ΚΟΥΙΖ

Ποιοί και γιατί αποκαλούν και ποιόν Τίτη, κατσουλιά, παρδαλοξεροπαΐδα, πουρνόγαλο;

(190911)




Είπαν…

Ο βράχος μένει ακίνητος και προτιμά να πέσει,
να τον σκεπάσ’ η θάλασσα, παρά ν’ αλλάξει θέση!

(190911)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ BLOGS,
ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!


Ι Κώωτσης φαίνεται ότι ανοίγει την όρεξη από τη μία να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο τα blogs και από την άλλη να γίνονται πολλοί οι ενδιαφερόμενοι για να διεκδικήσουν το δημαρχιακό αξίωμα, αφού διαπιστώνουν ότι και ι Κώωτσης με τα ανύπαρκτα προσόντα, κατάφερε τελικά να γίνει δήμαρχος.
Όσον αφορά το πρώτο, τη συνεχή παρουσία ολοένα και νέων ιστολογίων αυτή έχει δύο παραμέτρους।
Η πρώτη, αφορά τα ιστολόγια που παρουσιάζονται για να ταχθούν απέναντι στον Κώωτση।
Η δεύτερη, αφορά ιστολόγια που συνήθως στήνονται από ανθρώπους που είτε είναι αυλικοί του, είτε ανήκουν στον άναρχο στρατό των υπηκόων του και επιδιώκουν να προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον «αυτοκράτορα» για να βρουν με τη σειρά τους μια έμμισθη θέση… στον ήλιο.
Πέρα από το νέο ιστολόγιο που έκανε την εμφάνισή του, το loutraki ola, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press υπάρχει πρόθεση να επιστρέψουν μετά την τετράμηνη ανάπαυλα και ξεκούραση τα δημοτικά σχόλια.
Ένα σοβαρό ιστολόγιο, με καλή επισκεψιμότητα και χωρίς να υπέκρυπτε ιδιοτελείς σκοπιμότητες, που είναι το πιο σημαντικό για όσους εμπλέκονται στα ΜΜΕ στο δήμο Λουτρακίου, αλλά και τους γείτονες από την Κόρινθο που τους αρέσει το μέλι κι εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη γλύκα του…
Όσον αφορά την προώθηση του Κώωτση στο δημαρχιακό αξίωμα, αυτή δεν επήλθε λόγω των συγκυριών και τη συνωμοσία των πάντων, αλλά και γιατί -λόγω του άστρου του, που ο ίδιος έσβησε- είχε γύρω του ανθρώπους που τον κουβαλούσαν στην πλάτη και τον ανέβασαν ακόμη και τα σκαλιά του δημαρχείου για να τον εγκαταστήσουν στη νέα καρέκλα του. Αυτοί οι άνθρωποι, που έκαναν τη διαφορά υπέρ του ανήμπορου κι ανίκανου να ζήσει τέτοιο όνειρο Κώωτση, δεν είναι πλέον διαθέσιμοι να στηρίξουν πρόσωπο ανάλογο με το σημερινό ένοικο της Ιάσωνος.
Έτσι σήμερα έχει ανοίξει η όρεξη σε πάρα πολλά άτομα, που αδυνατούν να αντιληφθούν τις συνισταμένες που ευνόησαν κι ανέδειξαν τον Κώωτση σε πρώτο πολίτη. Η όρεξη, όμως, για το σχηματισμό αυτόνομων συνδυασμών, έχει ανοίξει κι εντός του στρατοπέδου του Κώωτση, λαμβανομένου υπόψη ότι δύο άτομα είναι αυτά που αρχίζουν στο στενό κύκλο τους να ρίχνουν την ιδέα τους για να σταθμίσουν τις πρώτες αντιδράσεις για το επόμενο βήμα.
Ζητούμενο τελικά είναι τελικά τι θα κάνει Ι Κώωτσης, ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2014! Θα μπορέσει να καταλάβει ότι δεν τραβάει, όνειρο ήταν και πάει πέρασε, με συνέπεια εκ των πραγμάτων να δώσει δαχτυλίδι, που στην ουσία θα είναι κάλπικο για το διάδοχό του ή τελικά από το συνδυασμό του θα είναι τρεις τελικά οι υποψήφιοι;

(190911)




ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Επί έξι μήνες παραμένουν απλήρωτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, οι καθαρίστριες στο βρεφονηπιακό σταθμό Λουτρακίου, με τον Κώωτση να τους λέει το γνωστό του «ναι, ναι» ότι θα τους πληρώσει, αλλά στην ουσία δεν φαίνεται να συγκινείται πώς θα ζήσουν τα συγκεκριμένα άτομα, τα οποία κατ’ ουσίαν δουλεύουν για ένα ευτελές καθαρό ποσό.
Επισημαίνεται ότι στο τέλος του τρέχοντος μήνα λήγουν οι συμβάσεις των συγκεκριμένων γυναικών που είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ κα ζητούμενο παραμένει αν έχει διενεργηθεί νέα διαδικασία ή δεν θα υπάρχει προσωπικό να κρατήσει ανοικτό το σταθμό.
Οι συγκεκριμένες καθαρίστριες, εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες, με συνέπεια για την είσπραξη της αμοιβής τους να εκδίδουν Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, γεγονός που προϋποθέτει ότι λειτουργούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες που καταβάλουν ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ. Επειδή δεν έχουν, έστω και το πενιχρό εισόδημά τους, φυσικό είναι να μην τις καταβάλουν και να επιβαρύνονται με πρόστιμο.
Ι Κώωτση, πρέπει πάραυτα να βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση, γιατί απλά οι εργαζόμενοι και προσφέροντες υπηρεσία στο δήμο επιβάλλεται να ζήσουν.

(190911)
Return top