ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ


Έντονη είναι η συζήτηση που γίνεται πλέον στην πόλη σε σχέση με τη γνωμοδότηση Τσοβόλα για την παρελθούσα δεκαπενταετία στην αμαρτωλή πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε. και την προκάτοχό της.
Η φημολογία είναι έντονη για το ποια είναι τα άτομα που εμπλέκονται και περιλαμβάνονται στους «39» με συνέπεια να αναμένουν την πρωτοβουλία του νυν προέδρου της Λουτράκι Α.Ε., προκειμένου να παραδώσει την εν λόγω τροπολογία.
Δεν αποκλείεται, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, να υποβληθεί ερώτηση για τις προθέσεις του Κώστα Λογοθέτη, καθ’ ότι θα περάσουμε -κατά την πάγια τακτική της δημοτικής αρχής- στη σπίλωση προσώπων και υπολήψεων, μέσω των γνωστών «παπαγαλακίων».
Η συγκεκριμένη υπόθεση απαιτεί λεπτότατους χειρισμούς, δυστυχώς, ο δεύτερος όροφος της Ιάσωνος λαμβάνει τις πληροφορίες από πρώτο χέρι για τις ανάλογες επευφημίες, αλλά κάποιος θα πρέπει να τους πει ότι μάλλον θα πρέπει να προσέχουν για να μην βρεθούν και οι ίδιοι κατηγορούμενοι.
Ζητούμενο είναι πάντως ότι ο Κώστας Λογοθέτης δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει με την ενεργοποιημένη «βόμβα» και το… σκέφτεται, αλλά δεν είναι απίθανο να σκάσει -λόγω της αναποφασιστικότητάς του- και στα χέρια του… Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες του loutraki-press, ο Κώστας Λογοθέτης έχει παραδώσει τη γνωμοδότηση Τσοβόλα στον προσωπικό του δικηγόρο, προκειμένου να τον συμβουλέψει για τις επόμενες κινήσεις του.
Πάντως, επιβάλλεται, η γνωμοδότηση Τσοβόλα να περιέλθει στα χέρια όλων όσων τα ονόματα εμπλέκονται, προκειμένου να ενημερωθούν και να καθορίσουν τη στάση τους, δεδομένου ότι η γνωμοδότηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φθάσει στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά πρώτο και κύριο λόγο θα πρέπει να περιληφθεί στη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει ο έγκριτος νομικός Κορίνθου Περικλής Μπαλοδήμος.
(130711)




ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ… ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Η σημερινή δημοτική αρχή και ο συνδυασμός Με τους Πολίτες Πίσω, κάνουν τα πάντα και καθημερινά για να αποδείξουν ότι η αριστερά δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά…
Σε όλα τα θέματα από το πιο απλό, μέχρι και το πιο σύνθετο αν δεν τους χτυπήσεις καμπανάκι επικρατεί αλαλούμ, με την τύχη του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων να βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο, προγραμματισμένο ακόμη από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Την περασμένη Δευτέρα ο δήμος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, σύμφωνα με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής προχώρησε σε διοργάνωση λαϊκής συνέλευσης την προσεχή Κυριακή στους Αγ. Θεοδώρους. Ωστόσο, δεν είχαν φροντίσει για το αυτονόητο. Να υπάρχει αρνητική απόφαση της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων για την εγκατάσταση της Soussaki Logistics A.E. στο Σουσσάκι.Ευτυχώς το αντιλήφθησαν κι έτσι το συμβούλιο της δημοτικής Κοινότητας Αγ.θεοδώρων θα συνεδριάσει την προσεχή Παρασκευή στις 19:00 στην αίθουσα του πρωην δημοτικού συμβουλίου, μ’ ένα και μοναδικό θέμα.
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που εξεδόθη προβλέπεται υποβολή πρότασης προς το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης μονάδας αποθήκευσης και διακίνησης πρώτων υλών από τη χημική βιομηχανία Soussaki Logistics A.E. στη θέση Σουσσάκι.

(130711)




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Μήπως, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία τη δημοτική αρχή;
Μήπως, οι περισσότεροι είμαστε πολλοί βιαστικοί για το αυτονόητο;
Μήπως, η δημοτική αρχή θέλει πρώτα να παρέλθει ο μισός χρόνος και μετά να πάρει μπρος και να μας δείξει τι αξίζει και να τρίβουμε όλοι τα μάτια μας;
Κάλιο αργά παρά ποτέ, λέει ο θυμόσοφος λαός μας κι έτσι η δημοτική αρχή… ξύπνησε(;) και αποφάσισε στο μέσον ακριβώς της θερινής περιόδου να προχωρήσει στη βελτίωση της εικόνας της εγκαταλελειμμένης πόλης. Έτσι, χθες το βράδυ, είχε βγει στην κεντρική λεωφόρο το αρμόδιο συνεργείο για να χρωματίσει τις διαγραμμίσεις προκειμένου να είναι ορατές για τους οδηγούς τις βραδινές ώρες, αλλά κυρίως να είναι ευδιάκριτες οι διαβάσεις και η παραχώρηση προτεραιότητας στους πεζούς.
Αλήθεια, ο χρωματισμός των διαγραμμίσεων, θα προχωρήσει και στο εσωτερικό της πόλης, ή θα συνεχίσει η πόλη να μοιάζει εγκαταλελειμμένη;
Πάντως, μην θέλετε τα πολιτικά πρόσωπα να σας πουν και μπράβο που …ξυπνήσατε με καθυστέρηση ενάμισι μήνα για να κάνετε το αυτονόητο.

(130711)
Return top