ΟΡΓΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ

Έξαλλος είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω» και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βαρελάς και βρίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί το συγχωριανό του Κώωτση.
Ο λόγος ένας και μοναδικός. Άλλα συμφώνησαν να πράξουν κι άλλα τελικά έκανε ο Κώωτσης κατά την προσφιλή τακτική και την πάγια πρακτική του, με συνέπεια να εκθέσει σε σημείο γελοιοποίησης τον Παναγιώτη Βαρελά.
Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε δημοσιοποιήσει χθες το loutraki-press, είχε ληφθεί απόφαση να κοπεί το νερό σε ιδιώτες κι επιχειρήσεις είτε που δεν είναι συνεπείς στις ρυθμίσεις τους, είτε συνεχίζουν την παραβατική τους συμπεριφορά να μην πληρώνουν τους νέους λογαριασμούς.
Ο Παναγιώτης Βαρελάς ως εντεταλμένος σύμβουλος επικεφαλής συνεργείου, πήγε σε συγκεκριμένη επιχείρηση να κόψει το νερό, αλλά ο Κώωτσης, χωρίς στη συνέχεια να ενημερώσει κανέναν, είχε προβεί σε διακανονισμό, με συνέπεια να μείνουν σύξυλοι και να εκτεθεί ολόκληρη η εταιρεία.

(080911)
Return top