ΚΟΥΪΖ

Ποιός είναι ο αιρετός από τη δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων, που προτίθεται να παραιτηθεί γιατί είναι δυσαρεστημένος με τον Κωστάαακη; Ενδεχομένως, ο άνθρωπος να έχει μπαφιάσει από τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις χωρίς αντίκρισμα, του επικεφαλής του συνδυασμού του Με τους πολίτες «Πίσω».

(160711)




ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΛΟΓΟΘΕΤΗ - ΠΑΥΛΟΥ
ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΥ - ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ

Η γνωμοδότηση Τσοβόλα και των δύο έγκριτων νομικών συνεργατών του, αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό στο Λουτράκι.
Ωστόσο, ο Κώστας Λογοθέτης, όσο κι αν του υποδεικνύουν στρατηγικές και τακτικές που πρέπει να ακολουθήσει, αν και δεν είναι οι ενδεδειγμένες κι έχουν προκαλέσει πλέον έντονο προβληματισμό, σαφέστατα δεν μπορεί να ανταποκριθεί με την απαιτούμενη επάρκεια των περιστάσεων, με συνέπεια να αντιλαμβάνονται και να εκμεταλλεύονται το συγκεκριμένο γεγονός, οι πολιτικοί του αντίπαλοι.
Όπως ήταν φυσικό, στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., ο υδράργυρος του πολιτικού θερμομέτρου χτύπησε κόκκινο, δεδομένου ότι επικράτησε ένταση, παιδαριώδης χειρισμοί, με κίνδυνο να εκτραπεί η κατάσταση και να ξεφύγει από την ουσία της. Επί μία περίπου ώρα αντιπαρατίθεντο επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα Κώστας Λογοθέτης και Παύλος Παύλου, χωρίς να προκύπτει αποτέλεσμα. Η κατάσταση αυτή, δημιούργησε ένταση στους παρευρισκομένους, με συνέπεια, από παρέμβαση του αντιπροέδρου της εταιρείας Δημήτρη Κοντού -δεδομένου ότι διαθέτει λεπτομερή γνώση της γνωμοδότησης Τσοβόλα- που επικαλέσθηκε τον τίτλο γνωστού θεατρικού έργου του Δημήτρη Ψαθά, να οξυνθούν έτι περαιτέρω τα πνεύματα και η κατάσταση λίγο έλειψε να εκτραπεί.
Όλα είναι απότοκο των πρακτικών Λογοθέτη, γιατί δεν αφήνει την υπόθεση να εξελιχθεί ως ενδείκνυται, στο νομικό δρόμο που έχει πάρει.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., που έπρεπε να είναι μονοθεματική, επιβαλλόταν να παρίστανται οι εν λόγω νομικοί και να προχωρήσουν σε ενδελεχή ενημέρωση των μελών, όπως ορθά επεσήμανε ο Γιώργος Πετρίτσης. Τη φυσιολογική εξέλιξη, για λόγους που μόνο ο Κωστάαακης ξέρει, την απέτρεψε!
Γιατί άραγε; Τι συμβαίνει και τι τελικά επιδιώκει;
Πάντως, στην ολοκλήρωση της υπόθεσης, όπως μεταφέρθηκε στο loutraki-press, ο Παύλος Παύλος θεώρησε ως υποκινητή των νομικών διαδικασιών τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Δημήτρη Κοντό.
Δηλαδή, δεν πρέπει να πέσει άπλετο φως και να έλθουν τα πάντα στο φως μέχρι κεραίας, στις αμαρτωλές εταιρείες, όπως προκύπτει σαφέστατα και από τη εν λόγω γνωμοδότηση;
Το Λουτράκι, οι Λουτρακιώτες, δεν πρέπει να πληροφορηθούν πως διαχειρίσθηκαν την εξουσία οι πολιτικοί τους ταγοί, έτσι ώστε να μπορούν να κρίνουν ανεπηρέαστα κι όχι πάνω σε φημολογίες;
Τέλος, γιατί φοβίζει η δημοσιότητα; Τι έχουν κάποιοι να κρύψουν και πρέπει η κοινωνία να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου; Το ορθό δεν είναι οι πολίτες να είναι πληροφορημένοι κι ενημερωμένοι;
Όλοι αυτοί που θέλουν τα πάντα να τα καλύπτει πέπλο μυστηρίου, ως να πρόκειται για μασονική στοά, μάλλον δεν έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και του τόπου.
Όλοι θα πρέπει κι επιβάλλεται να γνωρίζουν από τους ασκούντες εξουσία, ότι ψυχή της Δικαιοσύνης, είναι η δημοσίευση. Όλα λοιπόν τ’ άλλα είναι εκ του περισσού κι εκ του πονηρού. Οι δε εισαγγελείς βρίσκονται στο δικαστικό μέγαρο.

