ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ




ΚΟΥΙΖ

Ποιός αντιδήμαρχος έλεγε ότι δεν πρόκειται να κάνω καμία παρέμβαση και δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου τι γίνεται στην πλατεία Τιράνων, εννοώντας φυσικά την πλατεία Παιδιού;

(070911)




Είπαν…

«Άλλο ένα ψέμα είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου της 30ης Αυγούστου ο Κώωτσης. Ο επίσημος νομικός σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Πέτρου -τον οποίο έχει βάλει στο… ψυγείο ο Κώωτσης για να προσλάβει τον κουμπάρο του Δημήτρη Κονομόδη- είχε καταθέσει και πρωτοκολλήσει το νέο κανονισμό διαχείρισης της εταιρείας από τις 22 Μαΐου 2011.»
Επιτέλους, Κώωτση, πότε θα ακούσουμε να εκφέρεται μια αλήθεια από το στόμα σου;

(070911)




ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΤΙΣ «ΕΚΛΟΓΕΣ»
ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ!

Η πρασινοκόκκινη χούντα της Ιάσωνος χτύπησε, έπεσε το προσωπείο της κι ανέδειξαν τις πραγματικές τους βλέψεις σ’ όλο τους το μεγαλείο.
Αν ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Λεονίντ Μπρέζνιεφ είχαν γνωρίσει τον Κώωτση με την αυλή του, σίγουρα, θα ένιωθαν άβολα και πολλοί κατώτεροί του, δεδομένου ότι στις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιούσαν ειδικότερα ο δεύτερος, δεν επετύγχαναν το απόλυτο, τουλάχιστον κρατούσαν τα προσχήματα και τους τύπους, αφήνοντας περίπου ένα 10% να φαίνεται ότι δήθεν διαφωνεί!
Ο Κώωτσης, όμως, λόγω της ανασφάλειάς του που προκύπτει για τη γνωστή σ’ αυτόν ανικανότητά του, δεν αφήνει να φαίνεται και να βγαίνει προς τα έξω, κανένα περιθώριο αμφισβήτησής του αυτοκράτορα, έστω και στημένο να είναι…
Ο λόγος, για τη χθεσινή «εκλογή» -κατά το ήμισυ- τεσσάρων εκπροσώπων του δήμου Λουτρακίου, στο νεοσύστατο όργανο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, που δεν πρέπει να έχει επαναληφθεί σε καμία άλλη δημοκρατική διαδικασία, όσο κι αν τσαλακώνονται από κάποιους οι θεσμοί.

Βαρύτατες οι ευθύνες για το φιάσκο και στον Γιώργο Κακαβά
Όχι μόνο άμοιρος ευθυνών δεν είναι, αλλά μάλλον εξ ημισείας η ευθύνη ανήκει και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακαβά, ο οποίος όχι μόνο δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν γνώριζε, αλλά απεναντίας ότι έπραξε ο Κώωτσης, το έπραξε αν όχι με τις ευλογίες του, τουλάχιστον, με τη σύμφωνη γνώμη του.
Γιατί αν αντιδρούσε ο στρατηγός, ο Κώωτσης δεν θα τολμούσε να κατεβάσει τέτοιου είδους ψηφοδέλτιο, ενώ στην περίπτωση που δεν εισακούγοντο οι αντιδράσεις του, θα έπρεπε να καταγγείλει τη διαδικασία και να μην την επιτρέψει να διενεργηθεί.
Όλως περιέργως, για λόγους που μόνο ο Γιώργος Κακαβάς γνωρίζει, για περισσότερο από δύο μήνες πλέον, (από τότε με τη δήθεν παραίτηση, αλλά στην ουσία με τη συνέργεια για να ανοίξει ο δρόμος της καρατόμησης των Δημήτρη Κοντού και Χαράλαμπου Δοσσαρά από την Λουτράκι Α.Ε.) αποτελεί το στήριγμα του Κώωτση σ’ όλες τις μεθοδεύσεις και τα ψέματα, με φυσικό κι επόμενο να λουσθεί κι ο ίδιος ότι ακριβώς θα υποστεί και ο αρχηγός του.
Ο Γιώργος Κακαβάς, χωρίς να το αντιλαμβάνεται ο ίδιος, έχει ξεκινήσει το δικό του χαρακίρι.

