Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ,
ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ


Η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, είναι αυτή που δημιουργεί από μόνη της τα θέματα και δίνει τροφή για σχόλια στην τοπική κοινωνία. Κυρίως, οφείλεται στις γκάφες άμεσων συνεργατών του, του λεγόμενου περιβάλλοντός του.
Μετά τη σούπερ φωτογραφική προκήρυξη για την πρόσληψη της νομικού - ειδικού του συμβούλου -που παρ’ ολίγον να βάλουν και το ονοματεπώνυμό της- η δημοτική αρχή έρχεται κι εκδίδει νέα προκήρυξη - γκάφα για την παράταση υποβολής αιτήσεων ενδιαφερομένων για Συμπαραστάτη του Δημότη.
Η νέα προκήρυξη, δημοτικοί παρατηρητές θεωρούν ότι φωτογραφίζει στενό «συνεργάτη» του δημάρχου, ο οποίος βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον του και καθημερινά στα πόδια του. Ο εν λόγω αν και δεν είναι από τα «ιδρυτικά» στελέχη του συνδυασμού, κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας του Κώστα Λογοθέτη.
Χθες το απόγευμα, σε γνωστό καφέ τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν σε συνέχεια της γκάφας που έκανε το «παρεάκι» του δημάρχου και διερωτώντο γιατί στην προκήρυξη δεν έβαλε ο υποψήφιος να διαθέτει λευκή mercedes η οποία θα φέρει πράσινο φάρο!
Ειρήσθω εν παρόδω, το «παρεάκι» του δημάρχου έχει προβεί και σ’ άλλη τεράστια γκάφα ολκής, τη Δευτέρα θα αποκαλυφθεί λόγω της δέσμευσης που εδόθη σε συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ πλέον θα γίνει αναφορά και στον συγκεκριμένο, δεδομένου ότι προσπαθεί να συγκαλύπτει και να μαζεύει τις γκάφες ολκής της δημοτικής αρχής. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είναι η δεύτερη πρόκληση από τους συνεργάτες του Κώστα Λογοθέτη, που φαίνεται ότι θα τινάξουν με μαθηματική ακρίβεια τη μπάνκα στον αέρα.

Με τις ευλογίες του Κώστα Λογοθέτη
Ο «νέος» υποψήφιος για Συμπαραστάτης του Δημότη είναι ο Χάρης Μαρίνης, ο οποίος ανήκει στο στενότατο περιβάλλον του Κώστα Λογοθέτη. Από πλευράς ηθικής ο Κώστας Λογοθέτης -σύμφωνα με τις προβλέψεις του «Καλλικράτη»- για την εν λόγω θέση, δεν θα έπρεπε να του επιτρέψει να είναι υποψήφιος.
Ο Κώστας Λογοθέτης με την ώθηση στον Χάρη Μαρίνη βρίσκεται φάσκων κι αντιφάσκων, όταν προεκλογικά διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν πρόκειται ο συγκεκριμένος να αξιοποιηθεί σε δημοτική θέση. Το ίδιο ίσχυε τότε και για ένα άλλο πρόσωπο, τον Κώστα Φουντούκη. Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο προέρχονταν από το συνδυασμό του Δημήτρη Γέρου και με την αποχώρησή του έσπευσαν για καταφύγιο στο συνδυασμό Με τους Πολίτες Μπροστά.
Στην προεκλογική περίοδο ο Κώστας Λογοθέτης από το ένα πλευρό απέρριπτε μετά βδελυγμίας οποιοδήποτε ενδεχόμενο παρουσίας τους στη νέα δημοτική αρχή, ενώ από το άλλο πλευρό φαίνεται ότι μοίραζε υποσχέσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί ο Χάρης Μαρίνης με την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής, στην «πιάτσα» ισχυριζόταν ότι θα είναι αυτός ο Συμπαραστάτης του Δημότη.
Κατά άλλη μία εκδοχή, εικάζεται ότι ρίχνουν τον Χάρη Μαρίνη στη διαδικασία της αυξημένης πλειοψηφίας, έτσι ώστε να καεί και να… τον ξεφορτωθούν με το πρόσχημα ότι δεν θα μπορεί πλέον να επιστρέψει στο περιβάλλον του δημάρχου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως, δεν αναμένεται να υπάρξει ανάδειξη Συμπαραστάτη του Δημότη και το δημοτικό συμβούλιο θα οδηγηθεί σε δεύτερη ψηφοφορία.

(240211)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Εννέα θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας που θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα στις 18.30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Τα εννέα θέματα είναι τα εξής:
1 Εξ αναβολής συζήτηση περί εισήγησης για προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος ιχθυοπωλείου επί της Ελ. Βενιζέλου 79, Λουτράκι στο όνομα Χατζηαντωνίου Σταύρος.
2 Εισήγηση για άδεια λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα «Καφετέρια – Σνακ Μπαρ» ιδιοκτησίας Δ. Κουτρούλιας Ε.Ε το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ποσειδώνος και Λ. Κατσώνη 6
3 Πρόταση για χώρο στέγασης και λειτουργίας του Δημοτικού Γραφείου Λουτρακίου - Περαχώρας, του Γραφείου Εθελοντή και του Γραφείου Συντονισμού Τουρισμού.
4 Εισήγηση για τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και κατεύθυνσης προς τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης.
5 Εισήγηση για απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τους αστικούς δρόμους.
6 Εισήγηση για μονοδρόμηση των οδών Οικονόμου και Λ. Αποστολίδη στο Λουτράκι.
7 Εισήγηση για χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕ – Σνακ Μπαρ» βάσει της υπ’ αριθ. 2498/15.2.2011 αίτησης της Amada Truza, το οποίο θα λειτουργήσει επί της οδού Ποσειδώνος ΟΤ 277 στο Λουτράκι.
8 Εισήγηση για αποκατάσταση ζημιών στο Γερμανικό δρόμο κατόπιν των έργων από εργολάβο συμφερόντων εταιριών κινητής τηλεφωνίας για εγκατάσταση μέσων τηλεπικοινωνίας (οπτικής ίνας).
9 Εισήγηση για δημιουργία χώρου αθλοπαιδιών με γήπεδο καλαθοσφαίρισης σε χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου, παρακείμενα του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.

(240211)
Return top