ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο BUBLIL ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ZILKA, ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ
ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ


Έντονη είναι η φημολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα από το περιβάλλον των δύο ισχυρών ανδρών της Club Hotel Loutraki S.A., για αλλαγή φρουράς στον έλεγχο της εταιρείας και κατ’ επέκταση στη θέση άνωθεν της διοίκησης και τα κορυφαία στελέχη, μαζί με κάποιους ευνοούμενούς τους της Club Hotel Casino loutraki.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, που μεταφέρονται με επιφύλαξη, θεωρείται δεδομένο ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχει προχωρήσει η διαδοχή του Moshe Bublil από τον Yigal Zilka. Στο ίδιο πλαίσιο εκτιμάται ότι θα υπάρξει και αλλαγή φρουράς σε κορυφαίο επίπεδο της εταιρείας και της κοινοπραξίας, ενώ δεν θα εξαιρείται ο «αόρατος διευθυντής» Νίκος Ρεμαντάς, καθ’ ότι το ρόλο του θα αναλάβει στέλεχος της απολύτου εμπιστοσύνης του Yigal Zilka, για τον οποίο λέγεται ότι γνωρίζει τα πράγματα εκ των έσω.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει μέσω των νομικών τους συμβούλων σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά γι’ αυτό που υπάρχει προβληματισμός, είναι σε περίπτωση αποχώρησης των κορυφαίων στελεχών της διοίκησης, το ύψος των αποζημιώσεων που θα πρέπει να τους καταβληθεί, δεδομένου ότι πρόκειται για διακοπή συμβολαίων και κατά συνέπεια θα προταθεί «συμβιβαστική» λύση.
Άριστα γνωρίζοντες εκ των έσω την κατάσταση, που διαθέτουν την ικανότητα να παρακολουθούν χρηματοοικονομικές ροές και μεγέθη της επιχείρησης, όχι μόνο θεωρούν κατά τη γνώμη τους, αλλά το βιώνουν κιόλας ότι οι αλλαγές είναι μονόδρομος αν υπάρχει θέληση να υπάρξει προοπτική, γιατί οι σημερινές επιλογές έχουν πιάσει πάτο, περιδινιζόμενες σε μη αναστρέψιμη πορεία.

(190111)




ΚΟΥΪΖ

Ποιόν πρώην δημοτικό σύμβουλο οι πολίτες τον αποκαλούν Τζον Τάραμα των αυτοδιοικητικών πραγμάτων;
(190111)
Return top