ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;

Είναι ν’ απορεί κανείς με τη νοοτροπία που διέπει τα μέλη του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών», αλλά και αυτούς που θέλουν να είναι κοντά στο σκληρό πυρήνα του συνδυασμού.
Είναι πολύ εύκολο για τον καθένα, επισημαίνουν δημοτικοί παρατηρητές που γνωρίζουν το συνδυασμό άριστα εκ των έσω, αν παρατηρήσει κανείς τη συμπεριφορά, τις αντιδράσεις και τις θέσεις τους, θα διαπιστώσει ότι «βιώνουν μια μακρά περίοδο νιρβάνας σαν να βρίσκονται υπό την επήρεια παραισθησιογόνων ουσιών».
Είναι πια μεγάλα παιδιά λένε οι δημοτικοί παρατηρητές κι επιβάλλεται κάποια στιγμή ν’ αρχίσουν να σκέφτονται, άλλως θα ζουν τη μακαριότητά τους. «Η μέχρι σήμερα πρακτική τους τα περί του αντιθέτου επιδεικνύει», υποστηρίζουν.
Αρχής γενομένης από το Γιώργο Γκιώνη που περί άλλων τυρβάζει και δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχασε τις εκλογές, αλλά το κυριότερο δεν έχει τύχη να επανέλθει.
Ο τέως δήμαρχος με τις παραβάσεις καθήκοντος σε βαθμό κακουργήματος, άλλες ομολογημένες από τον ίδιο κι άλλες σιωπηλώς αποδεχόμενες σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχει αντιληφθεί ακόμη τι έχει γίνει. Αδυνατεί να κατανοήσει τη θέση του και τους κινδύνους που συνεπάγονται γι’ αυτόν, συμπληρώνουν.
Οι άφρονες σύμβουλοί του τον οδήγησαν στην απώλεια της εξουσίας -υποστηρίζουν- και σήμερα δεν είναι απίθανο να τον εμπλέξουν σε δικαστικές περιπέτειες, με τις κακουργηματικές πράξεις να πλανώνται πάνω από το κεφάλι του.

Ποιοι φταίνε στον Γιώργο Γκιώνη;
Στο Γιώργο Γκιώνη που έχασε την εξουσία, σύμφωνα με τις πληροφορίες των δημοτικών παρατηρητών, φταίνε οι «καζινιέρηδες». Πιστεύει ότι ο «αόρατος» διευθυντής Νίκος Ρεμαντάς δεν τον στήριξε όσο έπρεπε, αν και ο ίδιος δεν τρέφει καμία απολύτως εκτίμηση στο πρόσωπο του Γιώργου Γκιώνη. Χαρακτηριστικό είναι σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press μια φορά που αποτόλμησε να τον πάρει απευθείας κι απροειδοποίητα τον Νίκο Ρεμαντά στο τηλέφωνο, τον αντιμετώπισε με σκαιότατο τρόπο.
Επίσης, του Γιώργου Γκιώνη του φταίει ο διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Γιάννης Βραχάτης. Τι ήθελε δηλαδή ο Γιώργος Γκιώνης να κάνει, λένε; Να μοιράζει επιταγές και να πηγαίνει τους ψηφοφόρους από το χέρι στην κάλπη, διερωτώνται;

Πότε θα μπορέσουν να αντιληφθούν;
Είναι απορίας άξιο που ακόμη, αν κι έχουν περάσει τρεις μήνες τα μέλη του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής παρέμβασης Πολιτών», αδυνατούν να αντιληφθούν και να κατανοήσουν:
- Πώς έχασαν;
- Τι έφταιξε;
- Τι δεν έγινε σωστά κατά την άσκηση των καθηκόντων τους;
- Γιατί δεν μπόρεσαν να πείσουν τους συμπολίτες τους;
- Κινούνται στην σωστή πλεύση ή από ξέρα σε ξέρα όπως διαχειριζόντουσαν την εξουσία και την τύχη του τόπου ως δημοτική αρχή;
- Με τη στάση τους σήμερα συγκινούν την κοινωνία;
- Υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευθεί εκ νέου την τύχη της;

Κυρίαρχο δε είναι ότι αδυνατούν να αντιληφθούν και να αναλύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και ποια είναι η πραγματική σημασία του περίπου 49% που έλαβαν τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών;
«Νομίζουν κι αυτό είναι επικίνδυνο για τους ίδιους, ότι η τοπική κοινωνία τους έχει εν αναμονή στον προθάλαμο της εξουσίας;» Σε καμία περίπτωση τονίζουν κατηγορηματικά.
«Απλά η τοπική κοινωνία δεν ήθελε να φουσκώσουν τα μυαλά των μελών του συνδυασμού του Κώστα Λογοθέτη. Δυστυχώς, στην ίδια περίπου μοίρα είναι και τα μέλη της δημοτικής αρχής Με τους Πολίτες Μπροστά που αδυνατούν να αντιληφθούν τι σημαίνει το περίπου 51% που έλαβαν;»
Σ’ αυτά τα ερωτήματα τα μέλη του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» μέχρι σήμερα δεν έχουν δώσει απάντηση κι ούτε πρόκειται να δώσουν διαβεβαιώνουν με μεγάλη σιγουριά οι εν λόγω δημοτικοί παρατηρητές.
Την εκτίμησή τους αυτή τη στηρίζουν σε δύο λόγους.
Πρώτον, γιατί δεν σκέφτονται και κατά συνέπεια δεν προβληματίζονται.
Δεύτερον, η μέχρι σήμερα πρακτική τους διακρίνεται από εμπάθεια και ρεβανσισμό.
Πώς λοιπόν, θέτουν το ερώτημα θα αναλύσουν, θα αξιολογήσουν, θα συνθέσουν και να τοποθετηθούν τεκμηριωμένα με πολιτικό λόγο στα γεγονότα, όταν μάλιστα αρχής γενομένης από τον επικεφαλής τους Γιώργο Γκιώνη, όπως έχει ισχυρισθεί ο ίδιος πάμπολλες φορές, δεν αντιλαμβάνονται τι νοείται πολιτική;

Μπούμερανγκ για τον τόπο το έργο που νομίζουν για προσφορά
Το έργο που διαφημίζουν έχει καταδικάσει για πολλά χρόνια τον τόπο από τις υπερκοστολογήσεις, που αν είναι σύννομες σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με την ηθική, λένε στο loutraki-press οι δημοτικοί παρατηρητές. Ο τόπος έχει υπερχρεωθεί. Λόγω δε και της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας έχει εισέλθει σε αρνητική οικονομική περιδίνηση και είναι πάρα πολύ δύσκολο να αναστραφεί άμεσα αυτό το αρνητικό κλίμα. Για το μόνο που μπορούν να διαφημίζουν και να μην τους κατηγορήσει κανείς, είναι σε ότι αφορά τις επιδόσεις και τις δράσεις του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου.
Καλόν θα είναι υποστηρίζουν οι εν λόγω δημοτικοί παρατηρητές, αφενός για να μην ταλαιπωρούνται οι ίδιοι και αφετέρου να μην ταλαιπωρούν και την τοπική κοινωνία, ν’ αφήσουν την πολιτική για τους μεγάλους και να επιστρέψουν στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.
(050211)
Return top