Είπαν…

«Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από τον Κωστάαακη… Οι ψεύτικες υποσχέσεις του λειτουργούν κι ως ψυχοθεραπεία και ανακουφίζουν, γιατί μοιράζει ελπίδες κι ο κόσμος που δεν τον γνωρίζει ξεφεύγει από το πρόβλημα που νιώθει να τον πνίγει…
Τι θα γίνει, όμως, την ώρα που ο κόσμος θα αντιληφθεί ότι ο Κωστάαακης δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις υποσχέσεις του;»

(060711)




ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ ΜΕ… ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε με την παρέμβασή του ο Κώστας Λογοθέτης την περασμένη Δευτέρα στη γενική συνέλευση της Λουτράκι Α.Ε.
Μπορεί σε κάποιους -επειδή έχουν τις πεποιθήσεις τους και θεωρούν ετεροβαρή τη συνύπαρξη των δύο κοινοπρακτούντων Λουτράκι Α.Ε. και Club Hotel Loutraki S.A. στην κοινοπραξία Club Hotel Casino Loutraki λόγω του τρόπου αντιμετώπισης της δεύτερης προς την πρώτη- να μην έκανε αρχικά εντύπωση, αλλά ο Κώστας Λογοθέτης έχει πάρει φορά… κυρίως, λόγω της γνωμοδότησης Τσοβόλα.
Σίγουρα, η αναφορά του για το επίπεδο συνεργασίας των δύο πλευρών τα προηγούμενα δέκα έξι χρόνια, δεν προκάλεσε εντύπωση και πέρασε αβρόχοις ποσί καθ’ ότι θέμα τετριμμένο, ωστόσο, η απομόνωση και η ανάδειξη του θέματος από τη δεκαπενθήμερη τοπική εφημερίδα Αλλαγή στο Λουτράκι, με τη δεύτερη… ανάγνωση αναδεικνύει μια άλλη διάσταση, που οι περισσότεροι δεν δώσαμε σημασία τη συγκεκριμένη στιγμή.
Παράλληλα, κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ότι ο Κώστας Λογοθέτης, ότι είπε, το είπε συνειδητά, έχοντας προσμετρήσει το επέκεινα. Γιατί, πέραν του ανεξήγητου πολέμου που έχει ανοίξει με τον Γιώργο Γκιώνη, ξαφνικά και από του πουθενά, εστράφη κατά του Παύλου Παύλου, ο οποίος τον στήριξε στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών και για διάστημα πέντε μηνών ως δημοτική αρχή.
Ο Κώστας Λογοθέτης με την τοποθέτησή του, έβαλε ευθέως κατά του Παύλου Παύλου και τον έχει πλέον βάλει απέναντί του. Φαίνεται να υπερεκτιμά τις ανύπαρκτες δυνατότητές του, αλλά το κυριότερο την έλλειψη γνώσης έναντι του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης,. ο οποίος είναι, λόγω της δωδεκαετίας του και μόνο, βαθύς γνώστης των θεμάτων και του είναι πολύ εύκολο στα θέματα προ ημερησίας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου, που ο Κώστας Λογοθέτης θα είναι εκ των πραγμάτων απροετοίμαστος και θα αιφνιδιασθεί, να τον πηγαίνει… ταξίδι και να τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Αυτά ο Κώστας Λογοθέτης τα έχει σκεφθεί ή θα πέσει πάρα πολύ γέλιο;
Ακόμη, ο Κώστας Λογοθέτης έχει σκεφθεί πώς θα αντιμετωπίσει τον Παύλο Παύλου, δεδομένου ότι θα πρέπει στο άμεσο διάστημα να του παραδώσει αντίγραφο της γνωμοδότησης Τσοβόλα, όπως ακριβώς θα πρέπει να κάνει σε όλους όσους κατονομάζει η συγκεκριμένη γνωμοδότηση; Ή ο Κώστας Λογοθέτης θα επιχειρήσει να τη συγκαλύψει;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, υπάρχει η πρόθεση από ενδιαφερομένους η υπόθεση αυτή να φθάσει μέχρι τέλους!

(060711)




Ο ΚΩΣΤΑΑΑΚΗΣ ΣΝΟΜΠΑΡΕ(;) ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΝΕΩΝ…


Ο Κωστάαακης έκανε και πάλι το θαύμα του, επιβεβαιώνοντας άλλη μια φορά, ότι δεν διαθέτει κατ’ αρχήν ο ίδιος κρίση για να αξιολογήσει και να ιεραρχήσει γεγονότα και υποχρεώσεις του δήμου και του θεσμού που εκπροσωπεί και κατά δεύτερο λόγο αναδείχθηκε το έλλειμμα του σαθρού κι ανύπαρκτου επιτελείου του, (αλλά αυτό που έχει σημασία για όλους είναι ότι πέφτει ο μισθός).
Πέραν του γεγονότος ότι δεν είχε προσκαλέσει στη συνέντευξη Τύπου να παρίσταται ο φορέας διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλου Καράτε Νέων (14 - 17 ετών), ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας», δεν παρέστη και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου και αντ’ αυτού έστειλε τον αρμόδιο αντιδήμαρχό του Γιώργο Δέδε. Δηλαδή, όπως λέει και ο σοφός λαός μας, η πόλη με το Κωστάαακη είναι για το γάιδαρο καβάλα!..
Ο Κωστάαακης επικαλέστηκε κώλυμα στους Αγ. Θεοδώρους, όπου είχε μεταβεί από το πρωί για μια έκτακτη υπόθεση και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί. Ο λόγος ήταν ότι υπήρχε πρόβλημα με τις παροχές ύδρευσης στους Αγ. Θεοδώρους και ο Κώστας Λογοθέτης είχε πάει να κάνει επιτόπια έρευνα. Λες και δεν υπήρχε στην ατζέντα του άλλη ημέρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Όσον αφορά τη συνέντευξη Τύπου, ούτε δελτίο εκδόθηκε, ούτε τίποτε. Πέφτουν τρεις μισθοί για την επικοινωνία του Κωστάαακη και δεν είναι ικανοί να συντάξουν ένα δελτίο πέντε δέκα αράδων.
Ο τόπος βρίσκεται στα σίγουρα χέρια που θα τον βουλιάξουν…

