ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ

Όπως κατ’ επανάληψη έχει γράψει το loutraki-press ένα από τα προσόντα του Κώστα Λογοθέτη και της ανύπαρκτης δημοτικής του αρχής είναι το διαζύγιο με την αλήθεια και την καπηλεία των έργων των άλλων, γιατί απλά δεν έχουν να επιδείξουν απολύτως τίποτε, εκτός από συγκάλυψη, όπως παράνομες προσλήψεις ημετέρων -οι δύο δικηγόροι από το «παρεάκι» με τις εξωφρενικές αμοιβές των € 5.000- και ουκ έστιν αριθμός τι έχουμε να ζήσουμε και να βιώσουμε, αντιδήμαρχος του να έχει λάβει «οικονομική βοήθεια» κ.α.
Ο Κώστας Λογοθέτης έχει ξαμολήσει τους έμπιστους του και πολιτικά ανεγκέφαλους να διαφημίζουν τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων, οι οποίοι από εμπάθεια διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, λέγοντας είτε μισές αλήθειες είτε κατηγορώντας τον Γιώργο Γκιώνη, που τον έχουν καταστήσει εφιάλτη τους.
Επιστρατεύεται η λάσπη για την κάλυψη της ανεπάρκειάς τους και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, προκειμένου να μπορέσουν να κυλήσουν το χρόνο να πάει παρακάτω.

Η αλήθεια που κρύβουν τα «παπαγαλάκια» του Κώστα Λογοθέτη
Η γνωμοδότηση Τσοβόλα ήταν πρωτοβουλία άλλων ανθρώπων στο πλαίσιο της διαφάνειας κι όλα στο φως, με τον Κώστα Λογοθέτη να μην έχει άλλη επιλογή, εκτός από το να συρθεί σ’ αυτή την κατεύθυνση και χωρίς να φαντάζεται τι μπορεί να αναδείξει αυτή η γνωμοδότηση και που μπορεί να τον περιπλέξει.
Ευτυχώς, όμως, που δεν το αντιλαμβανόταν, γιατί τώρα πλέον υπάρχει από έγκριτους ποινικολόγους χειροπιαστό αποτέλεσμα.
Η γνωμοδότηση Τσοβόλα, ως γνωστόν, στηρίχθηκε στη μηνυτήρια αναφορά του έγκριτου νομικού Περικλή Μπαλοδήμου και την εισήγηση του νομικού συμβούλου της εταιρείας Γιώργου Πέτρου.
Η γνωμοδότηση Τσοβόλα, καλύπτει περίοδο δεκαπέντε ετών, που είναι η επίμαχη και ανοικτή για τη σύνταξη μηνυτήριων αναφορών, δεδομένου ότι υπάρχουν παραβάσεις που είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Τα ποσά που έχουν αποκαλυφθεί από τη συγκεκριμένη πρώτη έρευνα είναι κατά τι περισσότερα των τριών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία ανατοκιζόμενα υπερβαίνουν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.
Η γνωμοδότηση αφορά τριάντα εννέα άτομα, εκ των οποίων κάποιων το επώνυμο επαναλαμβανόμενο αναγάγει τον αριθμό ως υπευθύνων σε σαράντα τρεις.
Το αδίκημα για όλους αυτούς είναι απιστία σε βαθμό κακουργήματος!
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, καθ’ ότι το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά το Σαββατοκύριακο, ο Κώστας Λογοθέτης θα πρέπει να παραπέμψει την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να προχωρήσει πλέον η Λουτράκι Α.Ε. σε ενδελεχή και πιο λεπτομερή έλεγχο και κατόπιν ενδεχομένως να συνταχθούν μηνυτήριες αναφορές και αγωγές.
Διευκρίνιζαν δε, οι συγκεκριμένοι νομικοί κύκλοι, ότι ο Κώστας Λογοθέτης αν δεν προωθήσει και παραπέμψει την υπόθεση, τότε με μια απλή μηνυτήρια αναφορά από πολίτη που φθάσει στα χέρια του η γνωμοδότηση Τσοβόλα, τότε ενδεχομένως ο αρμόδιος εισαγγελέας να του ασκήσει δίωξη για συγκάλυψη σε βαθμό κακουργήματος.

(110711)
Return top