ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ


Η πρώτη επίσημη χθες το πρωί στην τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων, για τη νέα δημοτική αρχή, τα μέλη της οποίας διακρίνονταν από πλήρη ευφορία!..
Το loutraki-press τους εύχεται, για το καλό του τόπου, το Άγιο Πνεύμα να τους δώσει υγεία και φώτιση, έτσι ώστε οι αποφάσεις τους να διακρίνονται από σύνεση και σωφροσύνη, προσπαθώντας καθ’ υπέρβαση ακόμη και των δυνατοτήτων τους να είναι όσο πιο ακριβοδίκαιοι μπορούν.
Η δημοτική αρχή ήταν παρούσα σε πλήρη σύνθεση από τους τοπικούς συμβούλους. Αυτονόητο είναι ότι εκπροσώπηση του δημάρχου θα υπήρχε και στ’ άλλα διαμερίσματα -πέραν των Αγ. Θεοδώρων- σ’ ολόκληρο το εύρος του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Το Λουτράκι χθες, ευτυχώς, σε μια ηλιόλουστη ημέρα έσφυζε από κόσμο και το πρόβλημα του πάρκινγκ ήταν και πάλι αισθητό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταλογίσει ευθύνες στον Κώστα λογοθέτη, αλλά τον προκάτοχό του Γιώργο Γκιώνη. Από τον Κώστα Λογοθέτη αυτό που μπορούμε να αναμένουμε είναι το σχεδιασμό του χωροθέτησης νέων χώρων στάθμευσης στο κεντρικό Λουτράκι, την παραλία, το Κολωνάκι και το Spa, τον Αγ. Γεώργιο και βλέποντας στο μέλλον στο Λιβαδάκι πάνω και κάτω από την κεντρική λεωφόρο.
Ο Γιώργος Γκιώνης που χθες βρισκόταν στην τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων συνοδευόμενος από την Μαρία Πρωτοπαππά φαίνεται να έχει ξεπεράσει ή εν μέρει το πρόβλημα με τη μέση του, οπότε μάλλον είναι σε θέση να προβεί στην παράδοση των δύο εταιρειών που είναι πρόεδρος. Της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. (πρώην αμαρτωλή ΔΑΕΤ Α.Ε.) -που ως είθισται και εκτός απροόπτου πρόεδρος αναλαμβάνει ο εκάστοτε δήμαρχος κι εν προκειμένω ο Κώστας Λογοθέτης- και της ΔΕΥΑΛ που επίσης εκτός απροόπτου πρόεδρος -σύμφωνα και με τη πρόθεση του Κώστα Λογοθέτη- αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Δοσσαράς. Ακόμη εκκρεμότητα υπάρχει και στην παράδοση του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου, όπου ο νυν πρόεδρος Μιχάλης Δρίτσας θα παραδώσει στο διάδοχό του -κι εκτός απροόπτου σύμφωνα με την πρόθεση του Κώστα Λογοθέτη- το νυν αντιπρόεδρο Νίκο Λόη, ο οποίος προέρχεται από το Κίνημα Ενεργών Πολιτών, συνεργαζόμενος με τη δημοτική αρχή και Με τους Πολίτες Μπροστά.

(070111)
Return top