Υ.Γ.: Στην προχθεσινή μεταμεσονύκτια ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. από τον κουμπάρο του Κώστα Λογοθέτη, δικηγόρο Δημήτρη Κονομόδη, εκ παραδρομής ανεγράφη ότι παρίστατο ο Δημήτρης Πέτρου. Το ορθόν είναι ότι παρίστατο ο Γιώργος Γλυκοφρύδης.

(160711)




ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ!


Ότι και να συμβεί στον τόπο επί των ημερών του Κώστα Λογοθέτη, τουλάχιστον για το γράφοντα δεν θα προκαλέσει έκπληξη. Απλά και μόνο θα είναι απόρροια της ανεπαρκέστατης δημοτικής αρχής.
Είναι πρωτοφανές, στα παγκόσμια χρονικά, να αναθέτεις σε κάποιον μία εργασία, να επιδεικνύει υψηλή επαγγελματική ευσυνειδησία, σεβόμενος και ανταποκρινόμενος με την ενδεδειγμένη επάρκεια στις απαιτήσεις του ύψους της αμοιβής του και εσύ να λες δεν έπρεπε να κάνει τόσο καλά και τόσο σωστά τη δουλειά του!
Τα παραπάνω έχουν λεχθεί από το περιβάλλον του Κώστα Λογοθέτη, όσον αφορά τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, η οποία βάζει το δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων. Φυσικό είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες να φροντίζουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη φήμη και το κύρος τους.
Ωστόσο, στα συμπεράσματα που οδηγεί η εν λόγω γνωμοδότηση και οι περαιτέρω ενέργειες που εκ των πραγμάτων επιβάλλει να γίνουν, φαίνεται ότι τρόμαξαν τον Κωστάαακη, ο οποίος προέβη σε γκάφα ολκής. Πήρε τη γνωμοδότηση Τσοβόλα και περιφέρει σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, το προϊόν, το αποτέλεσμα της κοπιώδους εργασίας δύο εγνωσμένου κύρους κι αναγνωρισιμότητας έγκριτων ποινικολόγων και της συναδέλφου τους έγκριτης νομικού στο αστικό δίκαιο, από δικηγόρο σε δικηγόρο της Κορίνθου, με ενδεχόμενη πρόθεση να αναζητήσει διεξόδους, έτσι ώστε να απαλύνει το δέον γενέσθαι.
Η γνωμοδότηση των τριών έγκριτων νομικών είναι προσανατολισμένη σε δύο άξονες. Ο ένας είναι το ποινικό της σκέλος κι αυτό αφορά κυρίως κι έχει σημασία, είναι ότι αφορά τα του Λουτρακίου και το δεύτερο είναι το αστικό της μέρος που αφορά τη διεκδίκηση μέσω ένδικων μέσων, οικονομικών ικανοποιήσεων.
Ως προς το πρώτο σκέλος της γνωμοδότησης, οι πρωτοβουλίες του Κωστάαακη το τελευταίο διάστημα γεννούν έντονο προβληματισμό, καθ’ ότι η υπόθεση επιβάλλεται να προωθηθεί, να πέσει άπλετο φως και να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη τι πραγματικά έχει συμβεί τα προηγούμενα δέκα έξι χρόνια στις αμαρτωλές ΔΕΤΑΛΠ, ΑΤΕΚΛ, ΔΑΕΤ, μέχρι και τη σημερινή Λουτράκι Α.Ε.
Ως προς το δεύτερο σκέλος της γνωμοδότησης, εγείρονται αστικές αξιώσεις με φυσικό κι επόμενο, ως θα έπραττε κάθε σώφρων νους, να γίνει κατ’ αρχήν μεταξύ των δύο πλευρών προσπάθεια οικονομικού συμβιβασμού της αρχικής απαίτησης επιβαρυνόμενης με τους αναλογούντες τόκους, άλως η ενδεδειγμένη λύση είναι η προσφυγή στα αστικά δικαστήρια.
Ότι και να κάνει ο Κωστάαακης, αν δεν ανάψει το πράσινο φως στους τρεις έγκριτους νομικούς να προχωρήσουν απερίσπαστα στις ενδεδειγμένες διαδικασίες, όπως έχουν στήσει και μεθοδεύσει τη γνωμοδότηση, απλά θα ενισχύει καθημερινά την έντονη φημολογία στην πόλη του Λουτρακίου για πρόθεσή του να προχωρήσει είτε σε συγκαλύψεις, είτε σε επιλεκτικές διώξεις αντιπάλων του, καθ’ ότι αυτή τη στιγμή η επικρατούσα άποψη είναι ότι επιδιώκει να υποτιμήσει το θέμα, ενώ μέγα ερώτημα τίθεται από τους δημοτικούς παρατηρητές, για το ποιές είναι οι προθέσεις του για τις οικονομικές αξιώσεις;
Πάντως, τα πρώτα σχόλια που ακούγονται δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον ίδιο και τις προθέσεις του. (Το σκέφτηκες πολύ για να το πετύχεις;)
Κωστάαακη, αφού η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της, γιατί παιδί μου μπαίνεις στη μέση να ανακατέψεις τα πράγματα; Χρειάζεται δυσκολία να αντιληφθείς ότι στο τέλος κινδυνεύεις να βρεθείς κι εσύ μπλεγμένος; Σταμάτησε επιτέλους, το διαίρει και βασίλευε…

