Είπαν…

Ο εκφραστής του θεσμού, αιρετός ή τοποθετημένος, αυτός είναι ο πρώτος που πρέπει να σέβεται και κρατά υψηλά το κύρος του εκάστοτε φορέα. Αν λοιπόν, αυτός δεν το πράττει, πώς μπορούμε να έχουμε αυτή την απαίτηση από τον απλό λαό;

(040711)




ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΑΑΚΗΣ ΣΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ


Το ταλέντο του Κωστάαακη να λέει ψέματα, ο γράφων το ένιωσε στο πετσί του παραμονή Χριστουγέννων σε ομήγυρη. Το προσόν αυτό αναδείχθηκε με σχετική ανάρτηση στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου.
Το περιβάλλον του Κωστάαακη, η ομάδα των πολιτικά ανόητων, βάσει της κοινής λογικής θα το είχε αντιληφθεί, αλλά μάλλον δεν αντιδρούσαν, γιατί ο ορυμαγδός επί μήνες των ψεμάτων, δεν τους αφορούσε.
Την περασμένη Δευτέρα, όμως, που τα ψέματα του Κωστάαακη άγγιξαν τους πολιτικά ανόητους και διαπίστωσαν την υπομονή μηνών να πηγαίνει στράφι και να μην μπορούν να αγγίξουν την πολυπόθητη αμοιβή, ξεσπάθωσαν!..
Οι πληροφορίες του loutraki-press, θέλουν, στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος για ένα τέταρτο της ώρας να έγινε τσίρκο και ο ένας μετά τον άλλον τα πιράνχας να αραδιάζουν τα προσόντα τους ως ο καταλληλότερος για αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Κάποιοι σύμβουλοι δε, λόγω της εμπάθειάς τους, εξόργισαν τους πιο ψύχραιμους που άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με μη ισορροπημένα άτομα.
Υπενθυμίζεται, ότι στο προσυμβούλιο της προηγουμένης, η απόφαση που είχε ληφθεί, ήταν να καρατομηθεί ο Μπάμπης Δοσσαράς από μέλος της Λουτράκι Α.Ε. Ολόκληρο το πρωί της Δευτέρας, τα πρασινοκόκκινα φασιστοειδή, έχοντας δεδομένη την καρατόμηση Δοσσαρά, προσπαθούσαν να επιβάλλουν και την καρατόμηση του αντιπροέδρου της εταιρείας Δημήτρη Κοντού και μ’ αυτή την προοπτική προσήλθε στη συνεδρίαση ολόκληρος ο συνδυασμός Με τους Πολίτες «Πίσω».
Το πρόσωπο που καθοδηγεί τον Κωστάαακη κι αυτός εκτελεί αναντίρρητα τις εντολές του, για κάποιο λόγο που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος, είχε αλλάξει και πολύ ορθά γνώμη, την επέβαλε, όπως ήταν φυσικό στον Κωστάαακη, έγινε το δεκαπεντάλεπτο μίνι συμβούλιο του συνδυασμού κι εκεί ανακοινώθηκε ότι οι δύο τελικά δεν καρατομούνται, λαμβανομένου υπόψη εκεί ότι η πρόταση ήταν για τον ένα η καρατόμηση, υπήρξε η αντιπρόταση ή και οι δύο ή κανένας κι ευτυχώς για το καλό του τόπου, παραμένουν στις θέσεις τους και η εταιρεία γλύτωσε από τα επικίνδυνα πιράνχας.
Τα φασιστοειδή πιράνχας, για την αλλαγή απόφασης και στάσης του Κωστάαακη, υπεύθυνο θεωρούν τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργο Κακαβά, ο οποίος είναι γνωστό ότι επιδίδεται σε ρόλο τήρησης και διατήρησης των ισορροπιών χωρίς να χαλάει καρδιές. Κατά την εκτίμηση και τη γνώση που διαθέτει το loutraki-press, τα φασιστοειδή πιράνχας έχουν λάθος και σφάλουν, δεδομένου ότι πρωτεύον και κύριο ζητούμενο για τον τόπο δεν είναι πώς θα φθάσουν αυτοί να εισπράττουν αμοιβή;
Πάντως τα ψέματα του Κωστάαακη, τώρα που τους άγγιξαν, τους έχουν ενοχλήσει τα μέγιστα κι όσοι προσέβλεπαν στο ενδεχόμενο να πάρουν αμοιβή το επόμενο διάστημα κι αυτό εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, προβλέπεται ότι θα αντεπιτεθούν με αρκετή σφοδρότητα.

Πάντως, ένας σύμβουλος του Κωστάαακη, αφού ήδη έχει αρχίσει και απολαμβάνει αμοιβής, δεν συγκινείται και τα ξεπερνάει όλα…
(040711)




ΑΡΧΙΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΣΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.


Όπως έχει γραφεί κατ’ επανάληψη από αυτό εδώ το ιστολόγιο, εχθρός του Κωστάαακη, είναι η αλήθεια, εξελίσσεται σε μετρ της καπηλείας των επιτυχιών και των θετικών αποτελεσμάτων άλλων, ενώ είναι άπαιχτος στη συγκάλυψη ατοπημάτων ανθρώπων του.
Έτσι λοιπόν, από την περασμένη Δευτέρα έχουν εξαπολυθεί τα φασιστοειδή πιράνχας του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος, έχουν βάλει μαζί και τα αξιοθρήνητα «παπαγαλάκια» τους υποστηριζόμενα και από τοπικά έντυπα, κι όλοι μαζί πανηγυρίζουν για τη μεγάλη επιτυχία του Κώστα Λογοθέτη, με την άφιξη της γνωμοδότησης Τσοβόλα.
Αξίζει να επισημανθεί, αυτό είναι το πρώτο, ότι στη γενική συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, ο Κώστας Λογοθέτης είχε ισχυρισθεί ότι η γνωμοδότηση παρελήφθη την ίδια ημέρα το μεσημέρι, ενώ η αλήθεια είναι ότι παρελήφθη την περασμένη Παρασκευή.
Το δεύτερο είναι ότι ο Κώστας Λογοθέτης εσύρετο να πει το ναι για τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, γιατί ο ίδιος και οι ανεγκέφαλοι σύμβουλοί του υπό καθεστώς αμόκ κατά Γιώργου Γκιώνη, τον παρέσυραν χωρίς να αντιλαμβάνονται και να μπορούν να φαντασθούν ποιές θα είναι οι επιπτώσεις; Είναι αχάριστοι όλοι μαζί, γιατί η όλη προσπάθεια για να υπάρχει η γνωμοδότηση Τσοβόλα στα χέρια του Κώστα Λογοθέτη, ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε έναν άνθρωπο. Τον αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε., Δημήτρη Κοντό, τον οποίο ήθελε να καρατομήσει η ομάδα των ανίκανων συλλήβδην συμβούλων του, γιατί προσβλέπουν στη θέση του, προκειμένου να καρπωθούν το μισθό, τον οποίο ο ίδιος δεν έχει αποδεχθεί!
Δυστυχώς για το δήμο Λουτρακίου και Αγ. Θεοδώρων, αυτή είναι η ομερτά υπό τον Κώστα Λογοθέτη.
Επιτέλους, ο Κώστας Λογοθέτης, κάποια στιγμή πρέπει να το αντιληφθεί κι έστω κι από λάθος να πει και κάποια αλήθεια!

(040711)
Return top