ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ «ΠΝΙΞΙΜΟ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ;


Όταν πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του παρόντος δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, ο τέως δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης στην «προεκλογική ομιλία του ενόψει 2014», είχε ισχυρισθεί ότι παραδίδει στον Κώστα Λογοθέτη € 14 εκατ.
Έκτοτε, έχουν παρέλθει πενήντα ημέρες, ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης από τον προκάτοχό του, αν και είναι πάρα πολύ απλό. Πλην μόνο, η δήλωση Κώστα Λογοθέτη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι «τα πάντα θα έλθουν στο φως και στην ώρα τους όπως έχουμε δεσμευθεί και στο προεκλογικό μας φυλλάδιο».
Λόγια που επαναλαμβάνονται ως να είναι ανασυρμένα από τις πρώτες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του 2007.
Όπως και τότε, που ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας τα στοιχεία που προπαγάνδιζε ο Γιώργος Γκιώνης έτσι ακόμη και σήμερα κανέναν στοιχείο δεν έχει βγει στο φως.
Τότε, κανένα στοιχείο δεν είδε το φως της δημοσιότητας γιατί τα έπνιξαν οι συμβιβασμοί και συμβάσεις υποτέλειας του Γιώργου Γκιώνη.
Όπως και τότε, έτσι και τώρα τα «παπαγαλάκια» του δημάρχου ομιλούσαν για οικονομικό χάος, μαύρες τρύπες.
Τότε, ο Γιώργος Γκιώνης είχε πιει το αμίλητο νερό. Δεν σταμάτησε μόνο εκεί, αλλά πέρασε και στο αντίθετο άκρο. Στην αστική δίωξη που είχε ασκηθεί κατά του γράφοντος από τον προκάτοχό του Παύλο Παύλου και βρίσκεται σε εκκρεμότητα για τον προσεχή Δεκέμβριο, ο Γιώργος Γκιώνης στάθηκε εμπόδιο να μην συγκροτηθεί και υπερασπισθεί άρτια τη θέση του έναντι του εχθρού του. Τελικά Γιώργος Γκιώνης και Παύλος Παύλου είναι πραγματικοί ή για το θεαθήναι εχθροί με φόντο στο κάδρο τον Νίκο Ρεμαντά;..
Ήταν το από καρδιάς ευχαριστώ του Γιώργου Γκιώνη για τον οποίο ο γράφων είχε συμβάλλει έστω και στο απειροελάχιστο να εκλεγεί δήμαρχος και να ζήσει τη μέθη της εξουσίας.
Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο και η κατάληξή του να βρίσκεται σήμερα, ένα βήμα πριν την πολιτική αποστρατεία.

Τι γίνεται τελικά
Την τρέχουσα περίοδο πενήντα ολόκληρες ημέρες ή τριάντα πέντε από την ανάληψη των καθηκόντων του ο Κώστας Λογοθέτης δεν έχει δημοσιοποιήσει κανένα στοιχείο.
Αλήθεια, τι κάνει και με τι ασχολείται; Μόνο δέχεται διαπιστευτήρια;
Το λογιστήριο της κάθε εταιρείας ανά πάσα ώρα μπορεί να δώσει την οικονομική εικόνα εκείνης της στιγμής. Γιατί δεν το έχουν κάνει;
Ο Κώστας Λογοθέτης και τα «παπαγαλάκια» του έκαναν λόγο για μαύρες τρύπες σ’ ολόκληρο το δήμο, αλλά κυρίως σήκωναν ψηλά το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου, όχι τυχαία. Κόνταιναν τον νυν αντιπρόεδρο Νίκο Λόη στον οποίο προτίθενται να του αναθέσουν την προεδρεία!..
Σήμερα, η εντύπωση που κυριαρχεί είναι ότι ο Γιώργος Γκιώνης λέει την αλήθεια κι αυτό ισχυρίζονται οι περί αυτόν, λέγοντας ότι δεν έχει κανένα επιχείρημα να αντικρούσει…
Για παράδειγμα ο Κώστας Λογοθέτης με τα «παπαγαλάκια» του διέρρεαν τα € 15.000 για ροζ τηλέφωνα της ΔΕΚΕΛΠ, αλλά δεν έχουν αναλάβει καμία πρωτοβουλία.
- Που είναι η ΕΔΕ;
- Τι κάνουν;
- Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα του δημοτικού χρήματος;
- Πάλι οι δημότες;
- Πήραμε την εξουσία και ποιος ασχολείται μ’ αυτά;
Κώστα Λογοθέτη, ας μην ξαναγίνει η πόλη θεατής του ίδιου έργου για δεύτερη φορά!

(070211)
Return top