«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Πόση άσφαλτος έπεσε παράνομα τη μαύρη
περίοδο και με πόσα ευρώ ζημιώθηκε ο δήμος;




ΚΟΥΙΖ 1

Η ανάρτηση του ισολογισμού της Λουτράκι Α.Ε. στη Δι@ύγεια χωρίς τις παρατηρήσεις της ορκωτού λογιστού δεν συνιστά πλαστογραφία; Η ορκωτός λογιστής δεν εξαπατήθηκε για να της αποσπάσετε την υπογραφή;
Άλλη μία διπλή απάτη για να σταλεί στον εισαγγελέα. Οι πατριώτες που είναι; Εκτός αν ως πατριώτες λογίζονται είτε αυτοί που βλάπτουν συνειδητά τον τόπο, είτε αυτοί που σιωπούν στα εγκλήματα κατά του τόπου;
(300713)




ΚΟΥΙΖ 2

Τους δύο «εχθρούς» για τη Soussaki Logistics S.A., κατέστησαν φίλους και ένωσαν τα συμφέροντα της Motor Oil Hellas S.A.;
Φθάνουν τα σάλια και τα γλειψίματα. Θα κολλάει ολόκληρη η περιοχή του Ισθμού!
(300713)




Είπαν… 1

«Έχουν αντιληφθεί ότι όσοι φορείς ανταποκρίθηκαν και παρέστησαν στο χθεσινό κάλεσμα του "υπηρεσιακού" δημάρχου, ο Κώστας Λογοθέτης το έπραξε για να τους καταστήσει απλά συνενόχους κι αυτό θα το διαπιστώσουν στην πορεία;»
(300713)




Είπαν… 2

«Έχουν αντιληφθεί οι σύμβουλοι του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε., "υπηρεσιακού" δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, ότι όσοι δεν ακολουθούν τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, το "πνίξιμο" της οποίας αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Κορινθίας, θα παραπέμπονται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος με σκοπούμενη βλάβη; Πλέον όλοι γνωρίζουν, ευθύνη κι ενοχή έχουν όχι μόνον όσοι μιλάνε, αλλά κι όσοι σιωπούν αν και γνωρίζουν. Απλά θα μακραίνει ο κατάλογος των κατηγορουμένων!»
(300713)




Είπαν… 3

«Αν η υπόθεση της έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι έφθασε να την αμφισβητεί -εμμέσως και τον ίδιο τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη- ακόμα και ο "υπηρεσιακός" δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, λέγοντας "ας ελπίσουμε ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα", προβλέπεται μάλλον να δικαιώνεται η Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων Έλευσης του προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, μετά το νέο επικοινωνιακό πανηγύρι που στήθηκε στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στον Ισθμό. Αλήθεια, γιατί δεν λέγεται κουβέντα για το συμβασιοποιημένο σταθμό του Ισθμού στη θέση Παράδεισος - Φιλοθέη για τον οποίο είναι ολοκληρωμένη όχι μόνον η μελέτη του έργου, αλλά ακόμα και η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων;»
(300713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΤΗ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Δεν μπορούμε να πάρουμε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα, δεν μας διευκολύνει και η Club Hotel Loutraki S.A. είπε χθες στη δραματική τραγωδία που έστησε ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. και «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, έχοντας μαζί του όλα τα «βαλσαμωμένα πουλιά», που αδυνατούν να αντιληφθούν ότι θα βρεθούν μπλεγμένα, ενώ απουσίαζε η αντιπολίτευση.
Αν και διαθέτει κάκιστη υποκριτική ικανότητα, τους τελευταίους μήνες κάθε φορά παρουσιάζει και χειρότερο θέαμα, αν και πάλι έχει βρει έναν εξίσου κακό συμπρωταγωνιστή στην υποκριτική δεινότητα, με συνέπεια το ντουέτο να είναι για γέλια και για κλάματα…
Η πιο πάνω δήλωση για τους μυημένους, τους γνωρίζοντες και τους διαθέτοντες την ικανότητα να αντιλαμβάνονται πίσω από τα λόγια και τις ψυχρές αράδες, όπως επεσήμανε χθες το βράδυ στο loutraki-press πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, παραπέμπει ότι μόνη λύση για δανεισμό και διάσωση της εταιρείας είναι η μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία. Δηλαδή, με άλλα λόγια υποκινούμενος από τον οικονομικό του σύμβουλο και φίλο Γιώργο Γιαννιτσόπουλο -που διαθέτει επίσης πολύ μεγάλες ευθύνες για το «πνίξιμο» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, το δεύτερο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Κορινθίας- οδηγούν μεθοδευμένα και σκόπιμα -με πρόσχημα να σωθούν τα περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε.- στο ξεπούλημα των συμφερόντων του Λουτρακίου με τις πιο δεινές επιπτώσεις.

