ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Όταν ο δήμος δαπανά χρήματα για άσφαλτο
σε αναδασωτέα, δεν έχει οικονομική ζημία;




ΚΟΥΙΖ

Ποιά φερέφωνα και «παπαγαλάκια» παίζουν με την καταστροφή του τόπου ικανοποιώντας κοντόφθαλμους σχεδιασμούς σε βάρος των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του;
(130713)




Είπαν…

«Περιφερειάρχα Πέτρο Τατούλη όταν είστε μόνος σας χωρίς αντίπαλο κατ’ ουσία στη δημοσκόπηση και λαμβάνετε ποσοστό 32%, δεν αντιλαμβάνεσθε ότι το παιχνίδι της εκλογικής αναμέτρησης το έχετε κάψει μόνο σας; Πάντως το Λουτράκι θα ψηφίσει για το καλό που του έχετε κάνει μονοκούκι Τατούλη! »
(130713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ!
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Μακάρι να μην είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο επί των ημερών της σημερινής δημοτικής αρχής που το κτίριο του Loutraki Thermal Spa (LTS) θα το δούμε ανοικτό κι από εκεί και πέρα θα αρχίσει η φυσιολογική κατάρρευσή του.
Ο Κώστας Λογοθέτης κατόπιν συνεννοήσεως με τους τεχνικούς συμβούλους του -νομικούς και οικονομολόγο- θα ανακοινώσει στη μεσημεριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. ότι πορευόμαστε μόνοι μας και θα συνεχίσουμε να το λειτουργούμε όπως λειτουργεί μέχρι σήμερα η εταιρεία. Θα συνεχίσει να λειτουργεί το στολίδι του Λουτρακίου με το 30% της δυναμικότητάς του και της φιλοσοφίας κατασκευής του, όταν το λειτουργικό του κόστος εξαιρουμένης της μισθοδοσίας είναι το ίδιο σαν να δουλεύει στο 100% της δυναμικότητάς του για τις υπηρεσίες που σχεδιάσθηκε να παρέχει κι επενδύθηκαν πάνω από € 20 εκατ. προκειμένου να λειτουργήσει ως πόλος έλξης επισκεπτών στην πόλη του Λουτρακίου.
Κατ’ αρχήν πώς θα το λειτουργήσει η Λουτράκι Α.Ε. όταν χρωστάει σ’ όποιον προμηθευτή, πάροχο υπηρεσιών, εταιρείες υπηρεσιών κοινής ωφέλειας που συνεργάζονται με το LTS και δεν τους καταβάλλει ούτε τα υπεσχημένα, ούτε τα ποσά των διακανονισμών;
Η Λουτράκι Α.Ε. στη χρήση του τρέχοντος έτους έχει διαμορφώσει λειτουργικό έλλειμμα που υπερβαίνει τις € 300.000 κι αυτό διευρύνεται διαρκώς, χωρίς να αντιμετωπίζεται!
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από την εξόφληση Απριλίου κι από εκεί και πέρα δεν έχουν δει ευρώ, ενώ οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν κι αυτοί κινητοποιήσεις για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.
Έστω λοιπόν για έναν υπερφύαλο άνθρωπο, όλα τα προαναφερόμενα δεν αποτελούν ουσιαστικό πρόβλημα κι αντιμετωπίζονται. Να συμφωνήσει και ο γράφων μαζί του.
Τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, στις οποίες δεν έγινε παρέμβαση αντίκρουσης, με ποιά μαγικά δικονομικά θα αντιμετωπισθούν και θα ξεπερασθούν;
Ποιός θα σταματήσει την «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» να μην προχωρήσει στην εκτέλεση των πλειστηριασμών όταν και η ίδια απειλείται από τις πιστώτριές της τράπεζες;
Ποιός θα μπλοκάρει τοις πιστώτριες τράπεζες της χρεοκοπημένης πρώτης κατασκευάστριας εταιρείας Γαλανόπουλος, οι οποίες έχουν ήδη προχωρήσει στην έκδοση διαταγών πληρωμής;
Μακάρι όλα αυτά να τα έχετε προβλέψει και να καταστεί δυνατόν να τα υπερβείτε χωρίς άλλες επιπτώσεις για τη δημοτική περιουσία.
Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας και να λάβετε πάρα πολύ σοβαρά ότι αν το LTS παραμείνει κλειστό για λίγες ημέρες θα αρχίσει ην κατάρρευσή του εκ των έσω, λόγω των βλαβών που προκαλεί η στασιμότητα του ιαματικού νερού.
Μακάρι η εισήγηση - γνωμοδότηση του Γιώργου Λιάππη να σας δίνει τις δέουσες εφικτές απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω και να σας εξασφαλίζει με την απόφαση που θα σας προτρέψει να πάρετε το ακαταδίωκτο.
Η απόφαση που θα κληθεί να πάρει σήμερα το Δ.Σ. της εταιρείας θα πρέπει να κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας.
Τα οκτώ μέλη του Δ.Σ. δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχει ένας νομικός όρος που όχι μόνον είναι βαρύς, «απιστία περί την υπηρεσία», αλλά το κυριότερο και το πιο επικίνδυνο αν επέλθει καταστροφή, στο μέλλον μετά από διαδικασίες λόγω δημοτικού χρήματος, ενδεχομένως να παραπεμφθούν και με σκοπούμενο δόλο! Αν παρ’ ελπίδα συμβεί κάτι τέτοιο, οι παραπομπές θα είναι σε βαθμό κακουργήματος.
(130713)
Return top