ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΕΝΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ METROPOLITAN OPERA - ORCHESTRA

Η διάσημη Metropolitan Opera - Orchestra της Νέας Υόρκης …έρχεται χάριν της τεχνολογίας στο Λουτράκι, αφού σημαντικές παραγωγές της θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο.
Ένδεκα μοναδικές και συνάμα φαντασμαγορικές παραστάσεις λόγω της υψηλού κόστους παραγωγής τους -ακριβά σκηνικά και κοστούμια- της Metropolitan Opera θα προβληθούν στο «Αλεξάνδρειο» από τις 15 Οκτωβρίου 2011 έως και τις 14 Απριλίου 2012 και θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα ειδικό υψηλών μουσικών απαιτήσεων κοινό.
Επισημαίνεται ότι οι ένδεκα συγκεκριμένες παραστάσεις έχουν σκηνοθετηθεί προκειμένου να ικανοποιούν τις υψηλότατες απαιτήσεις του τηλεοπτικού φακού, οπότε και το θέαμα που θα απολαύσουν οι τυχεροί που θα παραστούν, θα είναι σαφώς υψηλότερο, έναντι της βιντεοσκόπησης μιας παράστασης, που πωλείται σε DVD.
Η παραπάνω δυνατότητα δίδεται γιατί ο όμιλος Antenna απέκτησε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του βραβευμένου προγράμματος της ΜΕΤ «The Met live in HD» για την Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για το πρόγραμμα ένδεκα ζωντανών μεταδόσεων επιλεγμένων παραστάσεων της ΜΕΤ, που δίνει την ευκαιρία σε θεατές από όλο τον κόσμο να τις παρακολουθούν σε οθόνη με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας ταυτόχρονα με το κοινό της Νέας Υόρκης. Να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες των παραστάσεων θα τοποθετηθεί δορυφορικός εξοπλισμός.
Το πρόγραμμα «The Met live in HD» ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2006, αρχικά με έξι μεταδόσεις ανά σεζόν και στη συνέχεια έφτασε τις 12 μεταδόσεις για τη σεζόν 2010 - 2011, σε 46 χώρες και σε περισσότερους από 1.500 χώρους.
Η πρεμιέρα του φετινού κύκλου των ένδεκα παραστάσεων στις 15 Οκτωβρίου, γίνεται με τη νέα παραγωγή του ΜΕΤ, την «Anna Bolena» του Gaetano Donizetti και πρωταγωνίστρια τη διάσημη soprano Anna Nedremko. Στο έργο ξετυλίγεται η ιστορία της τραγικής βασίλισσας που τρελαίνεται εξαιτίας του άπιστου βασιλιά της. Η Aiketerina Gkoumpanova υποδύεται την αντίζηλό της Τζέιν Σέυμουρ, ο Ilntar Ampnrazakov υποδύεται τον Ερρίκο Η'.
Την ορχήστρα διευθύνει ο διάσημος αρχιμουσικός, Marco Armiliato.
Το πλήρες πρόγραμμα του φετινού κύκλου των δώδεκα παραστάσεων, περιλαμβάνει τα ακόλουθα έργα:
Don Giovanni του Wolfgang Amadeus Mozart, στις 29 Οκτωβρίου 2011.
Siegfried του Wilhelm Richard Wagner στις 5 Νοεμβρίου 2011.
Satyagraha του Philip Glass στις 19 Νοεμβρίου 2011.
Rodelinda του George Frideric Handel στις 3 Δεκεμβρίου 2011.
Faoust του Charles Francois Gounod στις 10 Δεκεμβρίου 2011.
Enchanted Island (Το Μαγεμένο Νησί) - παγκόσμια πρεμιέρα) στις 21 Ιανουαρίου 2012.
Gotterdammerung (Το Λυκόφως των Θεών) του Wilhelm Richard Wagner στις 11 Φεβρουαρίου 2012.
Ernani του Giuseppe Verdi στις 25 Φεβρουαρίου 2012.
Manon Lescaut του Zil Masne στις 7 Απριλίου 2012.
La traviata του Giuseppe Verdi στις 14 Απριλίου 2012.
Ι Κώωτσης και το ανύπαρκτο επικοινωνιακό επιτελείο του γι’ αυτή τη σειρά των τόσο σημαντικών παραστάσεων, έχουν επιτύχει το απόλυτο τίποτα, γεγονός που τους αξίζουν συγχαρητήρια…
Εξάλλου, η σειρά των εκδηλώσεων αυτών, αποτελεί μια ευκαιρία για την Club Hotel Loutraki S.A. να επιδείξει την ευαισθησία της σ’ ενός υψηλότατου επιπέδου πολιτιστικό γεγονός, όταν έχει διαθέσει € 700.000 για πολιτισμό στο Φενεό!

(021011)




ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ,
ΑΛΛΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ…

Σε απάντηση του από 29/09/2011 δελτίου τύπου της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών που αναφέρεται σε «Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για το SPA του δήμου», η Λουτράκι Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι πριν προβούν σε μεγαλόσχημες ανακοινώσεις που δημιουργούν εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, θα έπρεπε πρώτα να μελετήσουν την προκήρυξη του προγράμματος που αναφέρεται στον Εναλλακτικό Τουρισμό, η οποία αναφέρει στην παράγραφο 4.2.4. ότι «Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής επενδυτικής πρότασης οι δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμοί, οι επιχειρήσεις ΟΤΑ, καθώς και οι θυγατρικές τους», που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να υποβάλουμε πρόταση, αλλά και ούτε να συμπράξουμε με άλλες επιχειρήσεις…
Έχουν γνώση οι φύλακες.
Ι Κώωτση του είπες ευχαριστώ του Γιώργου Μπάκου που σας ξελάσπωσε ή η αχαριστία κατά την προσφιλή σας τακτική καλά κρατεί; Γιατί όλοι εσείς του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, τους Φίλους, τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, ήταν αδύνατο να το αντιληφθείτε, γιατί επί μονίμου βάσεως απολαμβάνετε τον ύπνο του δικαίου… και κανείς δεν επιτρέπεται να διαταράσσει τη μακαριότητά σας!

(021011)
Return top