ΚΟΥΪΖ

Ποιοί και για λογαριασμό ποιάς αμαρτωλής εταιρείας, έχουν βγει στη ζητιανιά και ψάχνουν για εξακόσιες χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να αποτραπεί η παραπομπή της υπόθεσης στον εισαγγελέα και το θέμα να κλείσει εδώ;

(190711)




ΝΕΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ & ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ


Νέο ευτελισμό υπέστη χθες ο δήμος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, υπαιτιότητι του Κωστάαακη -λόγω του διαζυγίου του με την αλήθεια- με συνέπεια να αναγκάσει τον Πέτρο Τατούλη να τον αδειάσει γελοιοποιώντας τον στην κυριολεξία, την ώρα μάλιστα που η συνεδρίαση μεταδιδόταν ζωντανά, σ’ ολόκληρη την Πελοπόννησο.
Ο Κωστάαακης λόγω της ανυπαρξίας του, ισχυριζόταν ότι δεν είχε ενημερωθεί επισήμως για την υπόθεση της Soussaki Logistics A.E., με τον Πέτρο Τατούλη με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο να του λέει ότι ήταν ενημερωμένος κι είχε πλήρη γνώση, διαψεύδοντάς τον πανηγυρικά, ενώ παράλληλα ο γενικός γραμματέας της Πελοποννήσου τον κατηγόρησε για τις επιλεκτικές δήθεν ευαισθησίες του, ρωτώντας τον γιατί δεν αντέδρασε και στην επέκταση της Motor Oil. Στην ουσία, με μεγάλη ευκολία θα μπορούσε μα ισχυρισθεί ο καθένας, ότι ο Πέτρος Τατούλης τον κατηγόρησε, ενδεχομένως και για διαπλοκή.
Αλήθεια, η ανυπαρξία του που καθίσταται πλέον επικίνδυνη, αν ο Κωστάαακης έβλεπε το σπίτι του να καίγεται θα περίμενε την ειδοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να αντιδράσει; Γιατί ο ισχυρισμός του "δεν είχα επίσημη ενημέρωση", στην ουσία αυτό σημαίνει… Γιατί, τις αναφορές για το Σουσάκι τις έκανε από την προεκλογική περίοδο.
Ο Πέτρος Τατούλης δεν σταμάτησε μόνον εκεί και ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση «σε περίπτωση που οι επιθεωρητές περιβάλλοντος συμφωνούν με τους κατοίκους για την ανάκληση της άδειας, δεν θα περιμένει την απόφαση κανενός δικαστηρίου ή ελεγκτή νομιμότητας και θα ανακαλέσει την υπογραφή του».
Με την ολοκλήρωση της παρέμβασης του Κωστάαακη, ο Πέτρος Τατούλης υποστήριξε ότι εδώ μέσα κάποιοι λαϊκίζουνε επικίνδυνα, αφήνοντας υπονοούμενα τόσο για κομματικά παιχνίδια, όσο και για συνειδητές παραλήψεις, που οδήγησαν στην πλήρη ωρίμανση του έργου, έτσι ώστε σήμερα να μην ανακαλείται.
Πέραν όλων των άλλων, ο Πέτρος Τατούλης διαθέτοντας πολιτική εμπειρία, νου και γνώση, έδειξε ότι δεν παίζει -είναι γνωστό σ’ όσους καλύπτουν το πολιτικό ρεπορτάζ- και χθες προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά κατά του αντιδημάρχου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Σπύρου Νικολάου για την υβριστική κι απειλητική επιστολή του, ενώ προτίθεται να του καταθέσει και προσφυγή στ’ αστικά δικαστήρια.
Σφόδρα ενοχλημένος ο Πέτρος Τατούλης ήταν χθες και με σύνθημα που αναγράφηκε στους τοίχους του κτιρίου της περιφέρειας Πελοποννήσου «Τατούλη παραιτήσου, πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου».

