ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Οι καιροί ου μενετοί, αλλά στην Ιάσωνος φαίνεται να μην το αντιλαμβάνονται ή οι ρυθμοί να μην ανταποκρίνονται στο βαθμό που επιβάλλεται, με συνέπεια οι διαδικασίες να χρονοτριβούν.
Το γεγονός αυτό έχει συμβάλλει να αναπτυχθεί ήδη έντονη φιλολογία εν μέρει και παραφιλολογία σε υπέρτατο βαθμό στην πολιτική πιάτσα, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη ο δήμαρχος να αλλάξει περπατησιά.
Όπως επισημαίνεται, ήδη έχουν προκληθεί αρρυθμίες στα θέματα υψηλής πολιτικής, ενώ δημοτικοί παρατηρητές ήδη μιλούν πλέον για αποκλίσεις από τον προεκλογικό σχεδιασμό και τις δεσμεύσεις που δόθηκαν έναντι της κοινωνίας πριν και μετά την εκλογή δια στόματος Κώστα Λογοθέτη.
Το πέρασμα στην εποχή του Καλλικράτη απαιτεί γρήγορες ενέργειες, αποφασιστικότητα χωρίς παλινδρομήσεις και αποτελεσματικότητα, ενώ στο πλευρό του Κώστα Λογοθέτη, στο στενό του περιβάλλον -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν διακρίνονται οι άνθρωποι που χάραξαν τις γραμμές και συνέβαλαν τα μέγιστα από το προσκήνιο και το παρασκήνιο ο συνδυασμός να είναι ο νικητής των εκλογών.
Ο Κώστας Λογοθέτης έχει αργήσει δραματικά να στελεχώσει το γραφείο του με τους κατάλληλους και ικανούς ανθρώπους, τους συμβούλους του δηλαδή, που θα διαθέτουν την εμπειρία και θα μπορούν να ανταποκριθούν με την απαιτούμενη επάρκεια των γεγονότων.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την υφέρπουσα φημολογία, ο Κώστας Λογοθέτης προσανατολίζεται να αξιοποιήσει άτομα που στελέχωναν -χωρίς, ωστόσο, πολιτική αποτελεσματικότητα- το προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Με την αναφορά που γίνεται γύρω από τα συγκεκριμένα ονόματα κυκλοφορεί φημολογία την οποία ενδεχομένως δεν την έχει υπόψη του ο Κώστας Λογοθέτης, αλλά στους σκεπτόμενους δημιουργεί έντονο προβληματισμό και το ακόλουθο ερώτημα: «Πώς θα υποστηρίξουν το δύσκολο έργο του δημάρχου άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου, δεν διαθέτουν πρότερη πολιτική εμπειρία, αλλά και τι θα γίνει στα δημόσια πράγματα, όταν τα διαπιστευτήριά τους τα έχουν δώσει από την προεκλογική περίοδο, αφήνοντας το λογαριασμό… απλήρωτο; Μάλλον δεν θα πρέπει ούτε καν να το σκέφτεται ο Κώστας Λογοθέτης με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα!»
Στην Ιάσωνος γίνεται το αδιαχώρητο από τα συγχαρητήρια και τις ευχές στον Κώστα Λογοθέτη, με συνέπεια να χάνεται χρόνος, την ίδια ώρα που πρέπει να σπάσουν αυγά και το απόστημα με το χθες.
Η νέα δημοτική αρχή επιβάλλεται να κάνει αισθητή την παρουσία της στην κοινωνία με δράσεις κι έργα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι πάρα πολύ εύκολο η ευφορία να μετατραπεί σε δυσαρέσκεια μεταξύ των πολιτών και να μην υπάρξει επόμενη ημέρα.
Η κοινωνία πάντως, το πολιτικό προσωπικό είναι σε αναμονή θέλοντας να δει την αντίδραση του δημάρχου και τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

(110111)
Return top