ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Αν και πλέον βρισκόμαστε στο μέσον ακριβώς της καλοκαιρινής περιόδου, το Λουτράκι σε τίποτε δεν θυμίζει ένα παραθεριστικό προορισμό, ει μη μόνο η παρουσία των επισκεπτών που πηγαινοέρχεται φορώντας τα μαγιό, κρατώντας στο χέρι την πετσέτα ή την τσάντα θαλάσσης.
Τα πεζοδρόμια και οι διαβάσεις, δεν έχουν ασπρισθεί, όπως γινόταν παλιά.
Χάος, η διέλευση από την κεντρική λεωφόρο, με τους επισκέπτες να σταματάει ο καθένας όπου θέλει…
Νέα μόδα προφανώς, οι κάδοι απορριμμάτων να μην έχουν καπάκι, προκειμένου να αναδύουν καταπληκτικές μυρωδιές.
Η καθαριότητα, για την οποία ισχυρίζονταν ότι θα κάνουν τη διαφορά και θα φέρουν επανάσταση; Ούτε λόγος να γίνεται. Όσα μόνο βλέπει η πεθερά…
Τα ρολόγια στον παραλιακό πεζόδρομο δείχνουν το καθένα τη δική του ώρα.
Φυσικά, για θέσεις στάθμευσης ούτε λόγος… Μπορεί ναι μεν να είναι έργο υποδομής κι αν είχαν κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση να μην έχουν κιόλας αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν έχουν λάβει καμία απόφαση που να δίνει προσωρινή διέξοδο για το μείζον θέμα του Λουτρακίου την καλοκαιρινή περίοδο. Δεν είχαν την πρόνοια, δεδομένου ότι τις προηγούμενες δημοτικές αρχές τις έχουν καταγγείλει, να δώσουν πρόσκαιρη λύση για θέσεις στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο.
Η δημοτική αρχή κάθε ημέρα που περνάει αναδεικνύει μόνη της το πολιτικό της έλλειμμα και παράλληλα, ότι δεν μπορεί να παίξει ακόμη και το ρόλο του διαχειριστή των εξελίξεων, καθ’ ότι τις αντιλαμβάνεται όταν πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη και σύρεται πίσω από αυτές.
Τι μπορεί να περιμένει λοιπόν κανείς από τον Κώστα Λογοθέτη και τους συν αυτώ;

(110711)




ΒΟΛΕΣ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «ΧΗΜΙΚΩΝ» ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ

Η έγκριση από το γενικό γραμματέα της περιφέρειας Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, της επένδυσης κατασκευής και λειτουργίας του εργοστασίου χημικών στο Σουσάκι, ανεβάζει κατακόρυφα το τοπικό πολιτικό θερμόμετρο.
Σε υψηλότατους τόνους φαίνεται ότι έχει επιλέξει να κινείται η αξιωματική αντιπολίτευση του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, εξαπολύοντας τα πυρά της κατά της δημοτικής αρχής, καταγγέλλοντας τόσο την ανυπαρξία και την απουσία της, όσο και για την ασυνειδησία της, επισημαίνοντας της ότι με το μέλλον του τόπου και τις ζωές των συμπολιτών μας δεν δικαιούται να παίζει κανείς.
Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών θεωρεί αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνους τον Κώστα Λογοθέτη και τη δημοτική αρχή -καθ’ ότι είχε προειδοποιήσει- που με τη στάση τους επέτρεψαν την εγκατάσταση μιας «χημικής» βόμβας μερικά μέτρα από τα σπίτια, κατά της οποίας είχαν κινηθεί συντονισμένα τόσο ο πρώην δήμος Λουτρακίου Περαχώρας, όσο και ο πρώην δήμος Αγ. Θεοδώρων είχαν για να μην αποθηκεύονται χημικά σε μια ήδη υποβαθμισμένη περιοχή.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών διερωτάται:
- Θα πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με τα ψέματα τα δημοτικής αρχής και του δημάρχου;
- Θα πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με την απουσία του Κώστα Λογοθέτη από κάθε προσπάθεια προβολής και αναβάθμισης του τόπου μας;
- Θα πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε και με την απουσία τους από τους αγώνες για την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας;

Στη συνέχεια, στη ανακοίνωσή της, η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών υπογραμμίζει Κώστας Λογοθέτης και η δημοτική αρχή του συμπεριφέρθηκαν σαν να μην του ενδιέφερε το θέμα, αφήνοντας αιχμές με υποννοούμενα…
- Που ήταν ο πρώτος δημότης μας;
- Που ήταν ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων; Που ήταν η δημοτική αρχή;
- Μήπως ήταν σε κανένα φεστιβάλ;
- Μήπως τους έπιασαν οι καλοκαιρινές ζέστες;
- Μήπως κοιμούνται μακαρίως;
- Μήπως δεν έχουν καταλάβει που πατούν και τι συμβαίνει;
- Μήπως γνώριζαν και σκοπίμως δεν έπραξαν τίποτα;

Καταλήγοντας η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών τονίζει ότι στα θέματα αυτά δεν χωρά αμέλεια. Η απουσία είναι έγκλημα. Δείχνει ασυνειδησία. Με το μέλλον του τόπου, με τις ζωές των συμπολιτών μας δεν δικαιούται να παίζει κανείς.
Η πόλη αξίζει μία δημοτική αρχή που θα την εκπροσωπεί επάξια. Και ένα δήμαρχο που θα αγωνίζεται για τα συμφέροντα των δημοτών.

(110711)
Return top