ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Παρανομείς, δικάζεσαι και δεν τρέχει τίποτα…




ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο δικηγόρος που έχει πει στον δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη παρόντων του «συγγενούς» κουμπάρου του τέως νομικού συμβούλου Δημήτρη Κονομόδη και του επιστήθιου φίλου και οικονομικού συμβούλου του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου: «Θεμιτό είναι να θέλουμε όλοι να οικονομήσουμε. Από την ανάπτυξη του Λουτρακίου όμως, όχι από την καταστροφή του»;
(100713)




Είπαν…

«Δεν υπήρχε πιο απαξιωτικός τρόπος από αυτόν που μεταχειρίσθηκε ο νέος νομικός σύμβουλος του Κώστα Λογοθέτη Γιώργος Λιάππης σε βάρος των εργαζομένων του Loutraki Thermal Spa. Ακόμα και για ζώα να αναφέρεσαι όταν έχεις συνείδηση δεν μιλάς μ’ αυτόν τον τρόπο.»
Συγχαρητήρια Κώστα Λογοθέτη για τις απόψεις που έχετε για τον κόσμο.
(100713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης πυροδότησε τη βόμβα της ολικής καταστροφής του Λουτρακίου, αδυνατώντας να εκτιμήσει τις συνέπειες και τις επιπτώσεις που θα έχει στον τόπο η επιλογή του να έλθει αντιμέτωπος και να ενεργοποιήσει τετελεσμένες δικαστικές αποφάσεις και να μην επιλέξει τη «χρυσή οδό» του συμβιβασμού και της εξεύρεσης  δίκαιης και βιώσιμης λύσης που θα ικανοποιεί αμφότερες τις πλευρές.
Ως γνωστόν τη σκυτάλη της καταστροφής από τον «συγγενή» κουμπάρο Δημήτρη Κονομόδη, την έχει παραλάβει ο νεόκοπος στην υπόθεση Γιώργος Λιάππης, για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να μην τηρεί λελογισμένους τόνους και ύφος και παράλληλα να μην διαθέτει την ενδεδειγμένη για τις περιστάσεις φειδώ.
Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των νομικών της Λουτράκι Α.Ε. και της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. ο Γιώργος Λιάππης, προφανώς εκτελώντας εντολές ανέτρεψε τα πάντα, κατήργησε τους «οδικούς χάρτες» για ενοικίαση η παραχώρηση ή όπως αλλιώς θα λέγεται αυτό, αρνήθηκε την ικανοποίηση της οφειλής στην εργολήπτρια εταιρεία κι έβαλε τέλος στις όποιες διαπραγματεύσεις.
Έκπληξη στους παρισταμένους προκάλεσε η άνευ λόγου και αιτίας ιταμή επίθεση του Γιώργου Λιάππη προς όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους στο Loutraki Thermal Spa, σε βάρος των οποίων μίλησε με πολύ άσχημους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, προσθέτοντας ότι εμείς τους δίνουνε € 200 το μήνα και σ’ όποιον αρέσει. Σ’ όποιον δεν αρέσει να πάει να διαμαρτυρηθεί όπου θέλει…
Αυτό είναι το πλαίσιο που διέπει το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος μαζί με τους συμβούλους  του Κώστα Λογοθέτη και ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του που οδηγούν σκόπιμα και μεθοδευμένα τον τόπο, όταν υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις για διενέργεια πλειστηριασμών σ’ όλα ανεξαιρέτως τα ακίνητα ιδιοκτησίας της Λουτράκι Α.Ε. και ότι άλλοι κίνδυνοι μπορεί να προκύψουν;..
Το loutraki-press όταν πληροφορήθηκε τις καταστροφικές εξελίξεις, αποπειράθηκε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργο Βλάχο, αλλά αυτό δεν κατέστει δυνατόν, παρά τις επίμονες προσπάθειες.
Σκοπός και απαιτούμενο είναι σήμερα να συναντηθούν οι της αντιπολίτευσης, να έχουν και από ένα δικηγόρο και να δουν τα επόμενα βήματα, αφού πλέον ενημερώσουν και τις δικαστικές αρχές για όλες αυτές τις εξελίξεις, δεδομένου ότι το κόστος των επομένων ενεργειών φέρνει και το τέλος του Λουτρακίου.
(100713)
Return top