Η απόφαση της περιφέρειας σε προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση
«Με πλειοψηφία εγκρίθηκε η εισήγηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για το θέμα που αφορά τις δεξαμενές αποθήκευσης στο Σουσάκι, θέμα που τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στο 14ο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου.
Ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Πελοποννήσου πρότεινε ότι "σε περίπτωση που οι επιθεωρητές περιβάλλοντος συμφωνούν με τους κατοίκους για την ανάκληση της άδειας, δεν θα περιμένει την απόφαση κανενός δικαστηρίου ή ελεγκτή νομιμότητας και θα ανακαλέσει την υπογραφή του".
Ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Πελοποννήσου χαρακτήρισε μονόδρομο την υπογραφή της απόφασης για την οποία ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, αποσαφήνισε ότι όταν η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) εγκρίνεται, η αδειοδότηση έχει δεσμευτικό χαρακτήρα. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων και πολίτες της περιοχής.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες, όπως ανέφερε ο Πέτρος Τατούλης, δεσμεύουν τον αντιπεριφερειάρχη και τον ίδιο τον περιφερειάρχη, ο οποίος σε αντίθετη περίπτωση θα είχε νομικές και αστικές συνέπειες. Το πρόβλημα, σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ξεκινά από το 2003 όταν καθορίστηκε η χρήση γης της περιοχής και στη συνέχεια το 2008 όταν ο τότε γενικός γραμματέας της περιφέρειας άνοιξε το δρόμο έγκρισης της ΜΠΕ, με συνέπεια το διοικητικό και νομικό μονόδρομο.
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ο Πέτρος Τατούλης ανέφερε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δικαίωση της αίτησης αναστολής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Ιονίου και Δυτικής Ελλάδας, είτε από το 5ο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Η περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Πελοποννήσου, δεν μπορούσε να προβεί σε καμία ενέργεια αναστολής, εφόσον αυτή δεν προβλέπεται θεσμικά. Επαναλαμβάνοντας τη θέση του ο περιφερειάρχης τόνισε ότι καθοριστική ήταν η φάση καθορισμού χρήσης γης.
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Πέτρος Τατούλης επεσήμανε για άλλη μια φορά ότι απαιτείται σοβαρή και υπεύθυνη στάση όλων και σύμφωνα με αυτό οποιαδήποτε αρμόδια απόφαση που προτείνει αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης θα γίνει σεβαστή από την αιρετή Περιφέρεια».

(190711)




ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ
ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΠΛΗΒΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;


Ο Κωστάαακης με την πλήρη ανεπάρκειά του, για άλλη μια φορά επέδειξε πόσο αποφεύγει και σνομπάρει τους συμπολίτες του που τον ανέδειξαν σε πρώτο πολίτη. Νομίζοντας ότι είναι αυτοκράτορας, προτίμησε να πάει μόνος του στην Τρίπολη -το loutraki-press δεν έχει γνώση αν οδηγούσε η… Φιλιππινέζα του- ισχυριζόμενος ότι έχει κλεισμένο ραντεβού με τον Πέτρο Τατούλη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, δεν είχε κλεισθεί κανένα απολύτως ραντεβού με το γενικό γραμματέα της περιφέρειας Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ενώ όταν επικοινώνησε ο Κωστάαακης με το γραφείο του περιφερειάρχη για να πραγματοποιηθεί συνάντηση εκτός προγράμματος, η απάντηση ήταν αρνητική.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Πέτρου Τατούλη, ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Πελοποννήσου είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με τους αξιωματούχους του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, που διαπιστώνει να εξυπηρετούν πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες, τα οποία κατ’ ουσία λειτουργούν ως τροχοπέδη στην αναβάθμιση της Πελοποννήσου γενικότερα.
Μετά τη χθεσινή μετάβαση στην Τρίπολη, το επόμενο ταξίδι είναι αύριο στην Πάτρα, προκειμένου να γίνει συνάντηση με το γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίου.
(190711)




Ο ΛΕΓΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ...

