ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ
Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε.


Παραιτήθηκαν την Πέμπτη αργά το βράδυ άλλα τρία μέλη της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. (πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε.), αφού είχε ακολουθήσει η έγγραφη παραίτηση του αντιπροέδρου Μιχάλη Δρίτσα, μετά τις έγγραφες παραιτήσεις των Τάκη Στέφα και Παύλου Μίχα, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Κώστα Λογοθέτη.
Τελικά, σε συνεννόηση του γραφείου του Κώστα Λογοθέτη με τον προκάτοχό του Γιώργο Γκιώνη, επελέγη για την πιο σύντομη αλλαγή φρουράς στην εταιρεία η τακτική της παραίτησης έξι μελών, με τα νέα μέλη να προσδιορισθούν την προσεχή Δευτέρα στη νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Επισημαίνεται, ότι τα έξι μέλη προέρχονται από το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη, στη συνέχεια θα παραιτηθεί από πρόεδρος ο Γιώργος Γκιώνης, θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, θα παραιτηθούν οι τρεις σύμβουλοι, για να εισέλθουν ένας από το συνδυασμό Γκιώνη (ο ίδιος επιθυμεί να είναι και πάλι μέλος), ένας από το συνδυασμό Παύλου κι άλλος ένας από το συνδυασμό Πετρίτση.
Διευκρινίζεται, ότι βάσει του καταστατικού της εταιρείας το διοικητικό συμβούλιο έχει απαρτία για να συνεδριάσει ακόμη και με την παρουσία τριών ατόμων, όταν πρόκειται για δημοτικούς συμβούλους. Έτσι δεν παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. οι Γιώργος Γκιώνης, Δημήτρης Πρωτονοτάριος (μόνο για να εξυπηρετηθεί η συγκεκριμένη σκοπιμότητα, δεδομένου ότι πρώτος είχε ανακοινώσει ότι θα παραιτηθεί στο δημοτικό συμβούλιο) και Μαρία Πρωτοπαππά.

Αλλαγή φρουράς και στη ΔΕΥΑΛ
Μέσα στην εβδομάδα, δεδομένου ότι αφίχθη η εγκύκλιος που αναμενόταν, θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή φρουράς και στη ΔΕΥΑΛ, με ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου στη συνεδρίαση της προσεχούς Τετάρτης.
Ως γνωστόν, πρόεδρος της εταιρείας από την πλειοψηφία, θα προταθεί ο Μπάμπης Δοσσαράς.
(150111)




ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ


Ο τέως δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης επιθυμεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να ολοκληρώσει όλες τις εκκρεμότητες της παράδοσης για να ασχοληθεί και με το πρόβλημα που τον βασανίζει το τελευταίο διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα, πολύ πριν τις γιορτές, ο Γιώργος Γκιώνης υποφέρει από έντονους και ανυπόφορους πόνους στη μέση του, με συνέπεια να μην μπορεί να καθίσει σε καρέκλα και να είναι συνεχώς όρθιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα είναι σοβαρό, κατόπιν συνεννοήσεών του με τον προσωπικό του γιατρό θα οδηγηθεί στο χειρουργείο σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας, για την αποκατάστασή του.
Το loutraki-press και ο γράφων του εύχονται περαστικά από αυτή την περιπέτεια της υγείας του και να επιστρέψει σύντομα σιδερένιος.
(150111)




Η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»


Μπορεί τα μέλη του συνδυασμού του Γιώργου Γκιώνη να καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή ότι δεν θέλει τη συνεργασία και τη συναίνεση, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Μάλλον με τις πράξεις τους, μέμφονται τους αντιπάλους τους!
Αν το γεγονός συνέβαινε μία φορά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τυχαίο. Όταν όμως επαναλαμβάνεται, τότε υπάρχει σκοπιμότητα. Η πολιτική ευθύνη, ωστόσο, ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργο Γκιώνη.
Ο λόγος για όσα συμβαίνουν με τις δράσεις της δημοτικής κοινότητας Πισίων, στην οποία ο πρόεδρος Γιάννης Γκίκας που εξελέγη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, προέρχεται από το μόρφωμα της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών».
Χθες το απόγευμα, λοιπόν, συνεδρίαζε το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας χωρίς να έχει καν ενημερωθεί ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης. Ωστόσο, τα μέλη του συνδυασμού Με τους πολίτες Μπροστά, ενημέρωσαν τον Κώστα Λογοθέτη ο οποίος παρέστη αυτοβούλως, καθ’ ότι πρόθεσή του είναι να παρίσταται στις συνεδριάσεις όλων των συμβουλίων του δήμου.
Την περασμένη Κυριακή, ο Κώστας Λογοθέτης, είχε κληθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίττας του οικισμού των Βαμβακιών, όπου του διατυπώθηκαν παράπονα γιατί δεν παρέστη εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής στην τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στο Σχίνο. Ο Κώστας Λογοθέτης, παρουσία του πρόεδρου της δημοτικής κοινότητας Πισίων, είπε ότι φρόντισε να πληροφορηθεί για την τελετή προκειμένου να εκπροσωπηθεί επαρκώς η δημοτική αρχή, αλλά ο Γιάννης Γκίκας είχε καθησυχάσει ότι δεν πρόκειται να ρίξουν τον Τίμιο Σταυρό στη θάλασσα.
Επομένως, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

(150111)

Return top