Η πραγματικότητα για τους κινδύνους της Λουτράκι Α.Ε.
Η νέα καραμέλα ότι λόγω των οφειλών της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) η οποία λειτουργεί με καθεστώς ομορρύθμου εταιρείας και οι πιστωτές θα στραφούν κατά της Λουτράκι Α.Ε., επειδή πλέον το αντελήφθη και ο κουτοπόνηρος του… χωριού, πρέπει να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα για να μην αγωνιούν και θέτουν ερωτήματα κάποιοι που πραγματικά αγωνιούν για τον τόπο.
Έτσι λοιπόν, αν κάποια στιγμή κάποιος πιστωτής της CHCL που δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του ή το ελληνικό δημόσιο ανακαλέσει την άδεια, ο δήμος Λουτρακίου σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης θα βγουν στη διεθνή αγορά και θα προκηρύξουν διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό για τι 75 ή 80% της σύνθεσης του νέου σχήματος, το οποίο θα αναλαμβάνει όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις προς πιστωτές, ελληνικό δημόσιο, ασφαλιστικά ιδρύματα, εμπορικές τράπεζες, ιδιώτες πιστωτές, την οφειλή που απορρέει από τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα κι ότι άλλο ήθελε προκύψει από την ενδελεχή εξέταση αυτής, καθώς επίσης και την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου που αποτελεί συμβατική υποχρέωση των εν λόγω μεγαλομετόχων.
Επομένως, αφού το κατάλαβε κι έχει γνώση ακόμα και ο κουτοπόνηρος του χωριού, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά αυτό είναι το δένδρο για να χάσει ο δήμος Λουτρακίου το δάσος.

Το ψέμα Λογοθέτη για το δεύτερο μεγαλύτερο σκάνδαλο
Όσον αφορά το δεύτερο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Κορινθίας, το «πνίξιμο» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα που δημιούργησε προσωπικά ο Κώστας Λογοθέτης με τους στενούς συμβούλους του και υποστηρίχθηκε δια της σιωπής από τα «βαλσαμωμένα πουλιά», ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος είπε και πάλι ψέματα ότι έπραξε το καθήκον του στέλνοντας την υπόθεση στον εισαγγελέα. Η αλήθεια και η πραγματικότητα που απορρέει από το δια ταύτα της Γνωμοδότησης Τσοβόλα είναι ότι αυτή υπαγορεύει να πραγματοποιηθεί κατ’ αρχήν ενδελεχής έρευνα αφενός για το μέγεθος των απαιτήσεων, αφετέρου για να αναδειχθούν τα άτομα που έχουν εμπλακεί από τις δύο πλευρές κι έχουν προκαλέσει την τεράστια οικονομική βλάβη στη Λουτράκι Α.Ε. Αφού γίνουν οι διαπιστώσεις, υπάρχει γνώση τεκμηριωμένη των απαιτήσεων και των εμπλεκομένων, στη συνέχεια να γίνει προσέγγιση της άλλης πλευράς με στόχο την επίτευξη εξωδικαστικού συμβιβασμού και σκοπό τα αναλογούντα κεφάλαια να εισρεύσουν στο ταμείο της δημοτικής πολυμετοχικής εταιρείας. Στην περίπτωση δε, που η άλλη πλευρά δεν επιθυμεί τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, να συνταχθεί αγωγή για τις κατ’ έτος απαιτήσεις από το 1995 κι εντεύθεν, ενώ κάνει αναφορά και λαμβάνει υπόψη της την αγωγή του 2006 που επίσης «έπνιξαν» ο Κώστας Λογοθέτης με τους στενούς συμβούλους του κι ακολούθησαν η πλαστογραφία δικογράφου εν δικαστηρίω, της οποίας το κείμενο ήταν αντιφατικό και αόριστο… Ακόμα, να κατατεθούν προσωποιημένες μηνυτήριες αναφορές που θα περιγράφουν το αδίκημα ενός εκάστου από το οποίο υπέστη οικονομική ζημία η Λουτράκι Α.Ε. Αυτά περιλαμβάνονται στη δήθεν «φούσκα» που διαλαλούσαν τα «δημοσιογραφικά juke box» με τον Κώστα Λογοθέτη και τους συμβούλους του, οι οποίοι όλοι μαζί απολαμβάνοντας της ένοχης σιωπής κι άλλων αυτοδιοικητικών προσώπων, με σκοπούμενο δόλο έχουν επιφέρει την καταστροφή στο δήμο Λουτρακίου.

Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος εισπράττει περιφρόνηση
Μετά και το σκάνδαλο που αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, αποδεικνύεται ότι ο Κώστας Λογοθέτης δεν κάνει απολύτως τίποτα για τη διάσωση της Λουτράκι Α.Ε., αλλά τουναντίον επιδίδεται σε μία κάκιστης ποιότητας επικοινωνιακή πολιτική, επιδιώκοντας χωρίς θετικό αποτέλεσμα τον εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης, από την οποία απολαμβάνει της πλήρης περιφρόνησης, δεδομένου ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θεωρείται μακράν, ο χειρότερος δήμαρχος στην ιστορία του δήμου Λουτρακίου.
(300713)
Return top