ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΦΕΡΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΠΥΡΟ ΒΟΥΓΙΑ
ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ


Κορυφαία στην τοπική ατζέντα γιατί τα δυσκολότερα έπονται, παραμένουν ο τραγέλαφος που έχει δημιουργηθεί για τη διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού και η ανεξήγητη αυτοαποδόμηση της δημοτικής αρχής με την υπόθεση της έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου.
Και στις δύο περιπτώσεις, αν και τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά κι εύκολα, η μία γκάφα στην μεν πρώτη περίπτωση διαδέχεται την άλλη, στη δε δεύτερη είναι ακατανόητος αυτός ο αιφνιδιασμός και η αδυναμία αντιμετώπισής του.
Απορίες κι εύλογα ερωτήματα δημιουργούνται ποιοι είναι αυτοί που παίζουν το ρόλο του συμβούλου του Κώστα Λογοθέτη, αλλά και γιατί ο δήμαρχος τους ακούει, έτσι ώστε ήδη να έχει τρωθεί το προφίλ του με τις ανάλογες επιπτώσεις στο εκλογικό σώμα.
Επειδή η υπόθεση του καρναβαλιού από αύριο λόγω της έλλειψης πολιτικής εμπειρίας, αλλά και διαχείρισης της υπόθεσης, σε συνδυασμό και με τις γκάφες που γίνονται και θα γίνονται θα απασχολεί σε ημερήσια βάση τα τοπικά ΜΜΕ, καλόν θα είναι να κλείνει η υπόθεση που σύρεται για τόσες ημέρες με τον προαστιακό κι έχει δημιουργήσει πλέον αναταραχή σε επίπεδο νομού με το κομματικό αλαλούμ.
Το loutraki-press έχει να απευθύνει στο δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη μία πρόταση, αφού οι φερόμενοι ως σύμβουλοί του αδυνατούν να διαχειρισθούν και να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους υποθέσεις.
Όπως έχει ισχυρισθεί ο Κώστας Λογοθέτης, ο αρμόδιος υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρος Βούγιας τυγχάνει να είναι προσωπικός του φίλος. Θα ήταν χρήσιμο κι ωφέλιμο για το image του Κώστα Λογοθέτη ο αρμόδιος υφυπουργός, από εδώ το Λουτράκι να ανακοινώσει την κατασκευή του έργου.
Ένα έργο που περιλαμβάνεται στο προεκλογικό πρόγραμμα και επαναλάμβανε στις προεκλογικές του ομιλίες ο Κώστας Λογοθέτης, το αποδέχεται και υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της περιφέρειας Πελοποννήσου, τόσο της προηγούμενης όσο και τη σημερινής αρχής, ενώ σύμφωνη για το έργο είναι και η γνώμη του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε.
Υπενθυμίζεται ότι η έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου, αποτελεί απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και των φορέων της πόλης.
Τώρα, αν οι βουλευτές του νομού, έχουν επιλέξει να μην σέβονται τις αποφάσεις και τους ενδιαφέρει περισσότερο η δυτική Κορινθία, την ενδεδειγμένη ώρα θα τους… πληρώσουν με το ανάλογο νόμισμα οι ψηφοφόροι.
Καλόν θα είναι λοιπόν, ο Κώστας Λογοθέτης να απαγκιστρωθεί και να απελευθερωθεί από τους υπάρχοντες «συμβούλους» του, να τραβήξει μπροστά, δεδομένου ότι ήδη έχουν αρχίσει να λειτουργούν ως μεγάλα βαρίδια και τις αρνητικές επιπτώσεις σύντομα θα αρχίσει και ο ίδιος να τις εισπράττει.
Ίδωμεν…

(300111)




ΚΟΥΪΖ 1

Σε ποιόν σύμβουλο του Κώστα Λογοθέτη του ευχήθηκαν σιδεροκέφαλος και να μην μπει ούτε με το δεξί, ούτε με το αριστερό, αλλά με το μπροστινό;
(300111)




ΚΟΥΪΖ 2

Ποια επ’ εσχάτοις έχουν βαφτίσει ομάδα «Ζ» (Ζήτα); Ποιοι τη συγκροτούν και τι ρόλο παίζει;
(300111)
Return top