Του Δημήτρη Καραπατά*

Αυτό είναι το υπέρτατο αξίωμα που επιτάσσει ο νόμος και ο ορθός λόγος.
Αξίωμα, που δυστυχώς δεν σέβεται ο πρώτος πολίτης του δήμου και δεν το τηρεί!
Αν το πάθος της ελευθερίας του λόγου με οδήγησε σ’ αυτήν την έρημο της τοπικής αρθρογραφίας, το ίδιο πάθος οδηγεί τις πράξεις μου ως ενεργός και χωρίς δεσμεύσεις πολίτης.
Μακριά από εμάς, κάθε ιδέα κομματισμού και μεροληψίας. Τα άρθρα μου θα μιλούν σκληρή και αληθινή γλώσσα, που δεν θα την χαρακτηρίζει δουλοπρέπεια ή επιείκεια και δεν θα έχει λόγο να κολακεύσει κανέναν ή καμία απολύτως, αν δεν το αξίζουν.
Ασκούνται πάνω μας τρομερές και ανεπίτρεπτες πιέσεις για να εγκαταλείψουμε, αλλά είναι μάταιες.
«Τύραννοι» δήμαρχοι και τα συμφέροντα που τους υποστηρίζουν, θα μας έχουν πάντα αντιστεκόμενους και υπερασπιζόμενους το δίκαιο, την αλήθεια και τα συμφέροντα των πολλών.
Φτάνει που ακούμε τον τρόπο που μιλούν κάποιοι, για να καταλάβουμε ότι είναι… δούλοι.
Όλοι αυτοί έχουν διαφορετική όψη, αλλά είναι όλοι ίδιοι…
Όλος ο κόσμος το ξέρει, εκτός από αυτές τις αξιοθρήνητες φυσιογνωμίες.
Ή μήπως θαρρούν ότι φοβούμαστε αυτούς και τους άλλους που κρύβονται από πίσω τους;
Μας διαμηνύουν με πολλούς τρόπους πως αν δεν αλλάξουμε μυαλά, κάθε εξουσία θα μας κατατρέχει…
Δεν μπορούμε να λυπηθούμε για αυτά που αναδεικνύουμε, αλλά ούτε και να καταδικάσουμε πράξεις πολιτών που καταγγέλλουν τις συγκεκριμένες καρικατούρες, δεδομένου ότι το ενδιαφέρον και η αγάπη όλων μας για αυτό τον τόπο, είναι μεγαλύτερη από τη λύπη μας για πολλούς από αυτούς.
Μερικοί, μας καταλογίζουν παρορμητισμό κι άλλα παρόμοια. Δυστυχώς, δεν δύνανται ή δεν θέλουν να διαχωρίσουν το πάθος μας για κοινωνική προσφορά και Δικαιοσύνη. Λυπάμαι πολύ για αυτούς…
Συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα του τόπου μας, παριστάνουν τους πορφυρογέννητους και για όλα εφευρίσκουν… προφάσεις εν αμαρτίαις. Τα ίδια αυτά πολιτικά πρόσωπα εκφράζουν κατά συρροή ανυπόστατες φήμες για να πετύχουν σύγχυση στους πολίτες και να τους διαιρέσουν.
Δεν επικροτούμε, αλλά αντιθέτως, αποδοκιμάζουμε τις πράξεις τους. Τα δε συνεργαζόμενα άτομα με αυτούς, δεν ομιλούν, διότι είτε τους εμποδίζει η φιλία προς τα ανώτερα αυτά πρόσωπα, είτε ο φόβος, είτε γιατί κατέχουν έμμισθες θέσεις.
Έτσι, καθιστούν εαυτούς, αυτομάτως, συνεργούς και συνένοχους στα πολιτικά εγκλήματα που διαπράττονται εις βάρος του τόπου.
Μερικοί εξ’ αυτών, δεν διστάζουν να ομιλούν με ενθουσιασμό γι’ αυτά τα πολιτικά πρόσωπα που θα μπορούσαν κάλλιστα, να ονομαστούν και πολιτικοί εγκληματίες. Χρησιμοποιούν κατάπτυστες μεθόδους που δεν προάγουν ήθος και Δημοκρατία και δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμα και σε πολίτες.
Ήδη έχουν προλάβει να γίνουν μυστικές συναντήσεις που φανερώνουν τον κρυφοσυντεχνιακό και αδιαφανή τρόπο που δρούνε. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομήγυρη τους, όχι μόνο δεν τους καταγγέλλουν ως έχουν χρέος, αλλά και τους βοηθούνε.
Τούτων, συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι αυτά τα πρόσωπα γνωρίζουν τα πάντα και δρουν με προδιαγεγραμμένο σχέδιο για να εξυπηρετήσουν σχέδιο ισχυρών, στο οποίο είναι ταγμένοι!
Επιμένω στην κατηγορία και θα την υπερασπιστώ με νύχια και με δόντια.
Είναι ένοχοι και θα απαιτώ την τιμωρία τους.
Συνωμότες έναντι των νόμων και των συμφερόντων των πολλών, που δεν έχουν να περιμένουν τίποτα άλλο από την κατάρα και την αποστροφή των συμπολιτών τους.
Βέβαια, υπάρχει και ο οίκτος. Αλλά οίκτος για τη μεθοδευμένη παραφροσύνη τους που προσπαθούν με τον πιο αισχρό τρόπο να προκαταβάλουν την κρίση των πολιτών, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει.
Όμως, έχουν γνώσιν οι φύλακες.
Η αρχή του πολιτικού τους τέλους, ξεκίνησε…

Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό,
αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ' τα ξένα βήματα,
αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο,
αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.

