ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Νόμος, δίνει άφεση αμαρτιών σε «εγκλήματα»




ΚΟΥΙΖ

Τελικά, πόσο προφητικός αποδεικνύεται ο Μιχάλης Δρίτσας που είχε κυνηγήσει τον Κώστα Λογοθέτη από την Παρέμβαση Πολιτών;
(060713)




Είπαν…

«Δήμαρχε και πρόεδρε διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη, στείλατε εντολή στην Club Hotel Casino Loutraki να διακόψουν τη μηνιάια αντιμισθία στο "συγγενή" κουμπάρος σας Δημήτρη Κονομόδη; Των δύο νέων δικηγόρων Γιώργου Λιάππη και Χρήστου Τζοάνου ποιά θα είναι η αμοιβή και γιατί δεν την έχετε φέρει για λήψη απόφασης σ’ ένα από τα έκτακτα Δ.Σ. της εταιρείας; Τα ερωτήματα υποβάλλονται, λόγω της γνωστής σας "ευαισθησίας" με το νομικό κόσμο…»
(060713)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΣΦΡΑΓΙΣΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης στη διάρκεια του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου, ανακοίνωσε προς τα μέλη ότι πρώην διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας που έχει αποχωρήσει, χθες σφράγισε την επιταγή αποζημίωσής του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press το πρώην στέλεχος σε καμία των περιπτώσεων δεν είχε τέτοια διάθεση και δεν ήθελε να κάνει κακό στην εταιρεία, αλλά αυτός που τον εξώθησε σ’ αυτή την κατεύθυνση είναι αυτός που δήθεν φροντίζει για την ασφάλεια και τη μακροημέρευση της εταιρείας. Κι αυτός δεν είναι άλλος, όπως είναι αυτονόητο, από τον Κώστα Λογοθέτη!
(060713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΠΑΙΖΟΥΝ(;) ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Τ.Ε.»
ΚΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Αναβολή στην αναβολή όλα δείχνουν ότι θα επιδιώξει να διεκδικήσει εκ νέου ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης από την ομόλογό του της πιστώτριας «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργο Βλάχο.
Το δίδυμο των δικηγόρων Γιώργου Λιάππη και Χρήστου Τζοάνου που χειρίζονται εξ’ αρχής την υπόθεση διακανονισμού κι εξεύρεσης κοινού τόπου με τον Γιώργο Βλάχο, παρέθεσαν νέα δεδομένα όσον αφορά το σκέλος της ενοικίασης του Loutraki Thermal Spa, που στην κυριολεξία κινούνται στην εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση με όσα έλεγε και υποστήριζε προφορικώς στο Δ.Σ. μέχρι πρότινος ο παρανόμως προσληφθείς και παρανόμως αμειβόμενος «συγγενής» κουμπάρος του Κώστα Λογοθέτη Δημήτρης Κονομόδης.
Όπως ήταν φυσικό, εξεπλάγησαν τα μέλη του σώματος κι αυτή τη φορά η επίθεση προήλθε από τον επικεφαλής το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Πετρίτση, με τον Κώστα Λογοθέτη να μην μιλάει κι απλά να κοιτάει με το γνωστό υφάκι κάτι μεταξύ απορίας και να τα έχει χαμένα. Η στάση του αυτή του Κώστα Λογοθέτη δημιούργησε έντονο προβληματισμό κι εξετάζεται το ενδεχόμενο μήπως μεθοδευμένα οδηγεί την υπόθεση εκεί. Δηλαδή:
Είτε για να κερδίσει χρόνο και να μπορέσει να μην πάρει αυτός τελικά την απόφαση.
Είτε αν επιδιώκει να φθάσει τα πράγματα στο μη παρέκει, ώστε με το μαχαίρι στο λαιμό να επιλεγούν ακόμα πιο δυσβάσταχτες και καταστροφικές μακροπρόθεσμα λύσεις, που θα ισοπεδώνουν τα πάντα, ενώ στον παρόντα χρόνο θα προσποιηθεί και τον ήρωα που βρήκε τη λύση και διέσωσε την εταιρεία κι απέτρεψε την καταστροφή για τον τόπο.
Σ’ αυτό το σχεδιασμό και τα νέα πειράματά του ο Κώστας Λογοθέτης έχει έναν εχθρό. Κι αυτός δεν είναι άλλος, από τις πιστώτριες τράπεζες της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.», οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press δεν αφήνουν να κυλήσει ο χρόνο και κυρίαρχα να αφήσουν τις απαιτήσεις τους να… κάνουν διακοπές.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πριν το τέλος του τρέχοντος μηνός, θα προβούν σε όλες τις σύννομες ενέργειες, γεγονός που όπως είναι φυσικό έχει θέσει και φέρει σε εγρήγορση κι ετοιμότητα τον Γιώργο Βλάχο, ο οποίος αν μη τι άλλο θα σπεύσει να προλάβει την καταστροφή του. Κι αυτό μπορεί να το αποτρέψει μόνον υπό έναν όρο. Να προχωρήσει σε άμεση κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Λουτράκι Α.Ε., προκειμένου να φρενάρει τις επιθετικές κινήσεις των πιστώτριών του τραπεζών σε βάρος της εταιρείας του.
Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο έδειξε ότι όλες οι διαδικασίες ξεκινούν από το μηδέν, με βασικότερο αντίπαλο το χρόνο ο οποίος κυλάει αμείλικτα και οι ενέργειες που απαιτούνται έπρεπε σήμερα να βρίσκονται στη φάση και το στάδιο της ολοκλήρωσης. Όπως ισχυρίσθηκαν οι δύο δικηγόροι από Δευτέρα θα πρέπει να κινηθούν στις διευθύνσεις υπουργείων για να εξακριβώσουν πώς θα αντιμετωπίσουν εγγενή θέματα, ενώ από εδώ και πέρα θα πρέπει καθημερινά να συναντώνται οι δικηγόροι των δύο πλευρών, προκειμένου να φθάσουν στο πλαίσιο συμφωνίας.
Οι δύο δικηγόροι ισχυρίσθηκαν ότι έστειλαν παρατηρήσεις για το σκέλος της ενοικίασης, αλλά δεν πήραν απάντηση, ενώ από την πλευρά τους στην «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» ανέμεναν τις παρατηρήσεις τους για το σκέλος διακανονισμού της οφειλής, που ποτέ δεν απεστάλησαν, λαμβανομένου υπόψη ότι αυτό είναι και το πιο σοβαρό σκέλος, για το οποίο καίγεται η «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.»
Ελέχθη προς τον Κώστα Λογοθέτη ότι τελικά, επί δύο χρόνια κοροϊδεύεις τον άνθρωπο (εννοούν τον Γιώργο Βλάχο) χωρίς να έχεις κάνει απολύτως τίποτα κι εκείνος έμεινε αμίλητος.
Δημοτικοί παρατηρητές που συζητούσαν χθες το βράδυ το θέμα, κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι όλα οφείλονται αφενός στην προσωπική ανικανότητα κι έλλειψη κρίσης του Κώστα Λογοθέτη, αφετέρου ο ίδιος καθίσταται επικίνδυνος, δεδομένου ότι μαζί με τους συμβούλους του αδυνατούν να αντιληφθούν τις επιπτώσεις των κινήσεών τους. «Παίζουν όλοι μαζί με τις αναβολές για να μην ληφθεί απόφαση κι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι μία φορά πάει η στάμνα και δεν γυρίζει… Τότε, θα επέλθει και η ολική καταστροφή και μακάρι να μην τη βιώσουμε για το καλό του Λουτρακίου!»
(060713)
Return top