ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ
ΤΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Σε πελάγη ευτυχίας πρέπει να πνέουν εκεί στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος το «παρεάκι, με τα κουτά χμερ και τους χιτλερίσκους», για τις επιδόσεις που έχουν καταγράψει μέχρι σήμερα.
Πρέπει να νιώθουν ιδιαίτερα υπερήφανοι, αφού από τις γκάφες και τις κουταμάρες, αρχής γενομένης με την προκήρυξη για τη θέση νομικού - ειδικού συμβούλου, έφθασαν στο σημείο να τους κάνει στην κυριολεξία πλάκα, ακόμη και το μόρφωμα της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών».
Ο Γιώργος Γκιώνης κρυβόταν και μόλις πήγε να κάνει το «μάγκα», εξετέθη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, απ’ όπου άρχισε η κατάρρευση, γιατί απλά έγιναν αντιληπτά τα προσόντα και οι δυνατότητες των ανθρώπων που τον περιέβαλαν.
Στην περίπτωση της παρούσας δημοτικής αρχής προσόντα και δυνατότητες του στενού περιβάλλοντος «παιδική χαρά» του Κώστα Λογοθέτη, έγιναν αντιληπτές πριν τις εκλογές, αλλά προείχε η απομάκρυνση από τη διαχείριση της εξουσίας του Γιώργου Γκιώνη κι αυτής της παρέας.
Το ζητούμενο είναι όχι μόνο ότι δεν διαθέτουν υψηλά στάνταρς ως προσωπικότητες, αλλά αποδεικνύονται ημέρα με την ημέρα χειρότεροι και από τις πιο απαισόδοξες προβλέψεις.
Μέχρι τις εκλογές από το loutraki-press υποστηριζόταν ότι ο Γιώργος Γκιώνης θα γίνει ο πρώτος δήμαρχος με μόνο μία θητεία. Τώρα πλέον έχουμε να κάνουμε με το δεύτερο δήμαρχο με μία μόλις θητεία, αλλά και μικρότερη αυτής του Γιώργου Γκιώνη.
Ας ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρόσωπο που θα είναι ο νέος δήμαρχος της πόλης για την προσεχή πενταετία!
(170211)
Return top