ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ… ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ.


Επιτέλους, μετά από πάροδο σαράντα ημερών συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το διοικητικό συμβούλιο της πρώην αμαρτωλής ΔΑΕΤ Α.Ε., Τουριστικής Λουτρακίου Ανώνυμης εταιρείας, ΟΤΑ Λουτρακίου, Λουτράκι Α.Ε.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται μόνον ένα θέμα και πρόκειται για λήψη απόφασης στη διαδικασία τήρησης πρακτικών του διοικητικού συμβουλίου της πρώην αμαρτωλής ΔΑΕΤ Α.Ε. τα παρελθόντα έτη, που διαδέχθηκε τη συσταθείσα τότε ΑΤΕΚΛ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι την πρόσκληση συνεδρίασης υπογράφει ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Κοντός, λαμβανομένου υπόψη ότι ο πρόεδρος της εταιρείας Κώστας Λογοθέτης είναι κλινήρης.
Όπως αντιλαμβάνεται ο κάθε εχέφρων νους, γίνεται «μακροβούτι» στην ιστορία της εταιρείας και σύμφωνα με πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της πρώην ΑΤΕΚΛ θα αναδειχθούν φίδια;
Όπως επεσήμαινε το ίδιο πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου, όλα δείχνουν ότι μάλλον έχει γίνει δουλειά και σε βάθος το προηγούμενο διάστημα και καιρός είναι πλέον να δουν το φως της δημοσιότητας γεγονότα που ήταν… τεχνηέντως παραπεταμένα και αποσιωπημένα.
Πρώην θεσμικός παράγοντας νωρίς σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική επικοινωνία με το loutraki-press, επεσήμαινε ότι όλα δείχνουν να ανοίγει ο ασκός του Αιόλου πάνω από το Λουτράκι, καθ’ ότι οι αποκαλύψεις που λογικά θα δουν το φως της δημοσιότητας, αναμένεται και σίγουρα θα συγκλονίσουν την κοινή γνώμη για το ρόλο που έχουν παίξει κάποια πρόσωπα, αλλά θα πέσουν και οι μουτσούνες των δήθεν.
Ερωτηθείς έγκριτος νομικός αναφέρθηκε σε πλημμεληματικές πράξεις προηγούμενων διοικήσεων όσον αφορά την τήρηση των πρακτικών, ωστόσο, ανοίγει κύκλος έρευνας αν πίσω από την τακτική αυτή υποκρύπτονται πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, οπότε είναι ζωντανές και είναι δυνατόν πλέον να γίνουν προσφυγές στη Δικαιοσύνη. Ακόμη, σύμφωνα με τον ίδιο νομικό, είναι ενδεχόμενο, μετά την προσκόμιση πρόσθετων στοιχείων, να ανοίξουν φάκελοι υποθέσεων που έκλεισαν λόγω «έλλειψης μη επαρκών στοιχείων».
Ανοίγει μια νέα εποχή για το Λουτράκι, το loutraki-press θέλει να πιστεύει ότι ο σημερινός πρόεδρος της εταιρείας με το διοικητικό του συμβούλιο, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών που εκπροσωπούν, θα επιδείξουν υψηλότατου επιπέδου σθένος και θα καταφέρουν να αποδείξουν ότι διαθέτουν τα κότσια όπως λέει ο λαός μας, ότι ορθά βρίσκονται στις συγκεκριμένες θέσεις.
Όλα δείχνουν ότι αύριο θα γίνει για πρώτη φορά μια πού σκληρή συνεδρίαση, δεδομένου ότι πρόκειται για τη δωδεκαετία που ήταν ο Παύλος Παύλου πρόεδρος της εταιρείας και την τετραετία που πρόεδρος ήταν ο Γιώργος Γκιώνης.
Τα πρακτικά θίγουν ευθέως και τις δύο περιόδους και φυσικό είναι να υπάρξουν από τους δύο πρώην δημάρχους εντονότατες αντιδράσεις.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα διαπιστωθεί στη συνεδρίαση οι αιώνιοι «εχθροί» να συμπλέουν χέρι - χέρι και ίσως αποκαλυφθεί γιατί ο Γιώργος Γκιώνης δεν ανέδειξε την πρότερη του εποχή, την οποία προεκλογικά κατήγγειλε.

(270211)
Return top