ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!


Σ’ ένα άνευ προηγουμένου αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για την κάλυψη αν όχι της ανικανότητας τουλάχιστον ουσιαστικών αδυναμιών άσκησης και διαχείρισης της εξουσίας, καθώς και της σπίλωσης προσώπων με εκτόξευση λάσπης έχουν επιδοθεί το «παρεάκι, τα κουτά χμερ και οι μαθητευόμενοι χιτλερίσκοι», που συγκροτούν το χαμηλότατου επιπέδου στενό περιβάλλον - «παιδική χαρά» του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος.
Ακόμη έχουν επιστρατεύσει φερέφωνα, λιγδωμένους κονδυλοφόρους, πληρωμένα «παπαγαλάκια», θεωρώντας ότι θα καταφέρουν να διασωθούν από την με μαθηματική ακρίβεια κατακρήμνισή τους.
Αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ έστηναν σενάρια σπίλωσης του Νίκου Λόη για δήθεν «λαμογιές» και ύποπτες ή άνομες συναλλαγές, η πρώτη βόμβα έσκασε στην αυλή τους και τα στοιχεία είναι αδιάσειστα για ολόκληρη τη μεθόδευση που ακολουθήθηκε. Θα δημοσιοποιηθεί ολόκληρη η υπόθεση, γιατί είχατε την ατυχία η υπόθεση να συζητηθεί σε επιστήθιο φίλο του γράφοντος και διαθέτει για το εν λόγω γεγονός ίδια αντίληψη.
Κύριε Κώστα Λογοθέτη να τους χαίρεσθε και να τους υπερασπίζεσθε για τις πρακτικές και τις μεθόδους που έχουν σκοπό να ακολουθήσουν οι άνθρωποί σας!
Όλοι μαζί διακρινόμενοι από ανικανότητα, αγνωμοσύνη, αχαριστία, αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, ατολμία δεν θέλουν να θυμούνται ποιοι ήταν αυτοί που τους έδωσαν αναγνωρισιμότητα κι επώνυμο στην τοπική κοινωνία και γι αυτό τώρα τους πυροβολούν, επιχειρώντας να αποδείξουν προσόντα που βλέπουν να διαθέτουν άλλοι και δυστυχώς γι αυτούς που αδυνατούν να το αντιληφθούν, καθημερινά αυτοευτελίζονται.
Δυστυχώς, μάλλον έχουμε περάσει σε χειρότερες καταστάσεις έναντι των προκατόχων τους, επισημαίνει στο loutraki-press πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, μετά την ολοκλήρωση της πιο πάνω περιγραφής, για τα άτομα που συνθέτουν την τοπική εξουσία. Φυσικά, προσθέτει ότι υπάρχουν και κάποια πρόσωπα που ήδη έχουν επιδείξει τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπειά τους και ήδη διαχωρίζονται απ’ όλους αυτούς. Σε καμία περίπτωση συμπληρώνει δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Η απάντηση σ’ αυτού του χαμηλότατου επιπέδου ομάδα, που θέλει να πρωταγωνιστήσει ως σχολιογράφος συντάσσοντας ανώνυμα σχόλια σ’ ένα συγκεκριμένο τοπικό ιστολόγιο, έρχεται από πελοποννησιακής εμβέλειας ιστολόγιο, σύμφωνα με την ανάρτηση που είχε δημοσιοποιήσει ακριβώς πριν επτά μήνες.

