ΚΟΡΥΦΩΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ
ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Νυν και παλαιά στελέχη της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης συναντήθηκαν χθες το βράδυ σε παραλιακό καφέ, υπό τον επικεφαλής του συνδυασμού Παύλο Παύλου.
Στη χθεσινή συνάντηση παρίσταντο τα εν ενεργεία μέλη Γιάννης Γιαννούλης και Γιώργος Πέτρου, ενώ μετά από χρόνια παρακάθησαν στο ίδιο τραπέζι οι αποσκιρτήσαντες Μπάμπης Γεωργίου από το 2006 και Θανάσης Γεωργίου το 2010.
Εντύπωση προκαλεί πάντως, η παρουσία του πρώτου λόγω του πλήθους των ειρωνειών του ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, προς τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό και φιλικό κλίμα με κύριο μενού τη σημερινή ακατανόητη κι έξω από κάθε πολιτική λογική της πορείας της σημερινής δημοτικής αρχής.
Σίγουρα, ο Παύλος Παύλου, αναφορά θα έκανε και στη γνωμοδότηση Τσοβόλα, καθ’ ότι μέσα στην εβδομάδα έχει πραγματοποιήσει μια τετράωρη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Μπάμπη Δοσσαρά τη Δευτέρα το βράδυ κι άλλη μία συνάντηση με τον Μιχάλη Δρίτσα στο ξενοδοχείο του την Τετάρτη το βράδυ.
Όποιος αντιλαμβάνεται τον Παύλο Παύλου, η λογική λέει ότι πρέπει να εκδηλωθεί πολυμέτωπη και σφοδρότατη αντίδρασή του, δεδομένου ότι οι χειρισμοί του Κώστα Λογοθέτη με τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, είναι τουλάχιστο παιδαριώδης κι όπως φυσικά εκτιμάτε θα τον μπλέξουν πάρα πολύ άσχημα.
Όπως έχει αναφέρει πρόσφατα το loutraki-press, η παρουσία της σημερινής δημοτικής αρχής είναι βούτυρο στο ψωμί του Παύλου Παύλου, γεγονός που τον προκαλεί, έστω κι αν δεν το είχε σκοπό όπως ισχυριζόταν - παρά την αντίθετη εκτίμηση του loutraki-press, να επιστρέψει στο τιμόνι του δήμου, μετά από δύο θητείες στην αντιπολίτευση. Δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε ότι ο Παύλος Παύλου επιδεικνύει ενδιαφέρον και κινείται να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορίνθου με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας με τη στενή ή την ευρεία έννοια.
(220711)
Return top