Είπαν...

Μιας και ο Κωστάαακης δηλώνει δήμαρχος - ακτιβιστής (αυτονόητο), έτσι όπως το αντιλαμβάνεται μην θυμώσει και τον δούμε κρεμασμένο σε φουγάρο της Motor Oil, να διαμαρτύρεται για τη σύσταση παρατηρητηρίου Περιβάλλοντος…
(260711)




ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΩΝ ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ
ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ

Η αχαριστία και η αγνωμοσύνη δεν είναι ίδιον γνώρισμα μόνο του… αυτοκράτορα Κωστάαακη. Είναι προσόν ολόκληρου του κακού συναπαντήματος που συναγελάζεται στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος που στόχο έχει την κατάληψη θέσης στην εξουσία και το μηνιαίο μισθό.
Ήδη, οι πρώτοι έχουν τακτοποιηθεί και ο μισθός πέφτει και στην ουρά είναι και οι υπόλοιποι για να έλθει και η σειρά τους κι όλοι βολεύονται ο ένας μετά τον άλλον.
Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press λέγεται ότι πρασινοκόκκινη δίκην «συμμορίας» των ανεγκέφαλων και φασιστοειδών, όχι μόνο εκφράζει την έντονη δυσφορία της προς τον… αυτοκράτορα, αλλά πνέει μένεα κατά του Κωστάαακη, γιατί δεν προχώρησε στην καρατόμηση του αντιπροέδρου της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Κοντού, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί απέναντί τους κι όλοι έκαναν υπομονή, έτσι ώστε να καταλάβουν τη συγκεκριμένη θέση για να εισπράττουν μισθό, τον οποίο σημειωτέον δεν λαμβάνει ο Δημήτρης Κοντός.
Η πρασινοκόκκινη λειτουργούσα σαν «συμμορία» των ανεγκέφαλων και φασιστοειδών είναι υπέρ του δέοντος επικίνδυνη, δεδομένου ότι δεν διαθέτουν και δεν στηρίζονται σε αρχές, γεγονός που υποδηλοί άτομα που δεν φείδονται προ ουδενός, προκειμένου να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη… (εξουσία και μισθός) κι ας καεί το πελεκούδι.
Ο Δημήτρης Κοντός επελέγη αντιπρόεδρος στην Λουτράκι Α.Ε. κι ανέλαβε να υλοποιήσει την προεκλογική επιταγή του Κωστάαακη -την οποία ο ίδιος στην ουσία δεν πίστευε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press- «όλα στο φως και διαφάνεια» επιτυγχάνοντας, με δική του επιμονή συνεπικουρούμενος από τον Γιώργο Κακαβά, κάτω από αντιξοότητες να φθάσουμε στη γνωμοδότηση Τσοβόλα.
Αυτό το θετικό αποτέλεσμα, η πρασινοκόκκινη «συμμορία» των ανεγκέφαλων και φασιστοειδών δεν το αναγνωρίζει, όπως επίσης δεν αναγνωρίζει και το γεγονός ότι χάριν στις καταλυτικές προεκλογικές παρεμβάσεις του Δημήτρη Κοντού, επιτεύχθηκε ένα προεκλογικό μπουλούκι να γίνει δημοτική αρχή, χαρίζοντας αναγνώριση και ταυτότητα, σε ανθρώπους που το μόνο που είχαν να επιδείξουν ήταν η ασημαντότητά τους στην καθημερινότητα.
Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι λοιπόν, δεν συγχωρούν στον Κωστάαακη που δεν καρατόμησε τον Δημήτρη Κοντό και είναι απέναντί του γιατί δεν μπορούν να βάλουν στο χέρι το μισθό του αντιπροέδρου. Υπάρχει που υπάρχει η παθογένεια στον Κωστάαακη, μ’ όλους αυτούς που τον περιβάλλουν, πώς είναι δυνατόν να κινηθεί θετικά και να παράξει ουσιαστικό αποτέλεσμα;

(260711)




ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΝΙΚΟΥ ΛΟΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΚΑΙ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΙΣΙΑ

