ΓΚΑΦΑ ΤΩΝ «ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Θύελλα αντιδράσεων έχει επιτύχει να εγείρει η δημοτική αρχή όχι μόνο για τους δικηγόρους του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, αλλά γενικότερα για το νομό Κορίνθου.
Αιτία, η προκήρυξη για τη θέση ειδικού συνεργάτη - νομικού συμβούλου που βάζει περιορισμό στην προτίμηση του ενδιαφερομένου υποψηφίου, να είναι από την Αθήνα.
Η πρωτοβουλία του Κώστα Λογοθέτη έχει εγείρει ερωτήματα στην πόλη του Λουτρακίου που αφορούν τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, για απόλυτη διαφάνεια και ίσες ευκαιρίες για όλους. Μάλιστα, κάποιοι το προχωρούν ακόμη περισσότερο, υποστηρίζοντας: «Αυτές είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες που επικαλείται ο δήμαρχος; Με αυτό τον τρόπο αντιλαμβάνεται τη Δημοκρατία;» Απλά για να γνωρίζουμε τι πρόκειται να επακολουθήσει και τι μπορούμε να αναμένουμε, συμπλήρωναν.
Δημοτικοί παρατηρητές επιμένουν ότι «η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, σε συνδυασμό με διάφορα πράγματα που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, επιδιώκοντας να τα εξωτερικεύει και να τα εφαρμόζει καθ’ υπέρβασιν των προεκλογικών του δεσμεύσεων, είναι αυτά που δημιουργούν το πίσω μπρος και τη δυσφορία πολλές φορές μεταξύ των συνεργατών του». Στη συνεχεία και με καθυστέρηση -όταν πλέον έχει περάσει το τρένο- υποστηρίζουν ότι «αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η ανακολουθία του και προσπαθεί να διορθώσει και να αποκαταστήσει την ομαλή ροή που έχει δρομολογηθεί σύμφωνα με το προεκλογικό πρόγραμμα και τις συμφωνίες που είχαν γίνει.»
Οι ίδιοι παρατηρητές που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν από παλιά τον Κώστα Λογοθέτη, δεδομένου ότι είχαν συνεργασθεί σ’ άλλους τομείς, θεωρούν ότι οι συνεργάτες του θα αγανακτούν πάρα πολλές φορές μαζί του, γιατί θα τους αφήνει στα… κρύα του λουτρού και είτε εργασίες και κόπος θα πηγαίνουν χαμένοι, είτε θα υπάρχει πληθώρα προβλημάτων λόγω προσωπικών ανασφαλειών και αβεβαιότητας.

(110211)




ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ TON KOΣΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Υπέρμετρα αισιόδοξος για την τύχη των εορταστικών εκδηλώσεων δηλώνει στο loutraki-press ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου, Νίκος Λόης.
Το μέλος του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Λουτρακίου, αν κι έχει εξαιρεθεί της Επιτροπής Καρναβαλιού (ευτυχώς για τον ίδιο) προσπαθεί να φέρει τα πάνω κάτω έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα καλό καρναβάλι, προκειμένου να ωφεληθεί ο τόπος.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Λόης προσπαθεί από χορηγίες -αν και κατηγορήθηκε με σκαιότατο τρόπο από κορυφαία στελέχη του συνεργαζόμενου συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά- να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.
Ακόμη, δεν μπορούμε να ομιλούμε με ασφάλεια για το ποσό που τελικά θα συγκεντρωθεί, μόνο όταν θα τα έχουμε συγκεντρώσει. Από εκεί και πέρα ότι ακούγεται είναι ανεύθυνο. Τα πάντα γίνονται, επισημαίνει ο Νίκος Λόης με απόλυτη διαφάνεια, για να μην μπορεί κανείς από τους κακεντρεχείς να πει την παραμικρή κουβέντα.
Επειδή σε καμία περίπτωση δεν θέλει να καρπωθεί μόνος του τα οφέλη από αυτή του την προσπάθεια, συνεπικουρείται συνήθως κι έχουν κάνει δίδυμο από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΠΚΛ, Δημήτρη Γλυκοφρύδη.
Ο Νίκος Λόης θέλει και προσπαθεί να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις στο παιχνίδι, διαπιστώνει ανταπόκριση, αλλά κρατάει στις υποσχέσεις μικρό καλάθι, αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη αρνητική οικονομική συγκυρία.
Η αισιοδοξία του Νίκου Λόη για την επιτυχία των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων, στηρίζεται στην εκτίμησή του ότι όλοι θα αντιδράσουν θετικά και θα συμμετάσχουν για να κερδίσει ο δήμος, δεδομένου ότι το καρναβάλι είναι υπόθεση ολόκληρης της πόλης. Συμπληρώνει δε στο loutraki-press, ότι αν οι συμπολίτες μας αντιδράσουν δεν είναι απίθανο και γιατί όχι να έχουμε ακόμη και καλύτερο από το περσινό καρναβάλι.

Γλέντι, κέφι και χορός
Πέραν από τις δρομολογούμενες εκδηλώσεις σ’ ολόκληρο το διάστημα του Τριωδίου, ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου, εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι η πόλη την ημέρα της παρέλασης του καρναβαλιού και στη συνέχεια στη συναυλία θα διασκεδάσει όσο ποτέ άλλοτε.
Κεντρικό πρόσωπο στη συναυλία θα είναι ο ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός και ο προσανατολισμός είναι εκτός από το ρόλο του θεατή που θα έχουν όσοι προσέλθουν στις εκδηλώσεις τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και οι επισκέπτες, να στηθεί χορός με το ρεπερτόριο του ερμηνευτή και των συνεργατών του, έτσι ώστε να υπάρχει ενεργή συμμετοχή με διασκέδαση των παρευρισκομένων.

(110211)
Return top