Είπαν…

«Έχετε σκεφτεί ότι η ονομασία λογοθέτης έχει την ερμηνεία αυτού που θέτει τον ορθό κι ευθύ λόγο; Στη συγκεκριμένη περίπτωση και βάσει των αναρτήσεων του loutraki-press, αντί για λογοθέτη, μήπως έχουμε λογοψεύτη…»

(070711)




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ;


Κανείς δεν θα φταίει πλέον του Κώστα Λογοθέτη, παρά μόνον ο ίδιος ο εαυτός του, όσο βαθιά κι αν οδηγηθεί, που ήδη έχει μπλέξει κι έχει γίνει και ο ίδιος μέρος του προβλήματος που ακούει στ’ όνομα ΔΗΚΕΠΑΘ.
Το χειρότερο είναι ότι ο Κώστας Λογοθέτης δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει γίνει πλέον μέρος του προβλήματος και τον τυλίγουν πλέον σημαντικότατες ποινικές ευθύνες, όπως επισημαίνουν νομικοί κύκλοι που διαθέτουν πλέον ιδία γνώση και αντίληψη του προβλήματος.
Ο Κώστας Λογοθέτης συνεχίζει ο ίδιος(;) το πρόβλημα της αμαρτωλής ΔΗΚΕΠΑΘ που παρέλαβε από τις αρχές του χρόνου με την ανάληψη των καθηκόντων του, ανανεώνοντας τις σχέσεις εργασίας προσωπικού με το καθεστώς εργολάβων.
Πιο συγκεκριμένα, πρώην εργαζομένη στο ΚΑΠΗ Αγ. Θεοδώρων, η οποία είχε χρησθεί εργολάβος και είχε προσωπικό στη «δούλεψή» της για να καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες στον πρώην δήμο Αγ. Θεοδώρων, αυτή τη φορά επιστρέφει η ίδια ως εργαζομένη στο ΚΑΠΗ Αγ. Θεοδώρων, ως υπάλληλος εργολάβου από το Λουτράκι!
Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγ. Θεοδώρων, όπως διαβεβαίωσαν το loutraki-press αισθάνονται ενοχλημένα κι εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη συνέχιση του φαύλου καθεστώτος με τους εργαζομένους που δείχνει να είναι αδιέξοδο και να μην έχει καμία απολύτως προοπτική. Χαρακτηριστικό είναι -με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί πάγια λύση- ότι φέρονται διατιθέμενοι να κλείσει το ΚΑΠΗ ακόμη και για ένα μήνα, αλλά η λύση που θα εξευρεθεί να εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου.
Επιζητούν κι επιδιώκουν ξεκάθαρες κουβέντες από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε, τον οποίο θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνο για το καθεστώς που συνεχίζεται, αλλά και παρασύρει στην ίδια νοοτροπία και τον Κώστα Λογοθέτη.
Ο προβληματισμός και πολύ ορθός που υπάρχει στα μέλη του ΚΑΠΗ είναι ότι η εργαζόμενη που έχει προσληφθεί είναι ανασφάλιστη κι αν συμβεί κάποιο εργατικό ατύχημα, ποιος θα είναι τελικά υπεύθυνος και τι θα γίνει;

(070711)




ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ


Η αναγκαιότητα αλλαγής της μορφής και της εικόνας του νέου δήμου, αλλά και η διαφοροποίησή του από μίζερες αντιλήψεις που καλλιεργήθηκαν πολλά χρόνια στον τόπο μας και τον οδήγησαν στην θέση που είναι σήμερα κι όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων, ήταν ο λόγος που οδήγησαν στη δημιουργία του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία.
Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, με αφορμή τον ένα χρόνο ύπαρξής του στα τοπικά δρώμενα του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, υποστηρίζοντας ότι έφεραν με τις αρχές του κάτι νέο, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά και γιατί πιστεύουν ότι εκφράζεται η ανανέωση και η ελπίδα, για το αύριο αυτού του δήμου.
Οι μέχρι σήμερα γόνιμες τοποθετήσεις των εκπροσώπων της Συνένωσης Προόδου - Νέας Πορείας στο δημοτικό συμβούλιο, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, σε συνδυασμό και με τη στάση που έχει υιοθετηθεί έναντι όλων των μικρών και μεγάλων θεμάτων, που απασχολούν τον δήμο μας, αποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός έχει συνέχεια και μια ισχυρή δυναμική, η οποία με την πάροδο του χρόνου όλο και μεγαλώνει.
Χαρακτηριστικό αυτού του γεγονότος τονίζεται στην ανακοίνωση ότι είναι οι νέοι άνθρωποι που στις προηγούμενες εκλογές ήσαν απέναντι μας και πλέον πλαισιώνουν δυναμικά τον συνδυασμό και αγωνίζονται να πείσουν τον κάθε συμπολίτη μας, ότι ο συνδυασμός Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία, αποτελεί πλέον την ελπίδα για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.
Ο συνδυασμός Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία με σύνθημα την ανανέωση, τη γνώση, την εμπειρία, τη διαφάνεια, την αλήθεια και την πραγματική αγάπη
για τον τόπο μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια.

(070711)




ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Από τις 24 Ιουνίου έως τις 25 Ιουλίου 2011 θα διαρκέσουν οι εγγραφές εργαζομένων στα τουριστικά επαγγέλματα για τα τμήματα μετεκπαίδευσης του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης, που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου Περαχώρας και η Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Λουτρακίου Περαχώρας και γύρω Περιοχής.
Οι ειδικότητες για τη φετινή χρονιά είναι το εστιατορικό με τις ειδικότητες εστίαρχου, υπεστίαρχου, αρχισερβιτόρου, σερβιτόρου και βοηθού σερβιτόρου, μπάρμαν και βοηθούν μπάρμαν, σερβιτόρου μπαρ, ταμία - ελεγκτή.
Προϋπόθεση εγγραφής και παρακολούθησης των σεμιναρίων είναι η ύπαρξη ενσήμων ΙΚΑ, το λιγότερο 350 τα 3 τελευταία χρόνια από 24/6/2008 έως 23/6/2011, ή από 100 ανά έτος με σύνολο τα 300.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: Αποδεικτικό Σπουδών, φωτοτυπία αναγγελίας πρόσληψης, φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και οι δύο όψεις (όλα τα παραπάνω επικυρωμένα), καθώς και μία φωτογραφία.
Περισσότερες πληροφορίες στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λουτρακίου – Περαχώρας. Τηλ: 27440-68208 και 6974823426.

(070711)
Return top