«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Υπάρχει λίγη τσίπα να μάθει η κοινή γνώμη
την καταδίκη, τι αφορούσε και πόση ήταν;




ΚΟΥΙΖ

Τι θα πουν στον ανακριτή τα «δημοσιογραφικά juke box» για τη δήθεν φούσκα και το μεθοδευμένο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να επιβιώνουν οι επίορκοι;
(290713)




Είπαν…

«Ο συνταξιούχος πρόεδρος του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Λουτρακίου ξαναπιάνει δουλειά, αφού λέγεται ότι το επόμενο διάστημα θα του γίνει μια παραγγελία σε βραχιόλια…»
(290713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ
ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η εξέλιξη που έχει πάρει η Γνωμοδότηση Τσοβόλα στα χέρια της Δικαιοσύνης είναι σε πλήρη γνώση των ταγών του τόπου κι αυτό που αναμένεται είναι η επίσημη γνωστοποίηση των εξελίξεων, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν την παύση των εργασιών των δικαστικών ενόψει θερινών διακοπών.
Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν η τροπή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη να είναι γνωστή στην Ιάσωνος πολλές ημέρες πριν το νέο διαρρεύσει και στην τοπική κοινωνία, ενώ εκτιμάται ότι άμεσα είχαν ενημερωθεί συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και συνοδοιπόροι που έχουν σχέση με την υπόθεση.
Τα νέα πολιτικά δεδομένα που δημιουργούνται σε συνδυασμό με το τι επισύρουν οι εξελίξεις αυτές, απαιτούν από τα μέλη του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. αν υπάρχει και διαθέτουν πολιτική ηθική, πολιτική εντιμότητα, πολιτική αξιοπρέπεια να παραιτηθούν αυθωρεί και παραχρήμα.
Πρέπει κι επιβάλλεται να εκλεγούν νέα πρόσωπα που θα πιστεύουν και θα επιδιώξουν στη σωτηρία της Λουτράκι Α.Ε. και των περιουσιακών της στοιχείων που περνάει μόνον από έναν δρόμο, ασφαλή και σίγουρο κι αυτό το παρέχει η Γνωμοδότηση Τσοβόλα. Πρόκειται, ωστόσο, για προσανατολισμό που θα απορρέει από ανθρώπους που αγαπούν ουσιαστικά τον τόπο τους κι όχι λεκτικά ως γίνεται μέχρι σήμερα, δεδομένου ότι γνωρίζουν την ουσία αλλά και τις επιπτώσεις, ωστόσο, συνειδητά τον αφήνουν να βγει στο σφυρί.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που βρίσκονται στο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. αρχής γενομένης από τα μέλη της δημοτικής αρχής απαγορεύεται πλέον να βρίσκονται σ’ αυτές τις θέσεις γιατί απλά δεν θέλουν και δεν επιδιώκουν να προχωρήσει και να τελεσφορήσει η Γνωμοδότηση Τσοβόλα για να σωθεί η εταιρεία και μαζί της ο τόπος από την καταστροφή που την οδήγησαν. Φυσικά, μαζί με τα μέλη της δημοτικής αρχής κι όλοι όσοι αποκαλούσαν τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα δήθεν «φούσκα», γιατί οι άνθρωποι προσποιούνται ότι υπερασπίζονται και προωθούν τα συμφέροντα του τόπου. Φυσικά, ήδη αμόλησαν ότι η υπόθεση δεν στέκεται στο ακροατήριο, αλλά τότε θα δούμε τι θα γίνει, όταν θα πάρει την άγουσα και ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία.

