ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο αντιδήμαρχος που έχει πει του Κώωτση, ξημεροβραδιαζόμαστε στο δημαρχείο και δεν παίρνουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω;
Ζητούμενο είναι ότι δεν παράγεται αποτέλεσμα; Πράγματι, είναι κρίμα να ξημεροβραδιάζεσθε για το τίποτα…
(290911)




ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!..

Του Κώωτση φταίνε τα blogs γιατί γράφουν τις αλήθειες και αποκαλύπτουν τις φτιασιδωμένες αλήθειες που σερβίρει ο επικεφαλής του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, τους Φίλους, τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Έτσι και χθες στη συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα κατά της εγκατάστασης των αποθηκευτικών δεξαμενών της Soussaki Logistics Α.Ε., ι Κώωτσης επεφύλαξε άλλη μια επίθεση στα ιστολόγια που ανέδειξαν την πραγματικότητα για την τύχη της συγκεκριμένης επένδυσης.
Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην Αθήνα έλεγε ότι η ειδική γραμματεύς Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Μαργαρίτας Καραβασίλη του είπε ότι θα επικοινωνήσουν πριν στείλει τη νέα της εισήγηση που δεν θα είναι απογοητευτική.
Εκεί παρενέβη ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος του είπε να σταματήσει τα ψέματα και να πει την αλήθεια. Ι Κώωτσης ενοχλήθηκε, λέγοντάς του τι είναι αυτά που λέει με τον Γιώργο Γκιώνη να τον ρωτάει αν είναι δυνατόν να αλλάξει η Μαραγαρίτα Καραβασίλη την αρχική απόφαση, όταν οι εισηγήσεις των επιθεωρητών είναι όλες θετικές προς την κατασκευή των αποθηκευτικών δεξαμενών.
Ωστόσο, το άδειασμα για τον Κώωτση ήλθε από τον πρόεδρο του οικισμού Αγ. Χαράλαμπος Μ. Κασσιμάτης , που είχε μεταβεί μαζί με την αντιπροσωπεία στην Μαργαρίτα Καραβασίλη κι εξέφρασε την έκπληξή της μη γνωρίζοντας τον Κώωτση, ότι δεν είχε αντιληφθεί τον τρόπο που ομιλούσε η Μαργαρίτα Καραβασίλη, που ήταν ως να θεωρείτο δεδομένη η εγκατάσταση των αποθηκευτικών δεξαμενών της Soussaki Logistics Α.Ε.

(290911)
Return top