Τι έγινε στη πρωτοφανή για δημοκρατική χώρα «εκλογική» διαδικασία
Ως γνωστόν, για χθες προγραμματίσθηκε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, προκειμένου να εκλεγούν οι τέσσερις εκπρόσωποι στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.
Ο Κώωτσης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, τους Φίλους και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω», φροντίζοντας παράλληλα να χαϊδέψει τ’ αυτιά και να γλυκάνει το πικρό ποτήρι που έχει σερβίρει στη νομαρχιακή οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Κορίνθου, απεφάσισε και διέταξε ότι θα εκπροσωπηθεί από τον εξάδελφό του Κώστα Δόσχορη και τον πολιτικό του φίλο Γιάννη Κακούρο.
Έτσι, η πλειοψηφία που αριθμεί δέκα έξι άτομα, στο ψηφοδέλτιο της για να -υποτίθεται- σταυροδοτηθούν οι καταλληλότεροι, υπήρχαν μόνο τα δύο προαναφερόμενα ονόματα, ενώ δεν υπήρχε στη διαδικασία λευκό ψηφοδέλτιο!
Αξιοσημείωτο είναι, ότι αρνητικά σχόλια για τον τρόπο εκτέλεσης της διαδικασίας, ακούσθηκαν και από τα φίλα προσκείμενα στον αυτοκράτορα άτομα.
Μπράβο Κώωτση και σ’ ανώτερα, μ’ όλους αυτούς που έχεις επιλέξει γύρω σου.

Ενδιαφέρει μόνο η πρόσκαιρη πολιτική τους επιβίωση…
Καλά ο Κώωτσης, αδυνατεί να σκεφθεί. Ο Γιώργος Κακαβάς δεν θα μπορούσε να προτείνει -με την ίδια διαδικασία που συνέργησε- έναν από τους δύο νομικούς, προκειμένου να είναι πιο αναβαθμισμένη η επιλογή των εκπροσώπων της πλειοψηφίας και γενικότερα του δήμου Λουτρακίου, δεδομένου ότι οι επιλογές της αντιπολίτευσης με την Εβίτα Κούτμου και την Μαρία Πρωτοπαππά, ήταν άκρως επιτυχημένες και προς την ορθή κατεύθυνση;
Τελικά, πόσο πίσω έχει σκοπό να στείλει το δήμο Λουτρακίου η σημερινή δημοτική πλειοψηφία;

(070911)




ΝΕΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΙ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΚΩΩΤΣΗΣ

Είναι γνωστό και κάθε ημέρα που περνάει, όλο και περισσότεροι θα αντιλαμβάνονται ότι όπου μπλέκει ο Κώωτσης τα κάνει μπάχαλο και προκαλεί έκρυθμες καταστάσεις.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ, με τη σύμφωνη γνώμη του Κώωτση, έχει λάβει απόφαση να κόβεται το νερό σ’ όποιον δεν είναι συνεπής είτε στην πληρωμή των ρυθμίσεων κατ’ αρχήν, είτε στην καταβολή των μηνιαίων λογαριασμών κατά δεύτερο λόγο. Μέχρις εδώ σωστά και προς την ορθή κατεύθυνση η απόφαση.
Ωστόσο, η ΔΕΥΑΛ, στο πλαίσιο αυτό, πήγε να εκτελέσει διακοπή δια του εντεταλμένου συμβούλου σε μεγάλο πελάτη και συγχρόνως μεγαλοοφειλέτη, αλλά κανείς δεν σκέφθηκε ότι μπορεί να έχει ανακατευθεί ο Κώωτσης και ν’ έχει αλλάξει τα δεδομένα, ενδεχομένως κι ορθά, χωρίς να μπει στον κόπο να ενημερώσει αρμοδίως…
Έτσι, εξαιτίας του Κώωτση, εξετέθη ολόκληρη δημοτική επιχείρηση, με συνέπεια στη συνέχεια να απαιτηθεί να γίνει ένας γύρος τηλεφώνων και παρεμβάσεων, ακόμη και τρίτων παραγόντων, τόσο για να μην κοπεί το νερό, όσο και η διευκόλυνση να ισχύσει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
Τέλος Σεπτεμβρίου, αν δεν είναι συνεπέστατη η επιχείρηση, τότε πολύ ορθά να της κοπεί το νερό, αλλά να ξεκινήσουν και διαδικασίες για την είσπραξη των οφειλομένων, λαμβανομένου υπόψη ότι υπάρχει προϊστορία.
(070911)




ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΟΣΣΑΡΑ

Ευκαιρία ψάχνει με κάθε τρόπο ο Κώωτσης για να καρατομήσει τον Χαράλαμπο Δοσσαρά από πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ.
Με αφορμή το δημοσίευμα της πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδας Έθνος, για τους υψηλά αμειβόμενους υπαλλήλους δημοτικών επιχειρήσεων, ο Κώωτσης ποιώντας την νήσσαν, έστειλε έγγραφο στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ και ζητεί δήθεν να ενημερωθεί, ενώ όλα τα γνωρίζει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα, αν η μισθοδοσία των εν λόγω δύο υπαλλήλων είναι σύννομη.
Ο Κώωτσης, παίζοντας κάκιστο θέατρο - κακός ηθοποιός γαρ, προσποιείται ότι δεν γνωρίζει, μήπως ανακαλύψει και προσάψει κάποια μομφή σε βάρους του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπου Δοσσαρά.
Ο Κώωτσης, μήπως θα επιθυμούσε να πει δημόσια ποια είναι η αμοιβή των μηχανικών που έφυγαν από την Λουτράκι Α.Ε. και μετατέθηκαν στο Thermal Spa Λουτρακίου και ποιες είναι οι τεχνικές εργασίες που εκτελούν για να λαμβάνουν και το ανάλογο επίδομα; Ή μήπως, ως πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. δεν έχει ακούσει τίποτε;
Κώωτση, σε γνώση του loutraki-press είναι κι άλλα που θα τα δεις δημοσιευμένα.

(070911)




ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ CHCL

Έντονη ήταν και χθες η κινητικότητα, με συναντήσεις του διαχειριστή με τα πλέον κορυφαία διευθυντικά στελέχη, στην Club Hotel Casino Loutraki, καθ’ ότι τα περιθώρια έχουν γίνει ασφυκτικά κι εκτιμάται ότι πάρα πολλά θα παιχθούν, το αμέσως επόμενο διάστημα.
Το καλό νέο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press είναι ότι στο Λουτράκι βρίσκονται δύο επώνυμοι και καλοί παίκτες, προκειμένου να επισκεφθούν τη νέα αίθουσα VVIP, για την κατασκευή της οποίας στοίχισε ο κούκος αηδόνι.
Μακάρι οι εργαζόμενοι να επιδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, οι πελάτες να αποκομίσουν τις καλύτερες των εντυπώσεων, δεδομένου ότι καλύτερη διαφήμιση για την αύξηση προσέλκυσης της πελατείας, είναι οι απόψεις των ίδιων των πελατών.
Πάντως, όσον αφορά τις χρεώσεις στα δωμάτια που καταλαμβάνουν οι δύο εκ των μεγαλομετόχων της Powerbrook PLC, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του loutraki-press που δεν έχουν διασταυρωθεί απόλυτα, ο εις εκ των δύο και πιο συγκεκριμένα ο Yigal Zilka, καταβάλλει… στο ταμείο του ξενοδοχείου, το αντίτιμο του κόστους.

(070911)
Return top