Είπαν…

«Η… Φιλιππινέζα είναι για όλες τις δουλειές, αρκεί ο αφέντης να νοιώθει καλά… Την Παρασκευή το πρωί, στο πλαίσιο των καθηκόντων(;) έκανε τον συνοδηγό του αυτοκράτορα στο τζιπ της Λουτράκι Α.Ε.»

(040911)




ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Ο ΚΩΣΤΑΑΑΚΗΣ… ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΒΥΘΟ
ΛΕΝΕ ΠΑΛΑΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Γεγονότα κι εξελίξεις πιστοποιείται καθημερινά ότι έχουν υπερβεί και ξεπεράσει τη δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος σαστισμένος πλέον αδυνατεί να αντιληφθεί και το περιβάλλον που κινείται.
Περίτρανα πλέον αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν μπορεί να επιδείξει δυνατότητες χάραξης πολιτικών, αλλά παρουσιάζει εμφανέστατες και σαφέστατες αδυναμίες αντίληψης των πραγμάτων και διαχείρισης ακόμη απλούστατων καταστάσεων, με συνέπεια να έχει χάσει κατά το συρμό και τη μπάλα.
Όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το προσωπικό της Ιάσωνος, τα πάντα λειτουργούν και προχωρούν βάσει κεκτημένης ταχύτητας και του προγράμματος που διέθετε… ο αυτόματος πιλότος.
Ημέρα με την ημέρα το προσωπικό βιώνει τη συνεχή διεύρυνση της αποσύνθεσης στη λειτουργία του δήμου, ενώ το πολιτικό προσωπικό περιφέρεται χωρίς πλάνο και στρατηγική, με μόνο γνώμονα προσωπικές εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις.
Δεν εμπνέουν και καθημερινά σε αποθαρρύνουν να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις δημιουργικά, ωθώντάς σε εμμέσως πλην σαφώς λόγω της τακτικής τους να διεκπεραιώνεις απλώς τρέχοντα κι όχι να προσπαθήσεις αφ’ εαυτού να παράγεις το κάτι παραπάνω, επισημαίνει στο loutraki-press στέλεχος του δήμου με σημαντική προϋπηρεσία.
Βιώνουμε τη χειρότερη περίοδο στον εργασιακό μας βίο, επεσήμανε στο loutraki-press άλλος υπάλληλος, χαρακτηρίζοντας τη θητεία Γκιώνη όαση σε σύγκριση με την έρημο του Κωστάαακη. Πρέπει ιστορικά, υπογράμμισε ο συγκεκριμένος υπάλληλος που έχει ζήσει με πολλούς δημάρχους, ο δήμος Λουτρακίου να έχει πιάσει πάτο, αφενός γιατί όλοι ζούμε τη χειρότερη εργασιακή περίοδο από πλευράς παρεχομένων υπηρεσιών, αφετέρου δεν υπάρχει και πιο κάτω για να πάμε.
«Ο Κωστάαακης το βαπόρι το κόλλησε στο βυθό κι όταν με το καλό αντιληφθεί -αν αντιληφθεί- θα παραδώσει τα πάντα αμαχητί, γιατί ήδη τώρα σε απλούστατες καταστάσεις πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και δεν ξέρει πώς να τις διαχειριστεί; Το χειρότερο είναι, έχει επισημανθεί πάρα πολλές φορές από το loutraki-press, ότι δεν έχει να επιδείξει για δείγμα έναν άνθρωπο της προκοπής που να μπορεί να σ’ εμπνεύσει και να σου δώσει μια ελπίδα. Έχει μαζέψει γύρω του ότι χειρότερο πολιτικά κυκλοφορεί στο δήμο Λουτρακίου. Πώς να περιμένουμε και θέλουμε να πάει ο τόπος μας μπροστά;»
Από την πλευρά του πολύπειρος πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας που του μεταφέρθηκαν όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα του δήμου Λουτρακίου, επεσήμανε ότι: «Όταν ο κόσμος -η ημέρα πλέον είναι μπροστά μας- θα καταλάβει τι μέρος του λόγου είναι ο Κωστάαακης, με την αγανάκτηση που νιώθουμε σήμερα οι Έλληνες, θα δείτε ότι δεν θα μπορεί ούτε καν να κινηθεί πεζός από την αποδοκιμασία που θα εισπράττει καθημερινά, όχι από πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά και μέλη ακόμη του συνδυασμού του। Θέμα χρόνου είναι να τον καταλάβουν όλοι και τότε θα δείτε γέλιο που θα πέσει।»

Υ.Γ.: Κωστάαακη μη διαβάζεις -να συμβουλεύεις και τους άλλους- τα blogs, απειλούν τη μακαριότητά σου…
(040911)
Return top