Γιάννης Ρίτσος


* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.

(190711)




ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ… ΤΗΣ CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι απώλειες για τα μεγάλα casino της χώρας, οι οποίες έχουν επιταχυνθεί ιδιαίτερα από την αυγή του 2011.
Ωστόσο, στο δικό μας casino, της Club Hotel Casino Loutraki, για το μήνα Ιούνιο, όπως αποτυπώνεται στα μηνιαία αποτελέσματα των casino της χώρας, έχουν περιορισθεί σημαντικότατα οι απώλειες αυτές, ενώ ένα μέγεθος έχει και θετικό πρόσημο. Ας ελπίσουμε ότι οι διοικούντες άλλαξαν σκέψεις και θέλουν η CHCL να πάρει και πάλι τα σκήπτρα σ’ όλα τα μεγέθη και να ξαναγίνει το πρώτο της χώρας.
Αυτό θέλουμε, αυτό υποστηρίζει το loutraki-press κι αυτό πρέπει να γίνει προς όφελος πρώτα και πάνω απ’ όλα της πόλης του Λουτρακίου, των εργαζομένων και των επενδυτών.
Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η επισκεψιμότητα στα casino όλης της χώρας μειώθηκε περαιτέρω κατά 5,35%, περιοριζόμενη στις 245.921 επισκέψεις, έναντι των 259.819 επισκέψεων του περασμένου Μαΐου. Σ’ αυτό το διάστημα αν και η Πάρνηθα κρατά τα σκήπτρα στην επισκεψιμότητα με 70.884 επισκέπτες τον Ιούνιο, έχει υποστεί απώλειες έναντι του περασμένου μήνα 10,44% ή 8.267 επισκεπτών. Δεύτερο το Λουτράκι σε απόσταση αναπνοής με 68.595 επισκέψεις, έχει αφενός περιορίσει σημαντικότατα τις απώλειές του έναντι του περασμένου μηνός στο 2,41% με 1.693 λιγότερες επισκέψεις, ενώ υπολείπεται της Πάρνηθας μόλις κατά 2.289 επισκέψεων, έναντι των 8.863 επισκεπτών που υπολειπόταν το μήνα Μάιο.
Στην τρίτη θέση το casino Θεσσαλονίκης, με τις απώλειες στις επισκέψεις να ανέρχονται για το μήνα Ιούνιο στο 7.95%, περιοριζόμενες στις 61.945, έναντι των 67.292 του περασμένου Μαΐου.

Πτώση στο τζίρο και την κερδοφορία
Ανάλογη η πτώση με την επισκεψιμότητα είναι και στο τζίρο το μήνα Ιούνιο για το σύνολο των αποτελεσμάτων των casino της χώρας, ενώ υψηλότερες είναι οι απώλειες στα κέρδη.
Ειδικότερα για την Πάρνηθα, ο τζίρος τον μήνα Ιούνιο υποχώρησε στα € 50.815.165, έναντι των € 57.491.631 του περασμένου Μαΐου, σημειώνοντας κάμψη 11,62%. Όσον αφορά τα κέρδη, αυτά υποχώρησαν στα € 9.109.488, έναντι των € 10.227.172 του περασμένου Μαΐου, με απώλειες 10,93%, λαμβανομένου υπόψη ότι τον Ιούνιο βελτιώθηκε ανεπαίσθητα το ποσοστό κέρδους από το 17,79% του περασμένου μηνός στο 17,93% για τον Ιούνιο.

