ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΚΩΩΤΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!


Όλοι όσοι συναγελάζονται στην Ιάσωνος και ειδικότερα οι ευρισκόμενοι στην αυλή του Κώωτση, μεταξύ αυτών και κάποιοι αξιωματούχοι, κάνουν καθημερινά τα πάντα προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν κάνουν και είναι όχι μόνο κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά εντελώς ανύπαρκτοι. Όσον αφορά δε την προσπάθειά τους να αναγορευθούν σε πολιτικά πρόσωπα αγγίζουν τα όρια της γελοιοποίησης.
Εκείνο, όμως, που έχει τη μεγαλύτερη πλάκα όλων είναι ότι θέλουν να κάνουν τους επικοινωνιολόγους, με συνέπεια αυτό να τους έχει οδηγήσει στη δημιουργία blogs μέσω αυτών να γελοιοποιούν λόγω της άγνοιάς τους όχι μόνον τον εαυτό τους, αλλά και τον Κώωτση.
Η κατάσταση είναι δε κωμικοτραγική με τον τρόπο που αντιδρούν και τις ανακοινώσεις που δημοσιοποιούν, θεωρώντας ότι πρέπει να υπάρχει καθημερινά στα ΜΜΕ, αναφορά για τον «αυτοκράτορα», γεγονός που προκαλεί για τις αντιδράσεις τους θυμηδία στους σκεπτόμενους ανθρώπους.
Με τις πρακτικές τους, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το loutraki-press, το οποίο σε αναρτήσεις του από τον περασμένο Φεβρουάριο επεσήμαινε του Κώωτση ότι με την τακτική που κινείται θα τρέχει πίσω από τα γεγονότα και δεν θα προλαβαίνει ούτε να τα διαχειρισθεί.
Το αστείο της υπόθεσης έγινε με τη χθεσινή ανακοίνωση - απάντηση σε δελτίο Τύπου της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών της περασμένης Παρασκευής που γνωστοποιεί τις προθέσεις του υφυπουργού Περιβάλλοντος - Ενέργειας - Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, για την προκήρυξη διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού παραχώρησης δικαιωμάτων έρευνας Γεωθερμικού Δυναμικού Δημόσιων Μεταλλευτικών Χώρων στην ευρύτερη περιοχή Σουσακίου Κορινθίας.
Ο Κώωτσης, λοιπόν, νομίζοντας ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις έναντι του εχθρού του Γιώργου Γκιώνη δήλωσε ότι το θέμα το γνωρίζει άριστα, αφού το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ Ιωάννη Μανιάτη κατά την οποία ο υπουργός τον ενημέρωσε (μήπως σου έκανε και υποκλίσεις;) σχετικά με το θέμα της προκήρυξης και τις μελλοντικές ενέργειες του υπουργείου. (Ζήτησε μήπως και την άδειά σας;) Επίσης, μετά από αίτημά του ο Κώωτσης, αναμένει να ορισθεί εκ μέρους του υπουργού και νέα συνάντηση με την δημοτική αρχή στην Αθήνα, για περεταίρω ανάλυση και διερεύνηση του θέματος. (Κώωτση σιγά τα ωά μη σπάσουν…)

(130911)




Ο ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ
ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Έγινε κι αυτό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ως εκπρόσωπος του Κώωτση στην εκδήλωση των οικιστών στους Αγ. Θεοδώρους το Σάββατο το βράδυ συστηνόταν ο πρόθυμος άνθρωπος για όλες τις δουλειές της αυλής του «αυτοκράτορα» Χάρης Μαρίνης, ο οποίος συνοδευόταν(;) από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Θανάση Μουζάκη.
Μετά και το συμβάν και την αντιπαλότητα του μ’ άλλο blog που στην ουσία δυσφημείτο ο «αυτοκράτορας», ο Χάρης Μαρίνης κατά τη λογική του Κώωτση εμφανίζεται αναβαθμισμένος.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στην εκδήλωση προσήλθαν με κάποια χρονική καθυστέρηση και δύο σύμβουλοι του συνδυασμού «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω» Δημήτρης Πέτρου και Παναγιώτης Βαρελάς, οι οποίοι χαιρέτισαν και κάθισαν σε δικό τους τραπέζι, επιδεικνύοντας ην προφανή δυσφορία τους προς τη δημοτική αρχή και τα καμώματά της.
Πάντως, όλα δείχνουν, ότι ο «αυτοκράτορας» είναι έτοιμος να βολέψει σ’ έμμισθη θέση, άλλον έναν υπήκοο της αυλής του. Εύγε Κώωτση.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργος Γκιώνης με την ομάδα του, ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου επίσης με την ομάδα του και ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης κι αυτός με τη δική του ομάδα.
Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι Παύλος Παύλου και Γιώργος Πετρίτσης με τους ανθρώπους τους επιδεικνύοντας πολιτικό πολιτισμό κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, όπως τους είχαν προγραμματίσει οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

(130911)




ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η κατασυκοφάντηση όλων όσων έχουν διαφορετική άποψη από την δημοτική αρχή - μπουλούκι του Κώστα Λογοθέτη.
Θύμα λάσπης και κατασυκοφάντησης έπεσε κι άλλος Λουτρακιώτης - διαχειριστής ιστολογίου, από εκλεκτό και καθημερινό συνομιλητή του δημάρχου.
Οι άνθρωποι του Κώστα Λογοθέτη με τους πολλούς ιστότοπους που έχουν ανοίξει στο διαδίκτυο, προσπαθούν με τα χαλκευμένα δημοσιεύματα, αφενός να συκοφαντήσουν οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη, αφετέρου να παραπλανήσουν τους πολίτες.
Συγκεκριμένα, κατά την διεξαγωγή του δημοτικού πανηγυριού την περασμένη εβδομάδα αναρτήθηκε δυσάρεστη κριτική για τη δημοτική αρχή.
Αμέσως μετά την ανάρτηση, στον ιστότοπο του εκλεκτού του Κώστα Λογοθέτη, αναρτήθηκε συκοφαντικό δημοσίευμα που με ένα άνανδρο και κάτω από την μέση χτύπημα, έπληττε την επαγγελματική υπόσταση του επιχειρηματία και την επιχείρηση του, γιατί τόλμησε να ασκήσει δυσμενή κριτική στον άρχοντά του.
Το οξύμωρο και το στρεβλό, δεν είναι μόνο η κατασυκοφάντηση του εν λόγω επιχειρηματία γιατί τόλμησε να δημοσιεύσει δυσάρεστη ανάρτηση, αλλά το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος που είναι ιδιοκτήτης και έχει ενοικιάσει το κατάστημα στον επιχειρηματία, παρά το γεγονός ότι γνώριζε την αλήθεια, δεν διαφοροποίησε την θέση του.
Κι αυτό το περιστατικό, έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός, ότι η δημοτική αρχή Λογοθέτη έχει στήσει ένα σύστημα παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης ενάντια σε όποιον έχει αντίθετη άποψη.
Σκοπός τους είναι να διαφθείρουν την είδηση και τη συνείδηση του δημότη και να παρουσιάσουν το άσχημο για καλό και το καλό για άσχημο, διαχέοντας την ψευδαίσθηση ότι όλα πάνε καλά και δημιουργώντας τεχνητό κλίμα ευχαρίστησης και ευημερίας στους δημότες.

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας
.
(130911)
Return top