ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ




TO ΥΠΕΚΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ
ΤΗΣ SOUSSAKI LOGISTICS ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ TON ΠΕΤΡΟ TATOYΛH

«Πράσινο φως» για την εγκατάσταση των αποθηκευτικών δεξαμενών της Soussaki Logistics, άναψε εκ νέου χθες το υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με την απόρριψη των ενστάσεων στη Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων, που είχε υποβάλλει η εν λόγω εταιρεία.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες του loutraki-press, η δημοτική αρχή του Κώωτση ήταν ενημερωμένη από χθες για αυτή την εξέλιξη έχοντας παραλάβει την επιστολή της ειδικής γραμματέως Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Μαργαρίτας Καραβασίλη, αλλά το αποσιώπησαν και το κατάπιαν προκειμένου ο κόσμος να παραμείνει ανενημέρωτος και μην αντιδράσει, ειδικότερα στους Αγ. Θεοδώρους που το…παραμύθι πάει σύννεφο.
Στην ουσία πρόκειται για δικαίωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και στην κυριολεξία άδειασμα των χρεοκοπημένων πρωτοβουλιών κι αντιδράσεων που επέλεξε η δημοτική αρχή υποκινούμενη από κατ’ ευφημισμόν επαναστάτες, οι οποίοι κυρίως ενδιαφέρονται για τη δημιουργία εντυπώσεων κι όχι μόνον.
Αποδεικνύεται, ότι πολύ ορθά έβαλε την υπογραφή του ο Πέτρος Τατούλης, ενώ αναδεικνύονται οι λάθος και χωρίς σχεδιασμό χειρισμοί και καθυστερημένες αντιδράσεις της «επαναστατικής εμπροσθοφυλακής» των Αγ. Θεοδώρων, οι οποίοι την ώρα που έπρεπε να επαναστατήσουν περί άλλων τύρβαζαν.

(280911)
Return top