Ετοιμάζει νέο κακόγουστο σώου που θα αποβεί σε δράμα…
Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Λογοθέτης έριξε σκόπιμα και μεθοδευμένα τη Λουτράκι Α.Ε. στο γκρεμό, η υπόθεση στη Δικαιοσύνη έχει πάρει το δρόμο της, ο ίδιος αν κι έχει χάσει πλέον το κάκιστης ποιότητας υποκριτικό ταπεραμέντο του, επιδιώκει για σήμερα το απόγευμα να κάνει νέο σώου έχοντας την αίσθηση ότι στο Λουτράκι ζουν «ιθαγενείς» που χαίρονται με χάντρες και καθρεφτάκια.
Στο πλαίσιο αυτό έχει προσκαλέσει για τις 6 το απόγευμα ανοικτή συγκέντρωση πολιτών και φορέων, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες τρέχουσες εξελίξεις.
Έχει ενδιαφέρον να εξηγήσει ο Κώστας Λογοθέτης τα ακόλουθα:
1 Γιατί «έπνιξε» με υπερπροσπάθεια τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα.
2 Γιατί «έπνιξαν» την αγωγή του 2006 και μετά την επανέφεραν πλαστογραφώντας την υπογραφή του Δημήτρη Τσοβόλα, ο οποίος όταν ενημερώθηκε από το loutraki-press τους κάλεσε στο τηλέφωνο, τους πήρε και τους σήκωσε όλους μαζί κι αναγκάστηκαν και πάλι να τη ματαιώσουν, υποβάλλοντας νέα αγωγή με κείμενο αόριστο και αντιφατικό.
3 Η ανάδοχος κατασκευάστρια εταιρεία του Loutraki Thermal Spa έχει προσκληθεί να αντικρούσει τα ευφυολογήματα που θα πετάει ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης;
4 Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της στη Δικαιοσύνη, οι σύμβουλοι του Κώστα Λογοθέτη έχουν αντιληφθεί ότι όποιος δεν ακολουθεί ως «οδικό χάρτη» τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα θα παραπέμπεται για απιστία και με τη διάσταση που έχει πάρει με σκοπούμενο δόλο πλέον;
5 Ότι και να πει, ότι και να ισχυρισθεί σήμερα ο Κώστας Λογοθέτης με τους συμβούλους του, ποιοί περιμένουν να είναι τόσο αφελείς για να τους πιστέψουν; Οι «ιθαγενείς» που νομίζουν ότι απευθύνονται δεν πείθονται από κακόγουστα δραματικά σώου που δεν είναι ικανά να προκαλέσουν τον οίκτο, αλλά αντίθετα εξοργίζουν…
Εν κατακλείδι, αυτό που συνάγεται κι εξάγεται από το γενικότερο πλαίσιο των δράσεων και δραστηριοτήτων του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και των συμβούλων του είναι ότι αυτό που γίνεται, γίνεται μεθοδευμένα και με σκοπιμότητα και τα πάντα θα αναδειχθούν στην ακροαματική διαδικασία.
(290713)




ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΔΕ
ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ (ΔΗΚΕΠΑΘ) ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ;

Γιατί άραγε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες να υποβάλλει σε τέτοιου μεγέθους «στριπτίζ διαπλοκής» τον άνθρωπο που τον ευνόησε όσο κανένας άλλος στον πολιτικό στίβο, τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη για το «δώρο σωτηρίας» της Λουτράκι Α.Ε. από τον μεγαλοεπιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη, του βασικότερου μεγαλομετόχου της Motor Oil Hellas;
Το κυριότερο είναι ότι ο Δημήτρης Δέδες κάνει λόγο ότι: «Το ακριβές ποσόν δεν το γνωρίζω», ξυπνώντας αναμνήσεις με την υπεξαίρεση των δύο επιταγών των απόρων αξίας € 100, που είχε προκαλέσει τότε αίσθηση, με την κοινή γνώμη να διερωτάται αν είναι δυνατόν να έχει συμβεί κάτι τέτοιο και τον Κώστα Λογοθέτη εμμέσως πλην σαφώς, να το ομολογεί στο δημοτικό συμβούλιο.
Το loutraki-press στα τέλη Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους είχε καταγράψει ότι τα χρήματα μισθοδοσίας του προσωπικού της Λουτράκι Α.Ε. έχουν έλθει από την Αθήνα μέσα σε μαύρες σακούλες και προορίζονται για την προστασία των υπαλλήλων μέχρι και το τέλος Απριλίου. Παρά το γεγονός ότι τα χρήματα υπήρχαν διαθέσιμα οι υπάλληλοι της Λουτράκι Α.Ε. τον Απρίλιο τον είχαν εξοφληθεί με αδικαιολόγητη χρονική καθυστέρηση…
Όλοι αφενός θυμούνται τον πόλεμο με τη Soussaki Logistics Α.Ε., αφετέρου άλλο ένα γεγονός που μπορεί να έχει διαφύγει της προσοχής πολλών ανθρώπων είναι η παρουσία του «υπηρεσιακού» δημάρχου Λουτρακίου στις 20 Μαΐου 2013 στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου. Εκεί, ο Κώστας λογοθέτης προσήλθε ολομόναχος να υπερασπισθεί το υπ’ αριθ. 21 θέμα της ημερήσιας διάταξης με την ακόλουθη περιγραφή: «Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τροποποίηση της απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του διυλιστηρίου της εταιρείας "Μότορ Όιλ Ελλάς Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε." στους Αγίους Θεοδώρους ΠΕ Κορινθίας».
Ο Κώστας Λογοθέτης παρουσιάσθηκε με πλήρεις τεχνικές γνώσεις όπως και ο επ’ εσχάτοις συνοδοιπόρος του περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, γεγονός που είχε προκαλέσει τα σχόλια του συμβούλου Νίκου Πατσαρίνου που δεν περιποιούσαν τιμή για κανέναν εκ των δύο.
Εντελώς συμπτωματικά, την ίδια ημέρα συζητείτο το θέμα έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι που ο Πέτρος Τατούλης και η παρέα του το είχαν απορρίψει, ενώ ο Κώστας Λογοθέτης είχε προσέλθει ανενημέρωτος και δεν ήξερε τι γινόταν, ενώ το μόνο που ψέλλισε ήταν θέλετε μήπως να βοηθήσω σε κάτι;
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…
(290713)
Return top