως την καταλληλότητα του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση.
Κατά συνέπεια όσα διασπείρονται σχετικά με το θέμα της ποιότητας του νερού Λουτρακίου, δεν αποτελούν έγκυρη και διασταυρωμένη πληροφόρηση, όπως επιβάλλει ο κώδικας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα, προσβάλει βάναυσα την εικόνα και την πολύχρονη φήμη του δήμου μας, το νερό του οποίου αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας του, της υπόστασής του, αλλά και της οικονομικής του δραστηριότητας.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως, να αντιμετωπίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας με περισσή προσοχή και σοβαρότητα.

Η ανακοίνωση του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου Φλοίσβος
Ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φλοίσβος Λουτρακίου για την αποκατάσταση της αλήθειας μετά το δημοσίευμα της Realsnews στις 11-9-2011 που αναφερόταν στο νερό του Λουτρακίου σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του Κώστα Μεταξά σχετικά με το πρόβλημα στο νερό που αντιμετωπίζει ο οικισμός έχει να δηλώσει τα παρακάτω:
Σε καμιά περίπτωση δεν αναφερθήκαμε ούτε είχαμε λόγω να το κάνουμε, και μάλιστα επώνυμα για την ποιότητα του νερού μας.
Διαβάζοντας με προσοχή τη δήλωσή μας θα βλέπατε ότι μιλήσαμε για το δικό μας δίκτυο του Φλοίσβου, την απόσταση των υδρομετρητών από τα σπίτια μας και τους «φουσκωμένος λογαριασμούς» που πληρώνουμε λόγω των συχνών βλαβών του. Πλήρωσε κανένας από σας που μας κατηγορείτε λογαριασμό και μάλιστα φουσκωμένο επειδή τρύπησε ο κεντρικός αγωγός;
Κάθε τόσο τρυπάνε οι σωλήνες του παλιού μας εσωτερικού δικτύου, για να επισκευασθεί μία τρυπάνε άλλες τρεις η τέσσερις, με αποτέλεσμα το νερό να μη φθάνει καθαρό στα σπίτια μας.
Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο με την επέκταση εντός του οικισμού του κεντρικού δικτύου της ΔΕΥΑΛ-Π και αυτό ζητάμε από την επιχείρηση να πραγματοποιηθεί το έργο το δυνατόν συντομότερα.
Η εφημερίδα ήρθε σε μας ύστερα από καταγγελίες όπως μας είπε και επώνυμα προσπαθήσαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Διαμαρτυρηθήκατε για τον τρόπο που παρουσίασε η συγκεκριμένη εφημερίδα το όλο θέμα και δεν έχει καμιά σχέση ούτε με τον οικισμό του Φλοίσβου ούτε με το πρόβλημά μας.
Η μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου μας φανερώνει έμπρακτα την αγάπη μας για το Λουτράκι και το περιβάλλον του και πραγματικά σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι που να το βλάψουμε.
Όπως επώνυμα θέσαμε το πρόβλημά μας, έτσι και επώνυμα αν συμβάλλαμε στο να δημιουργηθούν λανθασμένα συμπεράσματα, επώνυμα ζητούμε συγνώμη.

(170911)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΠΕΠΛΗΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
ΕΚΣΤΟΜΙΖΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΘΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ

Η χθεσινομεσημεριανή ανάρτηση του loutraki-press για τις ύβρεις του Γιωργάκη Δέδε στον φύλακα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου Γιώργο Παντελέων, δημιούργησαν νέο «σεισμό» στην Ιάσωνος.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του loutraki-press, ι Κώωτσης επέπληξε εκ νέου τον Γιωργάκη, με συνέπεια ν’ αντιδράσει έντονα, να χτυπιέται και να λέει θα τον γ..... τον εργαζόμενο.
Επίσης, ο Γιωργάκης, σαν να ζητάει την άδεια του μέντορά του, είπε στον Κώωτση, ότι «κάτι πρέπει να κάνω με τον Ηλιακόπουλο».
Αυτή είναι η νοοτροπία που διέπει τη δημοτική αρχή του Κώωτση. Ο επί πεντέμισυ μήνες απλήρωτος υπάλληλος πήγε να βρει το δίκιο του και σώνει και καλά να βρει και το μπελά του, γιατί ζήτησε το μισθό του να επιβιώσει. Κι όχι μόνο αυτό. Να κινδυνεύει μάλιστα, από τον άντρακλα Γιωργάκη ν’ αλλάξει και φύλο!
Εντελώς ενημερωτικά, η πληροφορία στο loutraki-press περιήλθε από τη σαθρή και τρύπια αυλή που έχετε δημιουργήσει, επειδή είσαστε επιδειξιομανείς των ανεπίτρεπτων «κατορθωμάτων» σας, αντί να κοιτάτε να περιορίσετε την ανικανότητα σας και τουλάχιστον να προσπαθήσετε να βάλετε στοιχειωδώς ένα λιθαράκι.
Μ’ όλα αυτά που κάνετε απλώς επιβεβαιώνετε καθημερινά το loutraki-press, για τη φασιστική νοοτροπία που σας διέπει.

(170911)




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Κανείς δεν αμφιβάλλει και δεν αμφισβητεί ότι η δημοτική αρχή του Κώωτση έχει εγκαταλείψει το Λουτράκι στην τύχη του.
Καινούργιο φαινόμενο είναι να μην αντικαθίστανται οι λάμπες που καίγονται στο δημοτικό φωτισμό .
Αυτό έχει ως συνέπεια οι ηλικιωμένοι μόλις σκοτεινιάσει να φοβούνται να περπατήσουν μόνοι τους στο δρόμο καθ’ ότι έχει ανέβει κατακόρυφα η εγκληματικότητα.
Τα σκοτάδια το βράδυ σε δρόμους του κεντρικού Λουτρακίου, ευνοούν εγκληματικά στοιχεία να σπάνε τζάμια οικιών και μαγαζιών. Κυριότερα δε, να σπάνε τα παράθυρα των αυτοκινήτων προκειμένου να κλέψουν ότι υπάρχει μέσα, καθώς επίσης και για να ξηλώσουν κάποιο ράδιο - cd για να το πουλήσουν πέντε ευρώ.
Καλό θα είναι μέσα στο αυτοκίνητο, ακόμη και στο πορτμπαγκάζ, να μην υπάρχει τίποτε, το ράδιο - cd να αφαιρείται για να μην γίνεται το κάθε αυτοκίνητο στόχος διαρρηκτών.

(170911)
Return top