ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ
ΤΙΣ… ΧΗΜΙΚΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΕΔΕ

Τρέμει το φυλλοκάρδι, στην κυριολεξία, δύο πρώην δημάρχων, με το θεατή διάδοχό τους που αδυνατεί να αντιληφθεί το μέγεθος και τη σημασία των προβλημάτων, έτσι ώστε να αντιδράσει παρεμβαίνοντας καταλυτικά με την αποτροπή δυσοίωνων προοπτικών για τον τόπο.
Οι δύο πρώην δήμαρχοι σε σύντομη συζήτηση τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press εξέφραζαν το φόβο τους μήπως συμβεί στον τόπο κάτι κακό, θεωρώντας βέβαιο ότι ένα δυσβάσταχτο γεγονός, ο Κώστας Λογοθέτης θα προσπαθήσει να το αποσιωπήσει, με συνέπεια αυτό να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις και οι επιπτώσεις στο δήμο Λουτρακίου Περαχώρας να είναι δυσβάσταχτες.
Μ’ όσα συμβαίνουν και αναδεικνύονται καθημερινά στους μόλις εξήμισι μήνες της δημοτικής αρχής, έχει επιτύχει οι προκάτοχοί τους να φαντάζουν ως όαση στην έρημο και το μεσαίωνα που οδηγεί τον τόπο με τις πρακτικές της είτε απευθείας η ίδια, είτε δια του περιβάλλοντός της και των έμπιστων ανθρώπων της.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, με κυρίαρχο θέμα την εγκατάσταση της Soussaki Logistics A.E. στη θέση Σουσσάκι, ο Κώστας Λογοθέτης δέχθηκε την ομοβροντία σύσσωμης της αντιπολίτευσης, για το ντελίριο των γκαφών, που αν μη τι άλλο αναδεικνυόταν η ανεπάρκεια και η αδυναμία, καθώς και ανικανότητα της δημοτικής αρχής να προβεί στην αξιολόγηση των γεγονότων, ώστε να παρέμβει στην κρίσιμη χρονική στιγμή.
Δυστυχώς για τον τόπο, τους ανθρώπους δεν μπορείς να τους προλάβεις και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει από πού μπορεί να γίνει η ζημιά στο δήμο από τις ατυχέστατες έως εγκληματικές ενέργειές τους -που νομίζουν ότι επιτελούν έργο(!)-ακόμη για το φυσιολογικό και το αυτονόητο…
Γιώργος Γκιώνης, Παύλος Παύλου, Γιώργος Πετρίτσης, Παναγιώτα Φόρτη, εκτόξευσαν τα πυρά τους κατά Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος δεν έχει μάλλον αντιληφθεί ποιο ρόλο του έδωσε η τύχη να παίξει, επιδεικνύοντας από την ανακολουθία πράξεων κι έργων ότι αδυνατεί να αντιληφθεί την κρισιμότητα των καταστάσεων, περιοριζόμενος να εκτοξεύει τζούφιες ρουκέτες προς λαϊκή κατανάλωση κι εντυπωσιασμό, χωρίς ουσία κι αποτέλεσμα.

Αδυνατεί πλέον να παρακολουθήσει γεγονότα κι εξελίξεις
Το loutraki-press, από το πρώτο διάστημα, είχε υπομνήσει ότι είθισται ο εκάστοτε επικεφαλής, να ανοίγει και να χαράσσει δρόμους και πορείες, κάτι για το οποίο φαίνεται ότι δεν διαθέτει από τη στόφα του ο Κώστας Λογοθέτης, με συνέπεια να αναγκασθεί να τρέχει μονίμως πίσω από τις εξελίξεις και τα γεγονότα.
Σήμερα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το loutraki-press όχι μόνο έχει επιβεβαιωθεί, αλλά επιπρόσθετα ο Κώστας Λογοθέτης αδυνατεί να παρακολουθήσει το ρυθμό της ταχύτητας των εξελίξεων και των γεγονότων, με συνέπεια να έχει χάσει τη μπάλα, όπως λέγεται λαϊκιστί. Καυστικός κατά Κώστα Λογοθέτη ήταν και ο πρόεδρος της Τ.Ο. Αγ. Θεοδώρων της Ν.Δ. Γεώργιος Παπαγεωργίου.
Το δυστύχημα είναι ότι δεν είναι μόνο το έλλειμμα του Κώστα Λογοθέτη, αλλά τον οδηγούν σε λάθος ατραπούς και οι σύμβουλοί του και στην προκείμενη περίπτωση με τη Soussaki Logistics A.E., τεράστιες ευθύνες φέρουν και οι δύο αντιδήμαρχοι Αγ. Θεοδώρων Σπύρος Νικολάου και Δημήτρης Δέδες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι κι όλοι που πανηγυρίζουν στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος γιατί έχουν καταλάβει την εξουσία, αδυνατώντας να αντιληφθούν, τι ζημία επιφέρουν λόγω της ανεπάρκειάς τους στον τόπο και τους πολίτες του;
Πάντως, χθες, ο Κώστας Λογοθέτης έχοντας ακούσει το αναλαμβάνω της ευθύνη, ναι μεν το εκστόμισε, ωστόσο, δεν εξήγησε πώς θα αποκαταστήσει τις επιπτώσεις όταν αυτές προκύψουν που θα είναι δυσβάσταχτες όχι μόνο για τους δικούς του ανήμπορους ώμους, αλλά και για ολόκληρο το δήμο γενικότερα.
Επιβάλλεται, σύντομα, κάποιος να εξηγήσει στον Κώστα Λογοθέτη, ότι η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι παράσταση, αλλά χώρος που λαμβάνονται κρισιμότατες αποφάσεις για το μέλλον του τόπου και των πολιτών του.

Ρίχνουν γέφυρες για παραμονή στην Μαρία Στάμου;
Την πρόταση του ψηφίσματος για το επόμενο βήμα των αντιδράσεων του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων για την αποτροπή της εγκατάστασης στο Σουσσάκι της Soussaki Logistocs A.E. ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γεώργιος Κακαβάς, την ανέθεσε στην έγκριτη νομικό που τελεί υπό παραίτηση, Μαρία Στάμου, δείχνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ότι υπάρχει η διάθεση να αποκατασταθεί η σχέση του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω» και την Μαρία Στάμου. Κατά την άποψη του loutraki-press, την εισήγηση αυτή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ευθαρσώς κι αντρίκια θα έπρεπε να την έχει κάνει ο Κώστας Λογοθέτης, αλλά πώς;..
Πάντως, καλόν θα είναι η Μαρία Στάμου να μην εμείνει στην παραίτησή της, δεδομένου ότι η παρουσία της κοσμεί εκτός ολίγων εξαιρέσεων το συνδυασμό Με τους Πολίτες «Πίσω».

Υ.Γ.: Το απόγευμα θα αναρτηθεί μια νέα αποκάλυψη - πρόκληση που μεθοδεύει ο Κώστας Λογοθέτης και αναμένεται να προκαλέσει νέο σάλο.

(140711)
Return top