Στο στόχαστρο βρέθηκε χθες το βράδυ, ενόψει της εκδήλωσης στα Πίσια προς τιμήν της πολιούχου Αγ. Παρασκευής, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας» Νίκος Λόης, για δύο λόγους.
Ο πρώτος αφορά το γεγονός ότι δεν πλήρωσε πούλμαν για τη μεταφορά της φιλαρμονικής της Περαχώρας και ο δεύτερος το συγκρότημα που παρέστη στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, δεν παρουσίασε γνώριμες μουσικές προς την περιοχή και παρισταμένους.
Όλα δείχνουν, ότι ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει από το περιβάλλον και την πρασινοκόκκινη παρέα του Κώστα Λογοθέτη, μόλις έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Λόης θα αναλάβει την προεδρεία του «Προμηθέα», καλά κρατεί στο παρασκήνιο, άσχετα αν στο προσκήνιο δέχεται διαβεβαιώσεις ότι όλα βαίνουν καλώς και υπάρχει διάθεση στήριξής του.
Χθες λοιπόν, γιατί δεν πήγε ναυλωμένο πούλμαν να μεταφέρει τη φιλαρμονική της Περαχώρας, μεταδιδόταν προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Νίκος Λόης τα κάνει αυτά, γιατί θέλει να διαλύσει τη συγκεκριμένη φιλαρμονική.
Το loutraki-press, επικοινώνησε με το Νίκο Λόη, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί διεξοδικά και στα δύο θέματα.
«Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας», αυτή τη στιγμή αφενός δεν διαθέτει προϋπολογισμό και κονδύλια, αφετέρου τα διαθέσιμα κεφάλαια σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά είναι σαφώς πιο περιορισμένα. Έτσι λοιπόν, η εξοικονόμηση πόρων από οπουδήποτε, όσο μικρό κι αν είναι κάθε φορά το ποσόν είναι το ζητούμενο, δεδομένου ότι επιβάλλεται με νύχια και με δόντια να διατηρηθεί ο όγκος του Πολιτισμού που παρήγετο και να μην συρρικνωθούν οι δραστηριότητες που είχε αναπτύξει τα προηγούμενα χρόνια.
»Στο πλαίσιο εξοικονόμησης πόρων, επελέγη η μετακίνηση της Φιλαρμονικής Περαχώρας με το μικρό λεωφορείο που διαθέτει ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας, στο οποίο χώρεσαν τα δεκαπέντε από τα είκοσι τέσσερα άτομα με τα όργανά τους, ενώ οι υπόλοιποι μετακινήθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα. Με την ενέργεια αυτή, ο «Προμηθέας» απέφυγε μια δαπάνη της τάξης των τριακοσίων περίπου ευρώ».
Ο Νίκος Λόης αναφερόμενος στους ισχυρισμούς περί πρόθεσής του να κλείσει η Φιλαρμονική Περαχώρας, τους διέψευσε ισχυριζόμενος ότι έχει ζητηθεί να γίνει απ’ όλους υπομονή, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, με συνέπεια να μην είναι δυνατόν να δαπανώνται χρήματα -γιατί δεν υπάρχουν- με την ίδια ευκολία, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.
Όσον αφορά το συγκρότημα Σμύρνα με τις τέσσερις καλλιτέχνιδες που παρουσιάσθηκε χθες το βράδυ στα Πίσια στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος του «Προμηθέα» ισχυρίσθηκε ότι αποστολή μας είναι να μεταλαμπαδεύουμε πολιτισμό κι όχι να στήνουμε πανηγύρια.
«Επελέγη το συγκεκριμένο συγκρότημα, το οποίο στο ρεπερτόριό του είναι το έντεχνο τραγούδι και παρουσίασε παραδοσιακή μουσική από τη Μικρά Ασία, την Μακεδονία και τα νησιά του Αιγαίου. Ακούσματα που ενδεχομένως, να μην έχουν ξανακουστεί. Πολιτισμός και μουσική δεν είναι μόνο τα κλαρίνα και τα τσάμικα», υπογράμμισε ο Νίκος Λόης.
Βολές, ο Νίκος Λόης δέχθηκε και για τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου, η οποία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα έσοδα, λόγω της μη ανταπόκρισης του κοινού.
Σίγουρο είναι ότι δεν έγινε η ανάλογη προβολή και διαφήμιση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ στην αφισοκόλληση που πραγματοποιήθηκε για την διάδοση της εκδήλωσης, οι υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου προέβησαν στην απομάκρυνσή τους, με τον ισχυρισμό ότι δέχθηκαν καταγγελίες για αφισορρύπανση, ενώ την ίδια ώρα παρέμεναν στη θέση τους άλλες αφίσες.
Τελικά, μήπως ήταν άλλη μια ενέργεια στο πλαίσιο του πολέμου σε βάρος του προσώπου του Νίκου Λόη;

(260711)




ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΑΝΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ


Πριν το ποτό σε παραλιακό καφέ, είχε προηγηθεί και δείπνο στην Κυρά Βρύση, σύμφωνα με την ύστερη πληροφορία του loutraki-press που επιβεβαιώθηκε.
Ο λόγος για τη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας υπό τον Παύλο Παύλου και τους τέσσερις πρώην δημοτικούς συμβούλους, στο μενού των οποίων υπήρχαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το δέον γενέσθαι, καθώς επίσης και η γνωμοδότηση Τσοβόλα.
Υπενθυμίζεται ότι στο δείπνο και στη συνέχεια στο ποτό συμμετείχαν πέραν του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Γιώργος Πέτρου, ο Μπάμπης Γεωργίου και ο Θανάσης Γεωργίου.
Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Μπάμπης Γεωργίου ανοικτά εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, για τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση και τη θεωρεί κατώτερη των περιστάσεων ο επικεφαλής του συνδυασμού της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, με τη σημαία του οποίου απέτυχε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον Γιώργο Γκιώνη -σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του loutraki-press- ότι δεν τραβάει και ή θα πρέπει να αλλάξουν ηγέτη ή θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη πολιτική στέγη. Φαίνεται να κάνει διερευνητικές κινήσεις και να εξετάζει σοβαρότατα το ενδεχόμενο να επιστρέφει προς τον Παύλο Παύλου.
Η ασκούμενη πολιτική του Κωστάαακη θα τροφοδοτεί αν και υπολείπονται τρία χρόνια μέχρι τις προσεχείς εκλογές, τέτοιου είδους διεργασίες οι οποίες μετά τον εορτασμό της πολιούχου της πόλης του Λουτρακίου Παναγίας Γιάτρισσας, θα αρχίσουν να εντατικοποιούνται προς πάσα κατεύθυνση.
Αφού πραγματοποιήθηκε το πρώτο δείπνο φυσικό κι επόμενο είναι να επακολουθήσει και δεύτερο. Ουαί κι αλλοίμονο αν αφήσει ο Παύλος Παύλου να χάσει τέτοια ευκαιρία μέσα από τα χέρια του, ενώ πρέπει να θεωρείται υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης θα επιχειρήσει να προσεγγίσει κι άλλα πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής.

(260711)




ΑΦΥΛΑΚΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ THERMAL SPA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

Εγκαταλελειμμένο στην τύχη του και τον καλό Θεό είναι το Thermal Spa Λουτρακίου, αφού πλέον τα βράδια μένει αφύλακτο!
Πρόκειται για μια εντελώς παράλογη απόφαση, η οποία προφανώς θα έχει ληφθεί στο πλαίσιο ότι δεν υπάρχουν χρήματα στη Λουτράκι Α.Ε.
Έστω να είναι κι έτσι τα πράγματα, δηλαδή να μην υπάρχουν χρήματα, μια εγκατάσταση τέτοιου είδους δεν την αφήνεις αφύλακτη, με ενδεχόμενο κάποιος κατ’ αρχήν παράφρων για δικούς του και μόνο λόγους να θέλει να προκαλέσει φθορά.
Ο Κωστάαακης, όμως, με την εμφανή αδυναμία αξιολόγησης και κρίσης δεν πληρώνει το μισθό του άγρυπνου φρουρού που όλοι τον βλέπαμε με υπερβάλλοντα ζήλο να ασκεί τα καθήκοντά του χειμώνα ή καλοκαίρι με παγωνιά ή βροχή, να είναι πανταχού παρών και να έχει τα μάτια του τετρακόσια για την ασφάλεια του κτιρίου.
Ωστόσο, ο Κωστάαακης είχε να δώσει στην αρχή € 45.000 για εννέα δικά του άτομα - ρουσφέτια στη Λουτράκι Α.Ε. και στη συνέχεια μετά τις αντιδράσεις των μελών του συνδυασμού του Με τους Πολίτες «Πίσω», να τους περιορίσει στους πέντε, στη συνέχεια δύο και τελικά λόγω των αλλεπάλληλων παιδαριωδών λαθών και γκαφών του να τις ανακαλέσει, φθάνοντας στο πολιτικά προκλητικότατο σκάνδαλο. να προσλάβει στην εταιρεία το «συγγενή» του.
Ζήτω Κωστάαακη η οικογενειοκρατία.