Υ.Γ.: Κωστάαακη, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου, ότι ο γράφων νομιμοποιείται να παραλάβει επίσημο αντίγραφο της γνωμοδότησης Τσοβόλα, καθ’ ότι τα επίμαχα διαστήματα περιλαμβάνονται στη δικαστική αντιπαράθεση τόσο στα αστικά, όσο και στα ποινικά δικαστήρια με τον Παύλο Παύλου. Και μην σε συμβουλεύσουν οι ανεγκέφαλοι σύμβουλοί σου να μην την παραδώσεις, επιδεικνύοντας άλλη μια φορά προς το πρόσωπό μου την αγνωμοσύνη και την αχαριστία σου. Να μην ξεχνάς, πολλά έγγραφα που βρίσκονται σήμερα στην κατοχή της εταιρείας κι αφορούν το παρελθόν, έχουν χορηγηθεί από το γράφοντα και συνέβαλαν στη σύνταξη της γνωμοδότησης Τσοβόλα.
(160711)




ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΟΣ Ο… ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

Ο Κωστάαακης γράφει τη δική του μοναδική ιστορία, που θα παραμείνει παροιμιώδης όχι μόνο για την επόμενη, αλλά και για όλα τα πολιτικά πρόσωπα που έπονται στο διηνεκές.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., το δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν: Λήψη απόφασης στην απόφαση - γνωμοδότηση του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου.
Από το πουθενά(;) -βρωμάει η υπόθεση- ετέθη θέμα αποπομπής του Γιώργου Πέτρου από τον Κώστα Λογοθέτη το οποίο καταψήφισαν μόνο οι Γιώργος Γκιώνης και Γιώργος Πετρίτσης, ενώ ο Γιώργος Γλυκοφρύδης επέλεξε το απέχω, λόγω της σοβαρότητας του θέματος.
Ο Κωστάαακης, αφού φαίνεται έχει ξεπεράσει το επίπλαστο «δεν μπορεί ο νομικός της εταιρείας να έχει εντοπιότητα κι επιβάλλεται να είναι από την Αθήνα», επιδιώκει να προσλάβει ως νομικό, τον κουμπάρο του, Δημήτρη Κονομόδη, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι Λουτρακιώτης, αλλά κανείς ευαίσθητος από τους Πολίτες «Πίσω» δεν αντιδρά. Αυτό που δεν είπε ο Κωστάαακης είναι πόσα χρήματα