Η ανάρτηση του diogenis-press στις 19/07/2010
Ο εκδότης Γιάννης Λάμπρου έχοντας την πληροφορία από πρώτο χέρι, λαμβανομένου υπόψη ότι στήριξε την υποψηφιότητα Λογοθέτη σ’ ολόκληρη την προεκλογική περίοδο, έκανε την ανάρτηση - αποκάλυψη με τίτλο: «Κοντός Δοσσαράς και… Παυλάρας υποψήφιοι με τον Λογοθέτη», δίνοντας έτσι πρώτος στη δημοσιότητα τα ονόματα που αποκαλούσαν το στενό πυρήνα στήριξης και προώθησης του σημερινού δημάρχου.
Αναλυτικά στο κείμενο της εν λόγω ανάρτησης της 19/07/2010 καταγράφοντο τα ακόλουθα:
«Ο κ. Δημήτριος Κοντός υπήρξε στο παρελθόν επιτυχημένος Κοινοτάρχης στην Κοινότητα Πισίων.
Παράλληλα στέλεχος της Παρέμβασης Πολιτών και ίσως ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Δημάρχου κ. Γκιώνη.
Είναι κοινό μυστικό ότι ο κ. Δημήτριος Κοντός είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να περάσουν πολιτική άποψη στον κ. Γκιώνη.
Από το 1998 μέχρι σήμερα σε αυτόν οφείλεται η ισχυρή εκλογική παρουσία της Παρέμβασης και του κ. Γκιώνη στα Πίσια.
Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας και πλήρως επιβεβαιωμένες λένε ότι ο κ. Δημήτρης Κοντός συμμετέχει ενεργά στην εκλογική επιτροπή του κ. Λογοθέτη και θα είναι υποψήφιος για το τοπικό διαμέρισμα Πισίων.
Ο στενότερος συνεργάτης του κ. Γκιώνη φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα της καρδιάς του και ενθυμούμενος την αριστερή καταγωγή του, επέλεξε τον Περαχωρίτη συμπατριώτη του.
Τον κ. Κοντό μάλιστα θα ακολουθήσουν στο ψηφοδέλτιο και δύο ακόμα γνωστά πολιτικά πρόσωπα του Δήμου Λουτρακίου.
Ο επί σειρά ετών υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Γκιώνη, επιχειρηματίας από την Περαχώρα, κ. Αθανάσιος Θώδης (Παυλάρας) γνωστός στον αθλητικό κόσμο του Νομού και ο οδοντοτεχνίτης κ. Χαράλαμπος Δοσσαράς.
Ο κ. Δοσσαράς είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Παρέμβασης Πολιτών και ο θεωρητικός της αυτοδιοικητικής της δράσης.
Είναι τρία στελέχη πρώτης γραμμής που κάνουν πάντα αισθητή την παρουσία τους στις δημοτικές εκλογές και η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λογοθέτη είναι εξαιρετικά σημαντική.»


Τι θέλει να θυμάται και τι να ξεχνάει…
Εν κατακλείδι ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης πρέπει από τη μία να καμαρώνει όλους αυτούς που συγκροτούν το στενό του περιβάλλον και από την άλλη να νιώθει υπερήφανος για τη στάση και τη συμπεριφορά του έναντι αυτή που τον πήγαιναν από το χέρι και τον κράταγαν όρθιο για να μπορέσει να στεφθεί δήμαρχος!

(180211)




ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΙ… ΣΥΖΥΓΟΙ

Μια εξόχως καυτή καταγγελία έγινε στο loutraki-press από έναν τέως δημοτικό σύμβουλο και καλόν θα ήταν να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη από το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος αν πρόκειται για αλήθεια ή το περιστατικό αποτελεί φαντασίωση.
Η πληροφορία στον τέως δημοτικό σύμβουλο έφθασε από αυτήκοο μάρτυρα που ενοχλήθηκε από το ύφος των παρατηρήσεων, αλλά τύγχανε να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω καταγγελία, αρραβωνιαστικιά αντιδημάρχου σε αυστηρό τόνο σε δημοτικό κατάστημα επεσήμαινε σε υπάλληλο την πλημμελή καθαριότητα του χώρου, λέγοντας: «Πείτε στις καθαρίστριες να καθαρίσουν καλά, γιατί άμα τα δει ο κύριος αντιδήμαρχος θα τα πάρει στο κρανίο και θα γίνει εδώ της…»
Συγχαρητήρια στον Κώστα Λογοθέτη για τους συνεργάτες που έχει επιλέξει, οι οποίοι τιμούν με το παραπάνω το προσωπικό ύφος που παρουσίαζε προεκλογικά!

(180211)
Return top