Η ηρεμία μπορεί να φέρει και χαμόγελα στην επιχείρηση
Στην Club Hotel Casino Loutraki η αποκατάσταση της ηρεμίας με τις εντάσεις διοίκησης - προσωπικού να αποτελούν παρελθόν ως αποτυχημένη πολιτική, φαίνεται να έχουν συμβάλλει στη σταδιακή βελτίωση της εικόνας. Αποτέλεσμα ήταν, οι απώλειες στο τζίρο να είναι σε ποσοστό ανάλογες με τις απώλειες σε επισκέψεις, ενώ με τη βελτίωση των περιθωρίων κέρδους κατά 0,65%, ανάλογα είναι και η αύξηση της κερδοφορίας 0,66%.
Ειδικότερα ο τζίρος διαμορφώθηκε για το μήνα Ιούνιο στα € 52.306.426 έναντι των € 53.774.322 του περασμένου Μαΐου, με υποχώρηση 2,73%, ενώ τα κέρδη ανήλθαν στα € 10.000.009, έναντι των € 9.933.933 του περασμένου Μαΐου.
Κατά τι λιγότερες από διπλάσιες, είναι οι απώλειες στο τζίρο για το καζίνο Θεσσαλονίκης που ανέρχονται στο 4,45%, ενώ απογοητευτική είναι η κάμψη στην κερδοφορία που ανέρχεται στο 12,2%. Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι η Θεσσαλονίκη το μήνα Ιούνιο προχώρησε στη μείωση των περιθωρίων κέρδους της κατά 1,58 ποσοστιαία μονάδα, περιοριζόμενο στο 17,94% έναντι το9υ 19,52% το μήνα Μάιο.
Ο τζίρος τον Ιούνιο στο καζίνο Θεσσαλονίκης ανήλθε στα € 42.188.675, έναντι των € 44.153.039 τον Μάιο, ενώ τα κέρδη υποχώρησαν στα € 7.567.222, έναντι των € 8.619.016, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Πρώτο το Λουτράκι σε ποιοτικά χαρακτηριστικά
Όπως είχε αναφερθεί τον προηγούμενο μήνα από το loutraki-press, η CHCL εξακολουθεί να έχει τα σκήπτρα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της πελατείας της και ειδικότερα στο λόγο τζίρος προς επισκέψεις. Διαπιστώνεται ότι σε κάθε επίσκεψη αναλογούν στο casino Λουτρακίου € 762,54, έναντι € 716,88 της Πάρνηθας και 681.07 της Θεσσαλονίκης, για την οποία βελτιώθηκε σημαντικά αυτός ο δείκτης έναντι του περασμένου μηνός.

Απογοητευτική η σύγκριση Ιούνιος 2011 με Ιούνιο 2010
Εντελώς απογοητευτική είναι η σύγκριση των μεγεθών, μεταξύ του φετινού και του περσινού Ιουνίου, όπου οι απώλειες στο τζίρο για το σύνολο των καζίνο της χώρας ανέρχεται στο 12,26%, ενώ τα κέρδη τους έχουν συρρικνωθεί κατά 17,87%, λαμβανομένου υπόψη ότι το περιθώριο κέρδους έχει μειωθεί στο 18,68% τον Ιούνιο του 2011, έναντι του 19,95% του Ιουνίου 2010.
Η Πάρνηθα έχει πτώση τζίρου κατά 13,95% και μείωση κερδοφορίας 23,28% με μείωση του περιθωρίου κέρδους στο 17,94% -2,15 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ και η επισκεψιμότητα μειώθηκε κατά 5,92%.
Η CHCL παρουσιάζει κάμψη τζίρου κατά 14% με μείωση της κερδοφορίας κατά 15,72%, μειώνοντας παράλληλα και το περιθώριο κέρδους κατά 0,39 ποσοστιαία μονάδα περιοριζόμενο στο 19,12% που ήταν και το υψηλότερο, έναντι των δύο βασικών του ανταγωνιστικών καζίνο. Η επισκεψιμότητα στο Λουτράκι παρουσιάζει μείωση 13,33%.
Τέλος, για το καζίνο Θεσσαλονίκης, σημειώνονται οι μικρότερες απώλειες σε επισκεψιμότητα, 2,56% και σε τζίρο 9,29%, ενώ δυσανάλογες είναι οι απώλειες σε κέρδη που συρρικνώθηκαν κατά 19%, με το δείκτη περιθωρίου κέρδους να περιορίζεται στο 17,94%, έναντι του 20,09% του Ιουνίου 2010.
Το loutraki-press τις επόμενες ημέρες θα αναρτήσει τους συγκεντρωτικούς πίνακες των εξαμηνιαίων αποτελεσμάτων, όπου παρατίθενται διάφορα ποιοτικά χαρακτηριστικά για τις αποδόσεις των casino.

Υ.Γ.: Τα νούμερα δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση και καλόν είναι συγκεκριμένο πρόσωπο να σταματήσει να παραπληροφορεί, για να μην του ξυριστεί το μουστάκι και του κοπεί ο λασπωτήρας!..
(190711)
Return top