(260711)




ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΠΕΖΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

Όποιος έτυχε το περασμένο Σαββατοκύριακο να κάνει βόλτες στον παραλιακό πεζόδρομο ή να διέλθει από τους κάθετους δρόμους θα διαπίστωνε ότι αυτό γίνεται πλέον μετ’ εμποδίων.
Ο λόγος για την επέκταση πάρα πολλών παραλιακών καταστημάτων πέραν του προβλεπόμενου χώρου τους. Συγκεκριμένα, έχουν καταλάβει αυθαίρετα κοινόχρηστο χώρο με τραπεζοκαθίσματα. Επιπρόσθετα, είναι και οι αλλοδαποί πλανόδιοι μικροπωλητές με τα είδη μαϊμού, που καταλαμβάνουν τον παραλιακό πεζόδρομο για να απλώσουν την πραμάτεια τους.
Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να κατηγορείτο ο Γιώργος Γκιώνης, αλλά εκείνη η κατάσταση ήταν πταίσμα μ’ αυτό που συμβαίνει σήμερα λόγω της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής του Κωστάαακη.
Αξιοσημείωτο είναι, ότι κάποιες από τις παραλιακές επιχειρήσεις έχουν εκτραχυνθεί τόσο πολύ, που έφθασαν στο σημείο να καταργήσουν τα παρτέρια για να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα, προκειμένου να αυξηθεί ο διαθέσιμος χώρος τους.
Υπάρχει τελικά ή όχι δημοτική αρχή και με τι ασχολείται τελικά σ’ αυτή την πόλη;

(260711)




ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
& ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ

Πριν τρεις περίπου μήνες το loutraki-press είχε αναφερθεί σε στελέχη του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων - καταπατητές ιδιοκτησιών, προκειμένου να παρουσιασθεί έργο;..
Ο λόγος για το οικόπεδο ιδιοκτησίας κληρονόμων Κανάκη στο συνοικισμό, που είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν, λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς με τις αυθαιρεσίες, υπαλλήλων του δήμου.
Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, προβλέπεται αν δεν καταβληθεί το αντίτιμον της αξίας του οικοπέδου που είχε χαρακτηρισθεί Κ.Χ. (κοινόχρηστος χώρος) μέχρι τέλος Αυγούστου, να αποκατασταθεί στην προτέρα του κατάσταση και να παραδοθεί στους ιδιοκτήτες του.
Επισημαίνεται, ότι δεν έχει γίνει πράξη αναλογισμού, δεν έχει προσδιορισθεί τιμή μονάδας, έτσι ώστε να την αποδεχθούν ή να την απορρίψουν οι κληρονόμοι Κανάκη, οπότε να επακολουθήσει νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Ζητούμενο είναι, αν τελικά ο δήμος δεν διαθέτει κονδύλια για απαλλοτριώσεις ή είναι άλλες οι προτεραιότητες απαλλοτριώσεων, ποιός θα επιβαρυνθεί με τη μέχρι σήμερα δαπάνη για τη διαμόρφωση της πλατείας, καθώς επίσης και για τα πρόσθετα έξοδα επαναφοράς του οικοπέδου στην προτέρα του κατάσταση;
Επίσης, θα υπάρξουν πειθαρχικές επιπτώσεις στον υπάλληλο του δήμου που ανέλαβε την πρωτοβουλία να καταπατήσει το εν λόγω οικόπεδο;
Εκεί στην Ιάσωνος υπάρχει κανείς να δώσει αυτές τις απλές απλούστατες απαντήσεις ή η πόλη είναι το χωράφι του πατέρα μας;

(260711)




ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ «ΠΙΣΩ»


Η υπόθεση με τη μπουλντόζα «ΜΟΜΑ» στην Περαχώρα και τις γύρω περιοχές φαίνεται ότι καλά κρατεί, λόγω της ανυπαρξίας του Κωστάαακη, με συνέπεια να σφάζονται δύο δημοτικοί σύμβουλοι εμπιστοσύνης… του αυτοκράτορα.
Η υπόθεση, σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του loutraki-press, έχει πάρει διάσταση και είναι μόνιμο θέμα συζήτησης στο χωριό, μ’ όσα γίνονται τελευταία στο Σέλκι, όπου οι εργασίες έχουν ξεφύγει πλέον του προγραμματισμού και προχώρησαν σε διαπλάτυνση δρόμου, κάτι άλλωστε που είναι παράνομο.
Σκοπός των εργασιών ήταν και είναι η διάνοιξη κι αποκατάσταση υπαρχόντων δρόμων κι όχι άλλου είδους εργασίες που εξυπηρετούν ατομικές σκοπιμότητες.
Λέγεται δε, προκαλώντας έντονα ερωτήματα ότι στην υπόθεση έχει εμπλακεί και συγγενικό πρόσωπο δημοτικού συμβούλου το οποίο δίνει διαταγές υποστηρίζοντας ότι έχει τον έχει εξουσιοδοτήσει ο Κωστάαακης.
Τις αλαζονικές πρακτικές κι ασυδοσία λόγω εξουσίας, φέρεται να σταμάτησε τέως δημοτικός σύμβουλος, προερχόμενος από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

(260711)
Return top