Υ.Γ.: Κωστάαακη, μην βγεις με το σπαραξικάρδιο θεατρινίστικο ύφος σου στο δημοτικό συμβούλιο να πεις ότι είναι ψέματα και είχες καλέσει τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος Νίκο Λόη;
Αυτό το έκανε η ιδιαιτέρα σου, χθες το πρωί στις 09.00!
Δηλαδή, μόλις τρεις ώρες, πριν τη συγκεκριμένη εκδήλωση!..
Επισημαίνεται ότι ο Νίκος Λόης τη συνέντευξη Τύπου την πληροφορήθηκε μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, λόγω του δελτίου Τύπου που είχε εκδώσει ο δήμος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Απλά, όλοι θα πρέπει να παρακαλάμε στη θητεία του Κωστάαακη να μην συμβεί κάποιο απρόοπτο και μεγάλο γεγονός, γιατί τότε θα αποδειχθεί πόσο επικίνδυνοι είναι όλοι μαζί στην Ιάσωνος.

(060711)




ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Τα πολύτιμα σκηνικά, που είχαν χρησιμοποιηθεί σε εννέα σημαντικές παραστάσεις, όπως «Ο Μπακαλόγατος», «Χάρολντ και Μωντ», «Φωνάζει ο κλέφτης», «Ψέμα στο ψέμα» κ.α., καθώς και τριακόσια ειδικά καθίσματα του θεάτρου Μουσούρη πέρασαν στην κατοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου.
Τα θεατρικά σκηνικά και τα καθίσματα έγιναν δωρεά στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου, μετά τις συντονισμένες προσωπικές επαφές του προέδρου Γιάννη Παπαδάκη με τα μέλη της Θεατρικής Εστίας των θεάτρων Μουσούρη και Ήβη και ειδικότερα τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων των δύο θεάτρων, Δημήτριο Φίλη, ενώ καθοριστική ήταν η μεσολάβηση του ιδιοκτήτη της εταιρίας γραφικών τεχνών EntyposiGraph στο Λουτράκι, Μάριου Φίλη.
Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου θεωρούν ότι μαζί με τη θεατρική ιστορία που έχει δημιουργηθεί και με αυτή που έχει οραματιστεί και χαράξει, θα αποτελέσουν για τους νέους της πόλης, ειδικότερα για όσους ασχοληθούν με τα πολιτιστικά θεατρικά δρώμενα, ισχυρή παρακαταθήκη, με σκοπό την καλύτερη προβολή και την πολιτισμική ανάπτυξη του Λουτρακίου.

(060711)




ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Είσαι φίλος; Είσαι συντετριμμένος; Έχεις χαθεί; Θέλεις να του μιλήσεις; Θέλεις να του σφίξεις το χέρι και να τον αποθεώσεις; Δεν μπορείς γιατί έχει ουρά;
Είναι και τηλεδήμαρχος…
Βάλε Perachora Channel και κάλεσε από το κινητό σου -1.000.000.000.000.
Φτου και βγαίνει ο Λογοθέτης, για να συνεχιστεί ο μαραθώνιος της χαιρετούρας.
Στους εκατό που θα τηλεφωνήσουν πρώτοι, δώρο μια αγκαλιά για να τους βάλει όλους μέσα.
Μην ψάξετε στα Κουρκουμελάτα, τον έχει αποκλειστικά το Λουτράκι.
Κώστας Λογοθέτης. Αν θες να συντριβείς!..

(060711)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΣΘΜΙΑΣ

Συνεδριάζει αύριο στις 19:30 με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξή του, το συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, είναι τα ακόλουθα:
1 «Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράτασης αυτής, στην Άννα Πανοπούλου, για το κατάστημα καφέ μπαρ στον Κάβο Ισθμίας».
2 «Εξέταση αιτήματος Μιχαήλ Λαμπράκη, για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στον οικισμό Αρίων».
3 «Περί βεβαίωσης ωρών απασχόλησης πρακτικογράφου κατά τις συνεδριάσεις του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας, τον μήνα Ιούλιο 2011».
4 «Εξέταση αιτήματος Σταύρου Πάκου, για τοποθέτηση φωτιστικού σώματος στον οικισμό Αγίου Χαραλάμπους».
(060711)
Return top