έχει σκοπό να δώσει στον κουμπάρο του, όταν οι δύο πρώτες αναθέσεις είναι η μία οκτώ χιλιάδες ευρώ και η άλλη δύο χιλιάδες ευρώ, ενώ η Λουτράκι Α.Ε. δεν θα διαθέτει και νομική υποστήριξη. Παρά τις χιλιάδες ευρώ που θα διαυίθενται η εταιρεία δεν θα διαθέτει νομική υποστήριξη, καθ’ ότι ο Κωστάαακης επέλεξε τη μέθοδο της απευθείας ανάθεσης συγκεκριμένου έργου. Λεφτά με ουρά θα μοιράζει στο συγγενή του ο Κωστάαακης.

Πρόκειται για σκάνδαλο ολκής που θα ταλανίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα το Λουτράκι και το δήμο γενικότερα.
Είναι προφανές, ότι ο Κωστάαακης συνεχίζει ακάθεκτος το πάρτι στο δήμο και τα νομικά πρόσωπα με διορισμούς και προσλήψεις ημετέρων και συγγενών.
Η εξέλιξη αυτή, έχει προκαλέσει ήδη έντονη δυσφορία στην τοπική κοινωνία, με συνέπεια ο Κωστάαακης να δίνει συνεχώς λαβές και αφορμές για να σχολιάζεται αρνητικά.

Υ.Γ.: Παύλε Παύλου, δεν πρέπει να ενημερώνεται η κοινή γνώμη για όλα αυτά ποου κάνει ο Κωστάαακης. Η κοινωνία πρέπει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Γιατί σας ενοχλεί το όλα στο φως, να μαθαίνει το πόπολο πώς οι πολιτικοί του ταγοί διαχειρίζονται το δημοτικό χρήμα; Γιατί εσείς μουτζώνατε το πρόσωπό σας; Επειδή στηρίξατε να κερδίσει ο Κωστάαακης το Γιώργο Γκιώνη;
Το ίδιο λάθος κάναμε και τώρα κινδυνεύει ο τόπος!..

(160711)




ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Πάλι καλά που υπάρχει και η εταιρεία διαχείρισης αυτοκινητόδρομων «Ολυμπία Οδός» και αφιλοκερδώς χρωματίζει τις διαβάσεις πεζών τόσο σε Αγ. Θεοδώρους -ολοκλήρωσε- όσο και στο Λουτράκι.
Πάλι καλά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, αν και καλοκαίρι, δεν θα βλέπαμε σε καμία περίπτωση να αλλάξει έστω και για λίγο η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το Λουτράκι.
Αξίζει να επισημανθεί, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, ότι την πρωτοβουλία πήρε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης.
Ωστόσο, το ερώτημα που παραμένει είναι πότε η δημοτική αρχή θα πάρει απόφαση να προχωρήσει σε βάψιμο των διαβάσεων και της διαχωριστικής λωρίδας, όχι μόνο στην κεντρική λεωφόρο, αλλά και στο εσωτερικό της πόλης.
Επιτέλους, ξυπνήστε να ωφεληθεί κάτι η πόλη από την παρουσία σας.

(160711)
Return top