«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Είναι ηθικό έναντι των συμπολιτών σου
να έχεις καταδικασθεί και να το κρύβεις
για να μην τεθείς σε αργία;



ΚΟΥΙΖ

Ποιός μπορεί να φαντασθεί τι θα δηλώσει ο Κώστας Λογοθέτης κατά αυτών που επισημαίνουν ότι οι αποφάσεις του φέρουν την καταστροφή στον τόπο;
(120713)




Είπαν…

«Κώστα Λογοθέτη οι εργαζόμενοι στη Λουτράκι Α.Ε. εξαιτίας της αδιαφορίας και του γραψίματός σας στα παλαιότερα των υποδημάτων σας δεν έχουν ψωμί να ταΐσουν τις οικογένειές τους και να βάλουν το τσουκάλι στη φωτιά. Έχουν βγει σε γνωστούς και φίλους και ζητάνε δανεικά για ένα πιάτο φαγητό. Υπάρχει πάνω σας ίχνος ανθρωπιάς;»
(120713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ
ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Με εκ διαμέτρου αντίθετη θέση έναντι της ομόφωνης απόφασης της 3ης Ιουνίου 2013 του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. όσον αφορά το διακανονισμό καταβολής των χρεών στην Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. και την «εκχώρηση - ενοικίαση» του Loutraki Thermal Spa (LTS) θα εμφανισθεί αύριο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Κώστας Λογοθέτης, ελέγχοντας απόλυτα τη πλειοψηφία στη σύνθεση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. που συνεδριάζει εκτάκτως αύριο στις 13:00, θα ξεκαθαρίσει ορθά κοφτά ότι απόφαση της πλειοψηφίας που εξακολουθεί να την ελέγχει στην εταιρεία είναι να μην καταβληθεί ευρώ στην Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. και παράλληλα να μην της εκχωρήσουν - ενοικιάσουν μ’ ένα ειδικό καθεστώς το LTS.
Στο Δ.Σ. αύριο, μπορεί να πάρει την απόφαση κι αυτή να αποτελεί τη νέα θέση του Δ.Σ. της εταιρείας. Το ζητούμενο είναι αν ο νέος νομικός σύμβουλος του Κώστα Λογοθέτη Γιώργος Λιάππης θα παρουσιάσει γνωμοδότηση που θα περιγράφει αναλυτικά προς τα μέλη τόσο του Δ.Σ. της εταιρείας, όσο και στην έκτακτη γενική συνέλευση, ενδελεχώς τις επιπτώσεις και ποιοί κίνδυνοι ελλοχεύουν σε βάρος της δημοτικής εταιρείας, αλλά κι αν οι επιπτώσεις επεκταθούν και σε βάρος του δήμου Λουτρακίου.
Η νέα στάση και θέση της δημοτικής αρχής δεν είναι σίγουρο ότι θα υπερψηφισθεί στη γενική συνέλευση, δεδομένου ότι το κάθε μέλος πρέπει να έχει υπόψη του ότι φέρει ποινικές κι αστικές ευθύνες κι αυτές δεν τις καλύπτει η εταιρεία, αλλά είναι εκτεθειμένος επί προσωπικού. Μπορεί τα «βαλσαμωμένα πουλιά» να ψηφίζουν τυφλά και να μην αντιλαμβάνονται το επέκεινα του αλόγιστου «ναι», ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα βάλουν όλοι το κεφάλι τους στο ντορβά για να βρεθούν διωκόμενοι.
Αυτό που προκύπτει σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για δημοτική αρχή με εντελώς ανεύθυνους ανθρώπους και συμβούλους, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται αφενός την κρίσιμη καμπή που έχουν φέρει τον τόπο, αφετέρου λόγω της ελαφρότητάς τους αδυνατούν να αντιληφθούν την ταφόπλακα που βάζουν στο Λουτράκι.
Καταλήγοντας, προσωπικά ήθελα να υποβάλλω ένα ερώτημα προς ένα έκαστο τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου:
1 Έχετε την αίσθηση ότι η πιστώτρια - εργολήπτρια εταιρεία Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. την ώρα που καταστρέφεται εξαιτίας της Λουτράκι Α.Ε. δεν θα αντιδράσει;
2 Έχετε προβληματισθεί ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της και ποια μέτρα θα λάβει ακριβώς την επομένη της γενικής συνέλευσης;
Εκτός πλέον, αν στόχος της δημοτικής αρχής είναι να έλθει η ολική καταστροφή στον τόπο, την οποία ήδη έχει πυροδοτήσει ο Κώστας Λογοθέτης με τους συμβούλους του.
(120713)
Return top