ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Ο ΑΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


Η ευφορία που ήταν διάχυτη στη δημοτική αρχή στην τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων είχε το λόγο της.
Τα σώφρονα μέλη της ομιλούν ήδη για τον αέρα αλλαγής που άρχισε να πνέει στην Ιάσωνος.
Την πρώτη ημέρα κιόλας κατέστει σαφές από τη νέα δημοτική αρχή, αλλά παράλληλα έγινε αντιληπτό και από τους δημοτικούς υπαλλήλους ότι πρέπει να σέβονται και να τηρούν το ωράριο εργασίας τους.
Όλα έδειξαν ότι αλλάζουν με τη θετική ανταπόκριση των εργαζομένων και πολλοί εξ’ αυτών να ισχυρίζονται ότι ο δήμος με το προηγούμενο καθεστώς ήταν ακέφαλος, δούλευε στον αυτόματο πιλότο κι ο καθένας έκανε του κεφαλιού του.
Η σημερινή δημοτική αρχή έχει αντιληφθεί το μέγεθος και τη διάσταση του εγχειρήματος που έχει κληθεί να διαχειριστεί, με το στρατηγό να έχει το γενικό πρόσταγμα στις πολιτικές και τις δεσμεύσεις που έχουν χαραχθεί προεκλογικά από το δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη.
Ωστόσο, η κατάσταση είναι κρίσιμη, γιατί πέραν από τις αλλαγές που επιφέρει και το νέο καθεστώς που διαμορφώνει ο Καλλικράτης, στο δήμο δεν υπάρχει επάρκεια ρευστότητας, παρά τα περί του αντιθέτου λεχθέντων από τον Γιώργο Γκιώνη, στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου.
Σε κάποια στιγμή οι «εγκέφαλοι» περί τον Γιώργο Γκιώνη έριξαν την ιδέα να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά δύο εκατομμύρια ευρώ στην Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. για την κάλυψη των άμεσων κι επιτακτικών υποχρεώσεών της, αλλά από τη νέα δημοτική αρχή διαπιστώθηκε ότι δεν περισσεύει ευρώ.
Έμφαση την προσεχή εβδομάδα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του δημάρχου, θα δοθεί στον τομέα της καθαριότητας, προκειμένου η παρουσία της νέας δημοτικής αρχής να αρχίσει να γίνεται άμεσα αισθητή και αντιληπτή στην κοινωνία και να υπάρχουν από την πρώτη στιγμή συγκρίσιμα μεγέθη με το χθες.

(090111))




ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Νέο ιστολόγιο ξεκίνησε για την περιοχή με διεύθυνση http://www.geraniablog.blogspot.com.
Το loutraki-press εύχεται ολόψυχα το νέο ιστολόγιο να υπηρετήσει άδολα την αλήθεια και την αντικειμενική ενημέρωση, μακριά από εξαρτήσεις και χρηματισμούς, κατά τις συνήθειες εκκολαπτόμενων δημοσιογράφων, που για μερικά ευρώ ξεπουλάνε τα συμφέροντα του τόπου και υπηρετούν αβασάνιστα όποιον τους εξαγοράζει!
Να έχετε μεγάλο στομάχι και άκαμπτες αντοχές…
Καλή επιτυχία.

(090111)
Return top